Stále jsem se zde na diskuzích nesetkal se zkušenostmi s Ilem na LCD TV, s pořádnou úhlopříčkou, třeba 42 řekněme. Přináší to s sebou nějaká zásadní úskalí? Pokud tedy neberu v potaz ořez obrazu (16:9). Máte s tímto někdo z vás zkušenosti? Děkuji za odpovědi a názory.
mno, nepouštěl jsem ila na LCD TV, ale na obyč TV
a tak nějak mi vadilo, když jsem od ní seděl na půl metru...
možná osobní pocit, ale na TV (ač LCD) by se mělo patrně koukat z větší vzdálenosti
a sedět zase od obrazovky (palubky ;) ) 5metrů...
ale proti gustu... ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
cyberolas napsal:
...tenhle chlapík ale 5m od palubky nesedí...
http://www.youtube.com/watch?v=HIu87lKxZsI&feature=PlayList&p=B41754DEF1F41D2A&index=179
proč se při takhle velké TV předkláněl aby něco v "dálce" viděl ?
proč měl rozsvícené budíky ?
a to furt nemluví nic o tom, jestli může na LCD TV (byla to TV ?) koukat takhle zblízka...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
takhle velka LCD bude mit zjevne problem s velikosti velkych bodu, proste to nebude vypadat tak, jako kdyz se divas na 24" LCD s rozlisenim 1920x1200 z 60-80cm
rozliseni takove (predpokladam 1920x1080 radku) bude zrejme o neco menci pri soucasne dvojnasobne velikosti obrazovky, v porovnani s mym LCD budou pravdepodobne znatelne body uz ve vzdalenosti 50cm
(na mem LCD vidim body, resp. mezery mezy bodama, ze vzdalenosti 20-25cm, tim myslim body na jednobarevne plose, takze bych to typoval alespon na 80cm u 46"
jinak v tom nevidim problem, pokud bude HDMI vstup LCD TV podporovat i nekodovane video generovane grafikou (nevim, nekomu muze sibnout a slovo da slovo ... a uz si neprehrajem nekodovane video v rozliseni 1920x1080 na zadne televizi)
Upravil/a clone9cz dne 19-08-2008 05:00
clone9cz napsal:
rozliseni takove (predpokladam 1920x1080 radku) bude zrejme o neco menci pri soucasne dvojnasobne velikosti obrazovky, v porovnani s mym LCD budou pravdepodobne znatelne body uz ve vzdalenosti 50cm
(na mem LCD vidim body, resp. mezery mezy bodama, ze vzdalenosti 20-25cm, tim myslim body na jednobarevne plose, takze bych to typoval alespon na 80cm u 46"
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.