Ještě bych měl jeden dotaz, tak ho hodím do nového topicu.
Pořád nechápu, jak to chodí s nějakým počítáním životů, či co a vším s tím spojeném. Když jsem například trefen a padám - jakou výhodu má vyskočení s padákem nebo nouzové přistání? A co potom? ESC a Opakovat let?
Co když mi dojdou náboje? Vrátím se na letiště a co dál? Mohu ho nějak doplnit? Nebo mám dát opět ESC - Opakovat let? Pokud ano, jakou to má výhodu oproti zozmáznutí se o zem, popř. přistání kdekoli jinde?
Nikde jsem o tom nic nenašl, takže předpokládám, že je to naprosto blbej dotaz, ale i přesto se ptám
Je to jednoduchý,let ukončuješ vždy ESC-OPAKOVAT LET.Ikdyž vyskočíš nebo nouzově přistanes.Pokud ale máš sestřel a přistaneš dostaneš třeba 100 bodu,když přistaneš nouzove na svém územi dostaneš 50 pokud vyskocis tak 20(nejsem si uplne jistej) a kdys na nepratelskym atd atd. a davej si bacha treba na servery kde za 3 smrte mas KICK Kapišto?
Vity napsal:
Je to jednoduchý,let ukončuješ vždy ESC-OPAKOVAT LET.Ikdyž vyskočíš nebo nouzově přistanes.Pokud ale máš sestřel a přistaneš dostaneš třeba 100 bodu,když přistaneš nouzove na svém územi dostaneš 50 pokud vyskocis tak 20(nejsem si uplne jistej) a kdys na nepratelskym atd atd. a davej si bacha treba na servery kde za 3 smrte mas KICK Kapišto?
Pokud ti dojde munice, tak přistaneš na některém ze svých letišť a přezbrojíš tím, že stiskneš ESC a opakovat let. Toto je jakoby přezbrojení, pokud se letí nějaká speciálká (my to máme takto udělané vpodstatě na všech akcích), tak se dává limit, např. 5, 10 minut, než můžeš opět vzlétnout, aby to přidalo na realitě
všeobecne:
1.ak zostrelíš enemy a pristaneš na letisku bez poškodenia, reskt s minimálnym poškodeným , tak za zostrel máš 100 resp 200b za dvoj aviac motorák.
2. ak zostrelíš enemy a pristaneš núdzovo s poškodením , tak dostaneš 70% resp 50% bodového ohodnotenia
3. ak zostrelíš a i ty sám si zostrelený resp na padáku , resp killed , tak dostaneš len 10% z celkového ohodnotenia
v bode 2: je je zahrnutých viac variácií výpočtu.
V lepšom DF-servery je do štatistiky zahrnutý aj celkový počet možných lietadiel a pilotov za jednu stranu. takže ak zostrelíš enemy a i ty pri tom padneš, vyskočíš alebo pri núdzovom pristátí zničíš lietadlo, z celkového počtu lietadiel , ktoré tvoja strana môže použiť , sa odráta jedno lietadlo. To isté platí aj o živote pilota.
Takže ak je v tebe aspon trocha väčšia snaha o "realitu lietania " a o tvoj team , tak sa budeš snažiť zostreliť a vrátiť sa celý a zdravý domov.
Tak ako v reálnom boji WWII.
napr. pred mesiacom som dolietal jednu skvelu a zaujímavu coop onnline war. Pri jednej misie som schytal jednu zabludenu gulku z nemožného uhla, nemožnej vzdialenosti, a nemožného poškodenia výškovky a ani som nestihol vystreliť. jediné čo zostávalo, odputať sa
, dotrimovať sa na letisko a pokusiť sa o pristátie. Vyšlo to. ušetril som lietadlo i pilota do dalšej misie. V dalšiu misiu to nevyšlo. vytrimovaný som sa doplazil nad vlastné letisku a skákal zo 7km. blbá výškovka.
koniec letu. Ked pristaneš na DF , tak treba zastaviť , vypnuť motor a dať ESC. vyskočí ti menu , kde dáš RE-FLY. A si znovu respawnovaný na vlastnom letisku , Full AMMO, Full ENGINE. A 100% zisk bodov. a môžeš znovu letieť.
miesto pristávania Letisko: Uprednostnuje sa pristáť na letisku, ktoré je poznačené tvojou farbou , za aku lietaš. Môžes pristávať aj na neoznačenom letisku tzv "bielom". len si treba vziať do uvahy , že tam nie je nikdy vlastný flak , ktorý by ta ochránil , kryl pri pristávaní. Neprichádzaš o body, fragy. Môžeš dokonca pristáť aj na bielom letisku na enemy území, len musíš pristáť na 100%. Inak si captured, a máš len 10% bodov, alebo žiadne. A Tvoja strana/team prišla o stroj i o pilota.
Plocha-uzemie: platí to isté, len je potom otázka naročnosti pristávania na letiskovu plochu a na pole.
Je to všeobecne, a vela vecí sa dá diskutovať i doplniť.
ondravojta napsal:
Jasný, díky. Jediné co jsem věděl, bylo to, že na některých serverech nesmím moc umírat a tudíž je lepší skočit.
kedže zo simulátora IL2 sa pomaly stváva všeobecne hratelná arkádová strielačka, na lepších serveroch sa zaviedol tzv DK .DeathKick. zväčša je to 3:1. Po troch umrtí pilota nastavá Kick hráča. Pre vela pilotov/hráčov je to neférové ale je to asi jediné možné Serverové opatrenie voči hráčom odchovaných na hrách ako BF2, COD.
Naložiť , vzlietnuť, doletieť a zomrieť ala kamikadze. A jasné , že vziať zo sebou vela ostatných hráčov/fragov. vlastných alebo enemy , to je jedno.
Tajpan napsal:
Pre vela pilotov/hráčov je to neférové ale je to asi jediné možné Serverové opatrenie voči hráčom odchovaných na hrách ako BF2, COD.
No pokud vim pro vsechny plati tento death kick stejne. Tak jak neferove?
neférové vtom zmysle: že nerozlišuje umyselné kamikadze od napr neumyselnej/nepredpokladatelnej nehody/smrti.
napr. respawnuješ sa, dávaš si pozor a pomaly sa presúvaš, ale niekto sa vtej chvíli respawne pred tebou a je koniec. Alebo to skúsiš na plnej rýchlosti a zase niekoho neštastne zoberieš zo sebou. Alebo teba niekto zrazí na štarte. Alebo pri pristávaní. A dost dobrý a neštastný príklad je , ked je niekto obetou vulchovania. Pripojíš sa a hned to schytáš. atd.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.