November 21 2024 18:50:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Dover_1941
MK_Paja
1/pěkná mapa, hezky udělaný přístav "Dover"
2/nevhodná pro umístění na veřejný DF server.

Nízká hratelnost hlavně v málo lidech. Minimálně je potřeba odstranit buď oblačnost nebo flaky na ostrově.

PS:Mapu zřejmě nelze otočit potopením 100% lodí, což by měl být hlavní úkol.
EDIT: čeština
Upravil/a MK_Paja dne 20-11-2005 16:11

AH_Cutora
Ja myslim ze je OK. Uz jsem ji na AH letel 2x a vzdy to bylo to supr. Vetsina map je v malo lidech vic o hledani.

MK_Paja
AH_Cutora napsal:
Ja myslim ze je OK. Uz jsem ji na AH letel 2x a vzdy to bylo to supr. Vetsina map je v malo lidech vic o hledani.

Hmmm, já ji teda letěl jen jednou,... s mapou a kompasem v ruce prokličkoval mezi balónovou baráží, v Emilovi potopil tři malé lodě , pak do Štuky, tři pokusy s SC 1000 na tu velkou. Netvrdím, že nemá svoje kouzlo, jen se nehodí pro "veřejné" použití.
Myslím, že mapy na AH_dedik. by měly být dělány tak trochu univerzálně a hlavně zábavně, pro široké masy virtuálních pilotů. Mrknutí
Navíc je obecně známo, že volby počasí, "celoplošné" turbulence, mraků (především, nemožnost schovat se v nich před flakem) a jiných meteorologických vlivů, jsou ve šturmovi tak trochu nedomrlé. :yes:

Noram
teprve teď jsem si tohodle všiml,ale když jsem mapu posílal Čutorovy tak to myslím ještě po mě opravoval ,a na otočení mapy stačí 3 lodě a několik flaků,a jelikož to balóny bere jako AAA aspoň se to tak hlásí tak to snad takovej problém není.Pokud to tak nefunguje tak se to předělá.

paja_cz napsal:
Myslím, že mapy na AH_dedik. by měly být dělány tak trochu univerzálně a hlavně zábavně, pro široké masy virtuálních pilotů. Mrknutí

podle mě to zábava je,a modří maj konečně pořádný důvod se ochomejtat kolem ostrova a nemaj vyloženě jako na většině map vyhodu ve výrazně lepších strojích.
Na flaku od velké lodě se ještě podívám ,ale život je boj a válka je svině Šklebící se doba Hurri MK1 vs E4 je pryč

jinak další připomínky sem ,hažte kameny
Upravil/a Noram dne 17-12-2005 19:25

http://noram.youaremighty.com/
Wutz
doba Hurri MK1 vs E4 je pryč

né, taková romantika , mám rád huriky :sm30:
:no::no::no::no:

VGR_Ghost
Neee, tuhle mapu mi neberte! Je absolutně super... Látal jsem jí asi v 8 lidech a opravdu vynikající. Ty mráčky, pěkný přístav. Jsem asi divnej, ale mě spíš přijde, že v méně lidech je to lepší. Mám rád dlouhé lety s vyčkáváním na kořist.

Edit: rád se kochám, vyčkávám, schovávám se. Nemám prostě rád zběsilou akci. A na tohle je to super mapka.
Upravil/a VGR_Ghost dne 18-12-2005 01:36

http://www.virtualgrimreapers.net/
1stCL_Jamamoto
Pěkná mapa! Když jsme ji s Noramem kdysi testovli, bylo nás tam asi šest a i v tom počtu to bylo napínavé a zábava....:jamamoto:

1stCL_Jamamoto
Trouba jsem to tam nakliknul dvakrát! Pardon.
Upravil/a 1stCL_Jamamoto dne 18-12-2005 08:31

Lucka
Skvělá mapa a moc ráda ji hraju (tak, jako všechny mapy ze západní fronty) :yes:

MK_Paja
VGR_Ghost napsal:
Neee, tuhle mapu mi neberte! Je absolutně super... Látal jsem jí asi v 8 lidech a opravdu vynikající. Ty mráčky, pěkný přístav. Jsem asi divnej, ale mě spíš přijde, že v méně lidech je to lepší. Mám rád dlouhé lety s vyčkáváním na kořist.

Edit: rád se kochám, vyčkávám, schovávám se. Nemám prostě rád zběsilou akci. A na tohle je to super mapka.

