Chtěl bych poprosit o radu. Používám sound mod v0.9 a integrovanou zvukovkou Realtek HD audio, což samozřejmě není žádná sláva, zejména když jsem si přečetl, že klamou zákazníky tvrzením, že Realtek podporuje EAX ovladače (čili zvuk v hrách). Podporuje ho jen částečně, některé zvuky jsou spíše úsměvné Přesvědčuje mě o tom i to, když se podívám na videa na youtube.com, kde je zvuk se stejným sound modem podstatně lepší. Mohli byste mi napsat vaše zkušenosti s rozdíly na různých zvukovkách? Děkuji.
Realtek papirove podporuje pouze EAX2. Kvalita je ovsem mizerna a vzhledem k tomu ze ve Vistach EAX neni (a nebude) podporovan tak se asi neda cekat nejake zasadni zlepseni ovladacu.
Plna podpora EAXu vsech verzi se tyka jen karet od Creative a Auzentechu (kteri pouzivaji chip od Creative). Pod Vistama je to slozitejsi, tam se to tyka jen her ktere podporuji OpenAl a nasledne pres Creativacky soft Alchemy jdou zapnout EAX efekty.
Takze pokud chces EAX zvucidlo, bud Creative X-Fi nebo Auzentech.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.