November 23 2024 11:44:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
Akro uzavřeno pro veřejnost--19.9
WinteR
Akro bude uzavřeno pro veřejnost od 17:30 z duvodu společného treningu akroskupin Fighting Meteors(cze) 313 Gruppo Acrobatico (Italie) Escadrile RagridZ(Francie). Děkuji za pochopení...V případě zajmu sdělím zajemcum o virtualní akrobacii heslo, aby se mohli přijít podívat...
Upravil/a WinteR dne 18-09-2008 06:38

Jirka
A proč je uzavřen i 20.9. ? Zamračený

WinteR
Má chyba, včera jsem zapomněl změnit heslo na z5 tímto se všem omlouvám za zpusobené potíže. Už tam je heslo puvodní

falkon
Nechcem rypat, ale mozem sa spytat, k comu je dobre mat "uzavrety trening"?! Navyse, "uzavrety trening" na "verejnom serveri"?!? Ked si chcete trenovat sami medzi sebou, tak si to hostujte sami, nie?! Preco "uzatvarat" verejny server, ktory tu je pre vsetkych bez rozdielu veku, narodnosti, pohlavia a farby auta?!

Nechcem vyvolavat ziadny flame, ale pride mi aktualny pristup WinteR-a dost sebecky.

Pokial by si chcel argumentovat tym, ze "nikoho tym neobmedzujes", pretoze tam "aj tak nikto nechodi", tak v tom pripade sa musim spytat, k comu je ta uzavierka potreba, kedze ste tam aj tak sami a predsa vam "tam nikto nepride"?! A pokial na to chces povedat, ze zato, aby tam v danu dobu nikto neprisiel, tak sa opat musim spytat, ci to nie je sebecke odopierat tym ostatnym moznost vlastneho poletu?!

A tiez asi dobre nechapem, preco sa potrebujete "skryvat"?

Nechcem tymto postom posobit tak, ze si ako uzivatel chcem diktovat pravidla, to nie, ale pokial som nieco nepostrehol, tak za hlavneho spravcu AH serverov stale povazujem Cutoru - a od neho som ziadne vyjadrenie k uprave pravidiel prevadzky AH Akro serveru nepoul/necital (nieco v zmysle ze "tento server od teraz sluzi hlavne k zaujmom skupiny 'Flying Meteors', a pokial si ona uzmysli a dovoli to, moze byt tento server vyuzivany aj verejnostou" )

Mohol by si mi to, WinteR, prosim ozrejmit? Pytam sa normalne, zo zaujmu, nie ako utok voci tebe (vam). Za odpovede vopred dikes.

AH_Enty
Akrobat má sloužit na tréninky, specky a atd. Bohužel tam chodí i paka, který sundají kohokoliv. Proto se nedivím, že si to uzavřeli. Jen neznám přesnou domluvu s Čutorou.

Udělali chybu (změna hesla) a doufám, že už se to nestane a že info o uzavření a otevření akra budou dávat včas a řádně. Mrknutí

Přecijen jsou tam hosty a měli by se podle toho chovat. NaštvanýŠklebící se

57thMH_Edison
Já si myslím, že sem tam se akroserver pro jakoukoli akro nebo bombardovací atd. skupinu může využít a tím i zavřít. Jen už proto, že tam je opravdu dost lidí kteří tento server využívají na totální destrukci všeho co na té mapě je. Dále při letu ve skupině je velice nepříjemné polagovávání při odhozech munice nebo znovunarození jiných létajících. A tak pokud to nějaká skupina lidí která bude opravdu chtít trénovat slétanost ve skupině by mohla server uzavřít, ale stím jak psal Enty, že to dá dostatečně předem vědět + si vytíčí daný čas třeba OD 21:00 DO 24:00.
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

