Čauko.
Doniesol som domov nový PC, celý nažhavený na Il2 vo vysokom rozlíšení. Nainštaloval som XP a všetko potrebné, hodím DVD do drajvu a ... nič. Setup nenabehol. Spustil som ho teda ručne a dočkal som sa iba prebliknutia kuzora . Pritom na starom PC mi normálne všetko fungovalo!
Nová inštalácia Xp, rovnaký výsledok. Tak som presedlal na Vistu Ultimate 32b SP1 a výsledok rovnaký. Nestretol sa už niekto s podobným problémom?
Díky moc za každú radu!!!
JG5/Weiss
Ahoj, mám ten samý problém, jen mi ztmavne obrazovka a počítač na nic nereaguje a musím restartovat. hledal jsem adresář co zmiňuješ, ale nejak ho nemůžu najít. mám originál Il2 Sturmovik od Playmana. Před reinstalem XP mi běhal bez problémů. Díky za každou radu
Já mám ten samej problém..po reinstalaci XP mi setup jen probliknul a nic.Obrazovka s logem il1946 a instalací vůbec nenaběhla.Nakonec jsem to musel vyřešit tak, že jsem šturma nainstaloval z jiného počítače, kde setup normálně šlapal, do svého přes LAN.
Prostě jsem zadal cestu do:Síťové okolí/můj kompl/il 2/ atd....
koukl jsem se na support playmana a tento problém je tam uveden. Člověk jim ale musí napsat, aby mu poradili. Tak jsem napsal a uvidíme co z toho bude. jinak dík všem za reakce.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.