Nejsem si jistej jak dlouho vydrží, uvádějí cca50hod. Já to řešil dvouma dobíjecíma, abych mohl v případě potřeby měnit. Teď jsem ho zkoušel po 4týdnech a baterie držela. Ohledně tý slevy, tak já ho koupil v Alze za cca1400kč. Prodávám jen kvůli tomu, že mi nějak nesedí v ruce, jinak je plně funkční.
FK_TozziFan napsal:
Nejsem si jistej jak dlouho vydrží, uvádějí cca50hod. Já to řešil dvouma dobíjecíma, abych mohl v případě potřeby měnit. Teď jsem ho zkoušel po 4týdnech a baterie držela. Ohledně tý slevy, tak já ho koupil v Alze za cca1400kč. Prodávám jen kvůli tomu, že mi nějak nesedí v ruce, jinak je plně funkční.
Když si létal na 190 nebo 109 tak sis taky nemohl vybírat, jestli ti to sedí nebo nesedí do ruky Jinak jak už jsme se bavili, kdybych neměl tu 52jku tak ho beru hned, právě díky tomu, že je skoro nelétaný...to se cení a myslim, že sleva 200 je dobrý
Upravil/a FK_Rychtyg dne 09-06-2008 19:30
Má to celé dva zásadnější problémy:
1) člověku zabývajícímu se leteckými simulátory je obvykle jedno, jestli to drát má, nebo ne. Tím se de facto maže základní výhoda onoho "wireless" a spíše zůstává nevýhoda v podobě nutnosti dobíjení baterií. Na druhou stranu baterie v základně možná pomohou lepší stabilitě (ta je u tohoto joysticku slabá), ale to je domněnka.
2) ergonomie Saitek Cyborg EVO je skutečně trochu prazvláštní - moc lidem tento joy do ruky nesedl a osobně bych ho nedoporučoval koupit bez předchozího omakání. Ač je přesný, dlouhověký a má fůru tlačítek, tak třeba mně se drží dost špatně.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.