November 24 2024 04:18:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Germany 1945
VGR_Ghost
Dnes (vlastně už včera) večer jsem létal na AH tuhle mapu (je to ta nová od 4.02). Strašné lagy, vytuhávání, odchod hráčů. Lagování se ustálilo při 15 lidech. Jakmile se přihlásili další, zase to začlo. Na předchozí mapě Arden bylo vše ok i při plném serveru.

http://www.virtualgrimreapers.net/
Lavo
To je ta bezmenna mapa zo 4.02 ??? Tak to chodi uplnne strasne asi kazdemu - strasne lagy a posekavanie aj v malom pocte ludi . Smutný
Upravil/a Lavo dne 21-11-2005 07:35

AH_Cutora
Jo jo, zaukoluju Krakena at to zkusi zoptimalizovat, ale je to beh na dlouhou trat. Jeste to asi nejakou dobu bude skubat nez se nam to povede vyladit. Ta mapa je asi narocnejsi sama o sobe Smutný

VGR_Ghost
To lagování na té mapě mi je záhadou. Zkoušel jsem si offline udělat takovou náročnější misi (plno objektů na zemi - flaky, tanky, auta) + 30 AIček do vzduchu a měl jsem tam průměrně 50 fps. Že by byl rozdíl mezi onlinem a offlinem tak velký? Opravdu zvláštní je že i na větších mapách (jako třeba Berlín) při plném serveru je všechno ok.

http://www.virtualgrimreapers.net/
AH_Cutora
Ta mapa sama o sobe je asi narocnejsi nez je obvykle. To jsme pozorovali sveho casu i na mape hor, kde to klienti nezvladali aniz by na mape cokoli bylo.

Dale tam muze byt nekde nejaka blbost ve smyslu nevhodne koncentrovaneho ci nastaveneho flaku a podobne. Ale to se da najit jedine kontrolama a pohravanim si s mapou az na to jednou prijdeme. To je normalni prubeh pri finalnim doladeni mapy. Nektere mapy jsou mene problematicke a povede se to odchytat v prubehu testu pred vyvesenim, nekde se nam to nepovede a doladuje se to holt az za provozu. Chce to trochu trpelivosti.

Hoper
Ghoste, z toho si nic nedělej
mně to blbne v Řecku, nad Berlínem, v Ardenách, ...
skoro bych řekl, že při počtu větším jak 20 lidí mo odchází hratelnost do kopru (a prosím nejmenované řidiče a cibule bez poznámek Šklebící se)

WT_Schmouddle
Včera s fullhausem na Ardenach všechno okay, po změně bna Germány1945 začal lagfest jako kráva. Doporučuji mapu odstranit a zapomenout, že kdy existovala.
Ianovi (Ne)Bojsovi se moc nepovedla, na rozdíl od krasného a rychlého Kurlandu.

www.wtigers.org
WT_Flan
Kdybych neslysel popisy situaci na Pedropanove monitoru v primem prenosu na TS, nikdy bych neveril, ze to muze byt az tak zle. Pokud tuhle mapu chcete ladit, klobouk dolu...
Pokud vim tahle mapa dokaze zamrznout ILa "az do resetu..."

rudidlo
WT_Flan napsal:
Kdybych neslysel popisy situaci na Pedropanove monitoru v primem prenosu na TS, nikdy bych neveril, ze to muze byt az tak zle. Pokud tuhle mapu chcete ladit, klobouk dolu...
Pokud vim tahle mapa dokaze zamrznout ILa "az do resetu..."
Potvrzuji - stalo se to i mě a Jamamotovi. Generic Germany nebrat...Smutný

http://silicon-remarks.blogspot.com
1stCL_Jamamoto
Také mohu potvrdit! Comp totálně zatuhl do resetu, Kurtvogelovi, který byl se mnou na TS se to stalo také. Mě osobně se tohle ještě nestalo. Jednou mne vykopl server HP, trochu mi lagoval třeba Berlín 1945, nebo Krym na našem serveru(ten více) ,ale po vyladění systému se to o dost zlepšilo. Lagy beru jako nutné zlo téhle super hry, ale tohle bylo opravdu moc. Není to asi spojeno s jedním konkrétním místem. Lagovalo to stále, kdekoliv a kdykoliv....

alert
Taky mě komp totalně vytuhnul, což se mi nestalo aspoň rok...:bigeek:

AH_Cutora
Jinak az zase nahodim po novem roce server, prosim o zkouknuti teto mapy. Na serveru je uz nejakou dob "odlehcena" varianta, ale lidi ji asi neletali, nebo nic nereportovali. Takze vas zadam az server pobezi, zkuste tuto misi znovu a napiste mi sem report jestli se to zlepsilo, nebo je to furt moc cukave.

Jp-
mapa už nelaguje, ale je to samej ufolog. Velice nezábavný chce to asi pořádně zaflakovat červený území (jenže nebezpečí lagg festu) nebo trošku omezit třískáče. Včera si 20 vulchujících třískáčů proti 12 červenejm njn. Stačilo by jedno letiště s třískáčema tak max pro 6-10 pilotov ostatní holt vrtule. :sm41:

AH_Cutora
Tryskace by meli byt uz snad vyladene. Prave dneska v 9 hodin jsem tam strkal update od Krakena, kde jsou poupravene letiste a pocty letounu k narozeni. Snad to uz bude OK. Kdyztak zase hodte info.

313_OTU_oblak
kdy tam bude nova K-4 a Do335???

AH_Ronsoc
Jp- napsal:
mapa už nelaguje, ale je to samej ufolog. Velice nezábavný chce to asi pořádně zaflakovat červený území (jenže nebezpečí lagg festu) nebo trošku omezit třískáče. Včera si 20 vulchujících třískáčů proti 12 červenejm njn. Stačilo by jedno letiště s třískáčema tak max pro 6-10 pilotov ostatní holt vrtule. :sm41:

No ja by som tam dal iba ME262 a ziadne ine cuda .To tam lieta potom samy henkel a potom take pekne lietadielko ako FW190 nik nechce Šklebící se
A my co litame za spojencov sme potom dost smutny :cry: ze nevydime ten pekny efekt ked sa to ruti k zemi Šklebící se

AH_James_Gastowski
Já nevím, ale posledně, co jsem lítal tuto mapu (teď o víkendu), tak to bylo celkem v pohodě. Hodně lidí s FW190 a BF109, pár nadšenců s Do335 a nějací proudoví. Výborná mapa, už jenom proto, že je tam Tempest Úsměv Nechal bych to tak, jak to je.

MK_Paja
Do-335 nám nechte nebo bude zle :sm41: Šklebící se

AH_Ronsoc
No najme ide o Henkel a B163 alebo co to je ?:rol:
No mne to takto nevadi len nech tam kazdy nepoletuje na rurach Mrknutí

Wardog
AH_Ronsoc napsal:
No mne to takto nevadi len nech tam kazdy nepoletuje na rurach Mrknutí

Každý ne,jen členové Luftwaffe,protože spojenci jaksi žádnou rouru neměli k dispozici Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,757 návštěv