Když už jsem si konečně začal říkat, že mi Visty 64bit valí jak mají, našel a nainstaloval jsem všechny ovladače došla podpásovka..... Nechápu to, ale ani za Boha nemůžu nainstalovat hyperlobby.......
http://leteckaposta.cz/499678104
To by mi až tak "nevadilo", jelikož stejně chodím jenom na AH server ale co to? Připojení i na přímo zadanou adresu ve hře selhává. Na 1s mi to napíše že připojení bylo úspěšné a okamžitě neúspěšně.....
Jen poznamenám, že pod XP šlo hyperlobby i adresa na přímo, jméno vyplněno mám také, kde je tedy zakopaný pes? Není hyperlobby extra pro visty? Díky za případné rady, vážně nevím co a jak už a AIčka mě sestřelovat nebaví, chci se opět aktivně zapojit do online, už mi to začíná chybět....
Instaluješ to jako administrátor? (kliknout na instalačku pravým myšítkem) Visty, minimálně ty 64 bitové, nemají zjevně HL úplně rády. Mně to hází Errory, nefungují skiny, ale HL funguje.
Co by tomu bylo, je to proste prasacky program. Hyperlobby snad jde nainstalovat pokud se vypne UAC nebo neco podobneho, zahledl jsem kdysi nekde priserny navod jak to udajne rozchodit ...
-MOR- Neo napsal:
... Připojení i na přímo zadanou adresu ve hře selhává. Na 1s mi to napíše že připojení bylo úspěšné a okamžitě neúspěšně.....
1. takto nejak se chovaji servery, na kterych je zapnuta kontrola checkruntime=2 (serverova kontrola, proti upravam kodu klienta, muze vyhodnotit jiny operacni system jako neco nekaleho)
2. nektere servery vyzaduji stejny volaci znak v IL-2 se jmenem uctu v Hyperlobby, kdyz se domaknou rozdil, tak uzivatele odpojuji
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.