Tajpan
aby som sa priznal , zmysel DF-AH treningu mi uniká.
ešte v dobách vzniku mal opodstatnený zmysel , ale teraz už asi nie.
ak by tam spolu trénovalo 20 až 40 pilotov, k príprave k nejakej velkej špeciálke (asi už je s nimi amen) tak som za. Ale pre pár pilotov.....
neviem, ale ked chcem trénovať s niekým, tak hostnem cez HL nejaku misiu, alebo spravím primárny server na heslo , alebo sa k niekomu pripojím a je. Alebo sa vopred s niekým dohodnem. Alebo ide sa na server s externými pohladmi a blbnem do sýta.
Skôr by som bol za to, aby sa z DF-AH-treningu stal klasický server s takými istými mapami ako DF-AH ale s externými pohladmi, neobmedzenou muníciou a palivom. A každý sa može vyblázniť do nekonečna. Vyděšený
S tým, že ak by sa predsa ešte letela nejaká Velká Bombardovacia špeciálka, alebo iná misia, tréning a nácvik s velkým počtom učastníkov, by sa tento server mohol dočasne uzamknut.

310_Gringo
No mě se AH-Spec zbytečný nezdá..Ale beru to zas z pohledu naší squadry.Chodíme tam celkem často a to právě z důvodu tréningů, nebo když chceme cokoli vyzkoušet.Např: letadla která mají stát proti sobě při nějaké nadcházející akci.Kluci z 311 tam občas zkoušejí formace atd...Dál je na AH-spec pravidlem, že pokud si chce někdo na někoho zastřílet tak se nějdřív zeptá.A nepamatuju si kdy se stalo, že by se někdo míchal do tréningu nějaké skupiny...A když tak jen jednou,než je mu vysvětleno, že si to ta skupina nepřeje.Lidi to respektujou.Mrknutí
A proti zamknutí serveru na omezený čas,zvláště pokud tam cvičí akrobacii ve formaci,taky nic nemám.Přece jen v takový chvíli jsou lagy,které způsobí narodivší se pajlot,to nejhorší co se může stát.

Jo člověk si může hostnout mapu a tam si blbnout, ale ne každý má na to lajnu.Na AH-spec se člověk připíchne kdy chce,bez problémů....

Rufu
Tajpane několik let to tu jede skoro hardcore a ty bys z Akra udělal servr s externími pohledy.To už je lepší ho vypnout úplně aspoň se ulehčí tomu 20% zatížení sestavy.Mě spíš štve že tam bylo zakázáno střílet a střílí se tam ostošest.A taky není moc dobrý nechávat práva více lidem.Měli by je mít max 3-4.

Topper-Czech
Nevyřešilo by se všechno kickem?
Pokud to je server primárně na akrobačky, nemá tam boj co dělat. Na druhou stranu není žádná novinka, že i když si tam jdou nějací nejen akrobati potrénovat, zvrtne se to brzy nebo později na MASOMLEJN. A jdou do toho skoro všichni - já, vy, atd..
Akro je veřejné, nějaké uzavírání je blbost. Ono by to dopadlo asi tak, že nejdřív si to uzavře jeden, pak jinej.... a z veřejnýho serveru je paskvil.

Pokud bude vhodně nastavený kick (přece jenom dochází ke kolizím ve formaci), tak si to střílení každej rozmyslí, a nebude třeba si to zavírat. Bohužel ale nevím, jak by to mohlo fungovat při trénincích bombarďáků.
Upravil/a Topper-Czech dne 21-09-2008 16:28

http://www.e-airport.wz.cz
AH_Enty
Si děláš srandu ne, bo kdyby jsi znal historii a proč vznikl, tak by jsi toto nepsal. Naštvaný

1stCL_Fucida
Mně celá tahle diskuse připadá taková divná Úsměv Prostě ať je to Open, když si to někdo chce zarezervovat, ať skočí za Čutorou nebo Entym a domluví se. Není třeba nějak hrotit situaci.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

311_Rampa
1stCL_Fucida napsal:
Mně celá tahle diskuse připadá taková divná Úsměv Prostě ať je to Open, když si to někdo chce zarezervovat, ať skočí za Čutorou nebo Entym a domluví se. Není třeba nějak hrotit situaci.

myslím, že tohle je to nejrozumnější řešení, které zde padlo.

