Mám zvukovku SB Audigy2 platinium Ex. Problém ve šturmovi je ten, že neslyším zvuky co jsou jakoby s osou pohledu (motor, když koukam dopředu, střelbu ze šesté) a občas i jiné pomatení zvuku, jako např, že mi zůstane zvuk zadního střelce i po přepnutí z5 do pilota, nebo ztlumení/přidání zvuku, jakobych hnul pohledem, ikdyž nehnu. Dělá mi to jak na SM, tak i bez SM. Na 5.1 repro i na stereo sluchatkách (nastaveni ve woknech vždy změním na správné). Zkoušel jsem i měnit kvalitu v soundsetupu šturma, ale pořád to stejné. Když čumím na filmy, tak je zvuk OK, i v techdemu od Soundblasteru. Dřív jsem tento problém neměl, ale po koupi upgradů pro komp jsem přeinstaloval Win a nemůžu ten zvuk dát dohromady. Ovladače mám ty stejné, káblíky podotahované, šturma přeinstalovanýho.... Nesetkal se někdo s něčím podobným?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
No problem se "vyresil" uplne jinak. Zapomnel jsem vypnout mikrofon, putil reproduktory a odpalil si pravdepodobne zvukarnu Budu muset zkusit integrovanou, nez to nejak poresim
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.