Nemáte náhodou někdo tuto kartu? Zítra by mi měla dorazit a zajímalo by mne jaké ovladače a nastavení ILa (případně verze upravených DLL) s ní používáte..
Díky,
Tomik
Tak provizorně sestaveno:
CPU - E6300@2.8
Mobo - Asus P5Q-E
RAM - 2x2GB Geil800CL5 BlackDragon
PSU - Corsair750W
VGA - MSI ATI HD4850
OS - Win Vista 64 bit
Než jsem tam dal tu ATInu, tak jsem měl dočasně zapůjčenou Geforce7300 a pořád to padalo do modré (i ve 2D a bez zátěže..) díky ovladači nvlddmkm. Tak jsem googlil a s hrůzou čekal že po instalaci ATi se objeví problém s atikmdag.. Naštěstí (musím zaklepat) prozatím žádný pád
Teď už bych jen potřeboval vyladit nastavení IL-2. Prozatím jsem pouze v setupu vybral ATI 1x (nebo něco podobného), nastavil v INI rozlišení na 1280x1024, vodu 2, efekty 2 a v ovladačích ATI zakázal AI.
Kamikaze track mi dává tyto FPS Avg45, Max167, Min10 (s 4xAA, 4xAF i bez - žádná změna FPS, obraz samozřejmě vyhlazenější..).
Když jsem měl CPU na 1,8 tak FPS byly Avg31, Max118, Min6.
Vypadá to, že hodně záleží na CPU...
Mohl bych poprosit někoho kdo má nějakou novější ATInu o jeho config.ini? Případně o nějaká doporučení.
ty nova radeony maji pri zapnutym 4xAA minimalni az zadny propad vykonu. Vubec nema cenu ho vypinat. ATI AI mam zapnute (s HD3850) a nevsiml jsem si, ze by to nejak vadilo. Jinak mas pravdu v tom, ze IL je spis zrout CPU. Jinak ja si steluju nastaveni grafiky spis podle toho, aby mi ty min FPS sli aspon na 15-20. Jinak conf.ini se probiral tady o par radku niz v sekci hardware pro grafiky HD3870
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
paja_cz napsal:
Jedno malé OT na Tomika. Admin snad promine. Na co je dobrej PSU 750W ? To máš v komplu i kávovar nebo tak něco ?
To ne, kafe nepiju
Ale potřeboval jsem koupit nový zdroj, tak jsem hledal recenze a tento vycházel super a rozdíl v ceně oproti 500W kouskům zase tak velký není, tak se bude hodit pro další případné upgrady..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.