Stala se mi zvláštní věc. Bez jakéhokoliv přenastavování jednou sednu ke Sturmoviku a koukám že se nějak pomalu otáčí vrtule - a ono bylo vše zpomaleno! Nastavením na 2x zrychleno jsem se teprve dostal do normálu, čili teď můžu průběh offline misí 2x zrychlit a 3x zpomalit (oproti správnému 2x zpomalení a 3 zrychlení), ale co je horší, když mi naběhne mise, je nastavena jako zpomalená. Nevíte co s tím? Čím to může být? conf.ini jsem kontroloval se staršími verzemi a zde se zdá být vše v pořádku....
cyberolas napsal:
Stala se mi zvláštní věc. Bez jakéhokoliv přenastavování jednou sednu ke Sturmoviku a koukám že se nějak pomalu otáčí vrtule - a ono bylo vše zpomaleno! Nastavením na 2x zrychleno jsem se teprve dostal do normálu, čili teď můžu průběh offline misí 2x zrychlit a 3x zpomalit (oproti správnému 2x zpomalení a 3 zrychlení), ale co je horší, když mi naběhne mise, je nastavena jako zpomalená. Nevíte co s tím? Čím to může být? conf.ini jsem kontroloval se staršími verzemi a zde se zdá být vše v pořádku....
Nic mě nenapadá ať přemýšlím jak přemýšlím... Pokud ti nikdo neporadí co s tim, doporučuji trošku drastickou, ale zaručeně ověřenou metodu= reinstall celého ILa, včetně vymazání registru a ostatních složek s ním souvisejících...Pokud máš verzi 1946 ve formě DVD, zabere to pár minut
cyberolas napsal:
Průkopník asi opravdu jsem,ale představte si, že pomohl prachobyčejný restart. Jsou hold věci mezi nebem a zemí....Díky za odpovědi přátelé!
Tak restart jsem zrovnal bral jako samozřejmost, ani mě nenapadlo ti to napsat, tušil jsem, že jsi to zkoušel. Vždcky když něco nejde nebo jde špatně zkus restart IL2 a poté i restarts celého PC, v některých případech (zrovna v tom tvém) to pomůže... Hlavně že už to fugnuje, přeji hezký polet
Já jsem dnes čuměl jak péro z gauče. Il2 mi lagoval jak ... a postupně jsem měnil config a už mne to štvalo. Dokonce jsem si myslel, že mám v PC nějakou breberko. NOD32 nenašel nic Adware nenašel nic. Tak jsem přeinstaloval vokna - nic.
Stáhl jsem si TuneUp Utilities 2008 a projel počítač. No a při optimalizace paměti čučím, že mám jen 1GB paměti
Vlezl jsem do počítače a jeden modul ležel nadně bedny.
Tak mne zase čeká nastovování configu .
Upravil/a Panek dne 23-07-2008 16:22
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.