December 04 2024 09:24:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
CSW_606_Thomas

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Wings Club 28.7.2008 17:00
clone9cz
Zdar piloti,
28.7.2008 v pondeli planujeme reprezentativni vecirek ve Wings Clubu, pokud by tedy nekdo mel chut se dostavit, nahlaste se mi tu, at mate kde sedet.

soucasne prihlaseni:
clone9
bumik
fucida
pbarry
pagy
cibul
valhera
marvel
ŘLP
ŘLP
ŘLP
ŘLP
extrag
Hanss
310_falcon
Patrikhuhu
? VGR_Rad
Rohlos
VGR_mha
=======
19

PS: kazdy bude reprezentovat sebe Mrknutí
Upravil/a clone9cz dne 28-07-2008 00:48

http://www.wwii-illusion.net
310_Falcon
přijdu

Permon
Dejte jiny lokál tam okrádají hosty.VyděšenýMrknutíCool

3BAP_Cassius Chaerea
Já nemůžu, já sem se minulej tejden na něco někomu přihlásil a zrovna to bylo na stejnej den jako tahle akce. Tak sorryMrknutí

BTW: Co je to ŘLP

310_cibule
Budu tam.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Patrikhuhu
ŘLP - ? řízení letového provozu ? ženský ?

Já se také na vás přijdu juknout. Doufám.

BP_Tyrl
Permon napsal:

Mám v celkem živé paměti, jak jeden oslavenec objednal dvě rundy, každý si ty dva panáky zaplatil a oslavenec je ve finále zaplatil ještě jednou. Nemluvě o tom, že z Imelmanových tří Plzní si klidně nechali proplatit všech šest. takže pro mě je WC mrtvý podnik.Naštvaný

mha
BP_Tyrl napsal:
Permon napsal:

Mám v celkem živé paměti, jak jeden oslavenec objednal dvě rundy, každý si ty dva panáky zaplatil a oslavenec je ve finále zaplatil ještě jednou. Nemluvě o tom, že z Imelmanových tří Plzní si klidně nechali proplatit všech šest. takže pro mě je WC mrtvý podnik.Naštvaný

Mno VGR má také neblahé vzpomínky na nadhodnocený účet a to skoro o jednu třetinu... Každopádně bych se stavil... Úsměv
Upravil/a mha dne 22-07-2008 10:47
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

Rad
VGR_mha napsal:
Mno VGR má také neblahé vzpomínky na nadhodnocený účet a to skoro o jednu třetinu...

VGR má na účet zajímavé vzpomínky zcela určitě, já nikolivo, protože si díky konzumaci větších množství než malých z toho prd pamatuju Mrknutí

Když to budu stíhat a nebude druhý den v práci nějaká fofrofka, tak se taky stavím.

clone9cz
pokud jsme tam byli sami lioni, tak tam zustal akorad jirickuv zapomenutej cajik, kterej skutecne nezaplatil

jinak si na nic nepamatuju, biftek navic bych neprehlid a 2 piva urcite taky, ze by na me zbylo neci jidlo nebo panaky, to se s lionama jeste nestalo, bud v tom mate sami bordel nebo okradaj jen vas

takze rezervace uz je pro 20 a ŘLP je skutecne Řizení letovýho provozu (v pondeli se dozvim, jestli pride i jejich sef, takze kdo ma zajem ridit a je mladsi 30 let, muze se neco dozvedet o svem budoucim povolani)

Panek
ty voe agitkaZamračený

1stCL_Bumik
Nečum a naklusej, hubeňoure! Šklebící se

clone9cz
jo, cerveny, koukejte naklusat a pribalte si taky nejaky vedomosti, aby jste nedelali ostudu, protoze kdyz bude mit cas, tak se na nas virtualni piloty prijde podivat http://katalog.svkul.cz/l.dll?h~A=Velek,+Martin Martin Velek ... onen vami dosud nepovsimnuty marvel v seznamu nahore
Upravil/a clone9cz dne 22-07-2008 22:07

310_cibule
BP_Tyrl napsal:
Permon napsal:

Nějak se musej živit, no ne? Cool
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

BP_Tyrl
310_cibule napsal:
Nějak se musej živit, no ne? Cool

Odpovím slovy klasika: Žrát můžeš, ale nesmíš u toho mlaskat.

FK_Rychtyg
Jestli tam máte ještě fleka, tak příjdu na chvíli posedětÚsměv Bohužel co se týká toho okrádání hostů musím souhlasit a je to docela smutnýSmutný Byli jsme tam naposledy před dvěma měsící (po dlouhé době) a nevěřil jsem svým očím, když jsem spatřil účet (podotýkám, že jsem moc nepilŠklebící se)... naštěstí jsme to nakonec uhádali, ale omluvu od personálu jsme nedostaliNaštvaný

3BAP_Rohlos
Přijdu...

A budu si psát vlastní lístek...Šklebící se

clone9cz
Ja mam ale porad ten pocit, ze odchazite po jednom, a proto pak mate problemy s uctem (teda ten posledni), ktery by ste meli asi vsude.
My vetsinou odchazime spolecne se zavirackou a nic takoveho se nam nedeje.

Zcela exemplarni pripad byly vanoce, kdy pulka lidi odesla driv a neco zapomnela zaplatit, proste si to sama neuhlidala a zustalo tam asi petikilo na nakejch kridlech, dvou kafickach a sodovce s panakama.
Takze mi nekdo z vas, kdo ji kridla, pije dve ruzny kafe, sodovku a panaky, dluzi prachy.

BP_Tyrl
clone9cz napsal:
Ja mam ale porad ten pocit, ze odchazite po jednom, a proto pak mate problemy s uctem (teda ten posledni), ktery by ste meli asi vsude.

No my teďko chodíme do restaurace Koneckonců Římská 45 Praha 2.
Ceny přiměřené, obsluha vzorná, jídlo výborné, plno volného místa i se zahrádkou. A po posledním Panteřím večírku jsme taky platili každý zvlášť. Já chtěl platit poslední a ono už bylo všechno zaplaceno. Takže ne problémy v každé restauraci. A když jsme ve WC chtěli lístek na stůl, tak na nás koukal jak na vrahy, nic nepřinesl a při placení si zase něco kutil na kompu a to člověk nepozná, zda zaplacené odepisuje, či připisuje.Smutný Leda by jsme se mu grupovitě koukali přez rameno.Šklebící se

clone9cz
s tim pocitadlem mas pravdu, je to provozni vec a ne kazda obsluha ho ma rada, vysledek pak muze bejt, ze dotykovej display zblbne a je to tam dvakrat, aniz by kdo vedel jak, to se s carkama skutecne nestane. otazkou tedy je, do jake miry si je clovek jisty nejen za sebe, ale za kamarady

jinak na pokladnu kouka kamera, pokud by nekdo zaplatil rundy okamzite na baru, urcite by to na ni bylo videt, nejdulezitejsi je ale mit toho platiciho cloveka na miste, aby si obsluha pri poctu 60-80 tvari mohla uvedomit chybu v uctovani
Upravil/a clone9cz dne 23-07-2008 18:18

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

36,063,450 návštěv