Ano Ghoste, oba chválíme tuto mapu zhruba ve stejných parametrech Šklebící se

Rád se schováváš Šklebící se ..., ono by bylo hrozně fajn, kdyby PVO v přístavu získala vizuální kontakt s útočící štukou až v okamžiku kdy se střemhlav vyřítí z mraků. :yes:

PS:...., jednoduchou větu "Mapa je hrozně fajn" sem jistě napíše každý autorův přívrženec, aniž by si ji alespoň jednou zaletěl, natož se pokusil splnit cíle mise :sm4:

1stCL_Fucida
Mapa gut, lítal jsem ji už při prvních testech a líbila se mi. Pravda, se Stukou jsem tam nelaškoval Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Jamamoto
paja_cz napsal:
VGR_Ghost napsal:

Ano Ghoste, oba chválíme tuto mapu zhruba ve stejných parametrech Šklebící se

Rád se schováváš Šklebící se ..., ono by bylo hrozně fajn, kdyby PVO v přístavu získala vizuální kontakt s útočící štukou až v okamžiku kdy se střemhlav vyřítí z mraků. :yes:

PS:...., jednoduchou větu "Mapa je hrozně fajn" sem jistě napíše každý autorův přívrženec, aniž by si ji alespoň jednou zaletěl, natož se pokusil splnit cíle mise :sm4:

Jak jsem psal. Mapu jsem letěl několikrát, podobně jako Fučida, poprvé již při testování a byl jsem nadšen. Autora mapy jsem dvakrát za sebou taranoval a od té doby mne nemá rád...Šklebící se:sm36:

Munny
Jo, taky sem jí už letěl. Ve Štuce to je ale minimálně o hubu. Ono ani najít ten správnej okamžik kdy se spustit dolů není lehký. Chce to hold tréningSmutný.

Jinak:
krásnej přístav
nízká oblačnost
hodně zaflakováno
spousty přehradových balónů
létám za RAFŠklebící se

Hodnocení pět a půl pračky Wirlpool. Ta nejlepší značka

MK_Paja
1stCL_Fucida napsal:
Mapa gut, lítal jsem ji už při prvních testech a líbila se mi. Pravda, se Stukou jsem tam nelaškoval Úsměv

Taxi tu štuku hezky vem, nebo cokoli modrýho s bombou a zkus přežít aspoň dva z deseti útoků na lodě. Šklebící se

Dej si pozor, páč je tam deathkick. Ten tě bude průběžně vychovát a motivovat :sm6::sm6::sm6:

Munny
Jo, to je pravda. Můj útok se štukou byl asi takovejhle:
1) Super oblačnost, kudy vystoupat když Štuka nemá umělej horizont
2) Á, na severovýchodě je díra ve mracích
3) Jéžiš to je ohňostroj, to budu asi blízko cíle
4) Hmm, tak třeba teď. Letím kolmo mraky
5) Hmm, teď bylo špatněZamračený, tak to trochu upravíme
6) Odhozeno, trefeno(odhozeno křídlo protože trefeno do mě)
7) Nevyskočeno

Ale stejně ta mapa má něco do sebe:sm12:

AH_Cutora
I bez umleho horizontu se da stukou stoupat. Chce to proste sledovat zatackomer, kulicku a vario a pak presny let ...

Ale jsou tam i He111 s torpedy a mezci 4B tusim. Uznavam, ze pro bitevniky je to velmi obtizna mapa, ale proc ne? Rozhodne to ma atmosferu. Noram pracuje jeste na naladeni flaku at nejsou az tak smrtonosne. To proste chce trochu casu nez se to odladi.

rudidlo
AH_Cutora napsal:
Ale jsou tam i He111 s torpedy
To už je účinnější na ty cíle plivat.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Tajpan
rudidlo napsal:
AH_Cutora napsal:

až na to , že LW prvý krát použila He111 s torpédami 13 zári 1942.:sm8:

Noram
3IAP_Tajpan napsal:
rudidlo napsal:
AH_Cutora napsal:

A co tím chtěl básník říci Tajpane?už i na africe41 na Holubech je a stejně s HE111 stíhat nepůjdeš takže to nevadí,na Lionech tam mají zase A20 ze 43 :sm11: a ani torpéda tě nikdo používat nenutí,jde to i s bombama

píšeš to jako bych tam dal A8 vs Hurricane MK.I

a jak psal Čutora na v2 se dělá takže tuhle verzi může stáhnout ze serveru
Upravil/a Noram dne 30-12-2005 12:26

http://noram.youaremighty.com/
MK_Paja
3IAP_Tajpan napsal:
rudidlo napsal:
AH_Cutora napsal:

Tajapne, co ti ty He-111 H6 provedly? Šklebící se
Ve hře je to jediná německá zbraň schopná torpédovat, a to ještě s mizernou účinností.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,007,669 návštěv