November 24 2024 23:06:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Zatuhnutí kurzoru po načtení mise
1stCL_Fajlow
zdravím,

mám následující problém:

po načtení dogfightové mise je pokaždé zatuhlý kurzor myši. Není možné aktivovat chat ani ň. Mám ATT, který v pravém horním rohu indikuje soucasny FPS. Ten je jakoby mrtvý. Během načítání žádný problém není a kurzor funguje.

fakta:

- problém nastal v době, kdy jsem experimentoval s modama (SFX 0_6 4. verse SM či co)

- již jsem reinstaloval il-2

- zkoušel hrát se SM i bez

... pořád to samé

poradí někdo co s tím ?
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 05-05-2008 22:10

GC3_Messik
No je to jednoduchý... až vyjde Bobka tak už neblbni, nejde to spravit Šklebící seŠklebící se Ne ted vážně, zkoušel jsi to schodit alt+tab do oken a pak zpět? Tohle funguje na klasické zamrznutí kurzoru. Možná i na tohle. No pokud jsi přeinstaloval ila, předpokládám, že jsi celou složku ila pak odstanil dodatečně tak asi budeš mít někde klíč v regu. Tak já bych postupoval, že bych to promazal. IL nepotřebuje pro chod instalaci takže to by mohlo pomoct. Pak jestli nemáš nějakou sviňi na pozadí spuštěnou..
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
clone9cz
problem se zatuhavanim kurzoru se u me projevoval pri spousteni ila v rozliseni jinem nez desktopovem

pokud teda spoustis IL2 primo pres hyperlobby, tak by to melo odpovidat priznakum resitelnym pres alt+tab, jak pise messik

http://www.wwii-illusion.net
BP_Tyrl
Po namodování se načítací doba ILLA výrazně prodloužila, hlavně, když, jakpíše Clone, musí ještě měnit rozlišení. A netrpělivá povaha většinou po kliknutí na .exe ještě stačí zašmejdit kurzorem po obrazovce. A to je jádro pudla. Mě pomáhá nešmejdit. Když už zašmejdím a ILL zatuhne, stačí ho schodit do lišty ( tlačítkem s okýnkem) a opětovně nahodit.

WT_Horrido
No to Il nezatuhne, jen nebezi na popredi. Staci prepnout alt-tab.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fajlow
ano, skákáním do woken a zpátky (alt taCool jsem to zatuhávání řešil doteď, ale od jisté doby nepomohlo ani to .. Pořád zatuhlé..

clone9cz
doporucuju odmontovat vsechny drivery od freetrakcu ci podobnych veci a vyzkouset stav znovu

predevsim pak zjistit, jestli se to deje pri coop nebo jenom nejakem druhu startovani coop

1stCL_Fajlow
dobře, zkusim, ale proč zrovna drivery od freetracku (trackiru) ?

jak řikám, v offlinu to nedělá. Dělá to na místech, kde se vyskytuje okno s brifingem a mapou ... (to jest df a kůp )
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 06-05-2008 17:47

1stCL_Fajlow
nevím co se stalo, ale už to funguje jak má. Pravděpodobně konflikt v nastavení čudliků v Saitek softwareu

Maxxis
jeste neni spatny, hejbat myší když se vracím do hry (alt-taCool z windowsu.
Prijde mně jako by ju windowsy behem toho vypnuli v sturmu

clone9cz
1stCL_Fajlow napsal:
dobře, zkusim, ale proč zrovna drivery od freetracku (trackiru) ?

jak řikám, v offlinu to nedělá. Dělá to na místech, kde se vyskytuje okno s brifingem a mapou ... (to jest df a kůp )

to ma jednoduchy dovod, moje mys s mejma driverama v jakekoliv 3D hre posune pri zatoceni koleckem kurzorem doprava dolu

dela to presne od doby, kdy jsem vymenil Windows2000 za WinXP a ani vyrobce nevi proc, tak si to nejak preber, v desktopu je to normal

Panek
Jak jsem pochopil, tak Fajlow měl jiný problém než je to klasické zatuhnutí myši. Clone mu myslím poradil dobřel (kolize myši a freetracku).

Jestli chcete řešit klasický problém (alt+tab ), tak se to dá i řešit nějakým parametrem v config.ini mouseUse=2, když ho změníte na mouseUse=1, tak to vyřeší problémy s myší, ale pozor: Ti co myš používají i k rozhlížení budou zklamáni!

Potvrzuji zjištění s CONF.INI mouse (rts) přepnuto z 2 na 1 !!!

Myš není tak efektní (ilovská) ale maká super !!! Díky za rady pánové.Konec skákání do woken a zpět ... smiley

EDIT: Myš jde skvěle, ale když ten problém neřeší to, že nejde klávesnice (doporučuji ještě v briefingu kliknout na chatový řádek a něco tam napsat: Pozdrav se hodí všude)
Upravil/a Panek dne 08-05-2008 07:43

1stCL_Fajlow
Tak problém bohužel pokračuje.

Odinstaloval jsem trackir soft včetně registrů. Pak jsem zašel na DFS, při loadingu jsem mohl hýbat myší+ otevírat a psát do chatu. Jakmile se objevilo brífingové okno, myš byla hejbatelná, ale nereagovala na klikání. Po nějaké kratší době začla reagovat asi na pár sekund ( klik jsem se na letiště) a pak to zase ztuhlo. Faktem je, že pokud se kliknu do voken, myš nereaguje ani na ostatní aplikace a hlavně se NEdostanu zpátky do ila. Musím přes task manager.

Je to nějaké pobochané celé ..

Jp-
zkus odinstalovat veškerý drivery od myši z compu. Vypni comp přendej myš do jiný USB díry a pust to mohlo by to pomoct

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,037,844 návštěv