AH_Enty
Jo v pořádku, já to nehrotím. Vím, že pár lidí má na akro práva. Jen musí dodržet to, že zamčení včas oznámí a hlavně to po skončení akce zase dají do původního stavu.

Oznámím (nejlépa 2 dny dopředu)
Ve stanovený čas uzamknu vlastním heslem
Po skončení dám původní heslo
Oznámím ukončení blokace serveru

Jednoduchý. Hawg. Jdu schánět Cd s hudbou z Posledního Mohykána. Šklebící se

Jirka
Pardon, o vlákno vedle Šklebící se
Upravil/a Jirka dne 22-09-2008 07:46

Topper-Czech
AH_Enty napsal:
Si děláš srandu ne, bo kdyby jsi znal historii a proč vznikl, tak by jsi toto nepsal. Naštvaný

To jako já? Zamračený Historie je za náma, ale dokážu si to domyslet - sry, ale do příchodu 4.04 jsem nic moc okolo nesledoval. Jenom ten knipl Šklebící se

Už vidím ten výraz, když někdo poněkolikátý vyplňuje heslo, a nic. Jo, je tu přece TS, ale uvidíš tam deset lidí, a přejde tě chuť se na "něco" zeptat. Mrknu se přece na AH web, jestli tam není nějaký info, ale nic. Tak pro jistotu prošťourám SVK a hle, speciálka je dočasně zprivatizovaná. Tak po tomhle lovu je to odrovnávka. Jasně, že dát vědět adminům je samozřejmý, ale kde to naleznou ostatní? Nebrojím tady proti nikomu. Ono to asi fakt jinak nejde, když se chce FM vyhnout lagům. Když budou daný jasný pravidla, může to fungovat. Úsměv

http://www.e-airport.wz.cz
AH_Enty
Adminům ani tak nemusí. Tam je to s Čutorou nějak domluvemý.

To oznámení jsem myslel dát sem na SVK. To je důležitý.

57thMH_Edison
Zase na druhou stranu kolikrát za rok se AKRO uzavírá ??? Jestli je to v celkovém počtu 10x tak je to hodně. Dále je nás počítám 5 kdo má přístup k ovládání servru. A tak je na jednom s těch pěti jak rozhodne o zamčení servru nebo ne. Ty práva dal Čutora proto, aby se dali na AKRO spouštět speciálky a jiné akcičky. Kolikrát je AKRO volne celé hodiny a nikomu to nevadí, tak proč by ho někdo nemohl využít !!! Edi
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

clone9cz
Tady se to moc resi, kdyz se ja s Winterem domluvime, ze si na Akro udelame specialku a budem do sebe strilet, tak bude vse v pohode, ale kdyz se domluvime, ze do sebe strilet nebudem, tak to bude spatne ?

Bacha teda na ten dvoji metr !Naštvaný

snad abych to tu dal uz do kose, kdyz jsem to jednou pro vzdy vyresil ?

EDIT:
uplne jsem zapomnel na aplaus
Šklebící se
Upravil/a clone9cz dne 22-09-2008 19:39

http://www.wwii-illusion.net
Rufu
Chcete něco vyřešit -řekněte to Clonemu.Ten to tu vyčistí.
Nevím ,ale tady se řešilo "zamčený akro".Sice se za to Winter omluvil,ale když se na to ptaj lidi na AH a pak další tady tak je něco špatně.
Asi by se vám taky nelíbilo kdyby jste si naplánovali lítání na akru a co se to děje,veřejnej servr a nejde se tam dostat?

Ok Enty to zodpovědl.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,135 návštěv