November 22 2024 16:23:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
SepiaX

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
MS SW na prodej
kaja
Tak tu mam jeden microsofti Sidewinder Precission 2 BEZ FF, prisel mi tak pred dvema tejdnama z USA a po odlitani par letu zjistuju ze prez to ze je enchutne presnej mi ergonomicky nesedi natolik ze bych se ho za nejaky rozumny obnos byl ochoten zbavit...

nabidky PM, tady, mobil, PMR, UHF, telepatie, Ceska Posta a Ticha Posta....

MK_Paja
cena ?

EDIT: vyvolávací cena
Upravil/a MK_Paja dne 02-03-2008 12:20

kaja
omluva-nevedel sme o zdejsich pravidlech ohledne prodeje...

Vyvolavaci cena je 2000,- (coz neznamena ze se cesem nemuze menitÚsměv

Rufu
Nic proti,ale to je cena akceptovatelná max u FF.

Jirka
kaja napsal:

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

MK_Paja
kaja napsal:

Nejsou žádná pravidla.

kaja
respektive aby to bylo spravne pochopeno- vyvolavaci cena je myslena tak, ze za ni bych byl rad a jakakoliv vyssi uz je jen bonus, pokud by tu nekdo mel zajem a byla pro nej moc velka tak bud muze pockat az casem cena klesne (ale muze se stat ze se rozhodnu si ho nechat..) nebo mi napsat treba PM a muzem se dohodnout at uz na nizssi cene nebo na tom ze mu ho podrzim ci cokoliv..

omluva vsem-nejsem jeste obeznamen s tim jak obdchodovani s fetisem funguje tady tak se ridim tim na co sme zvyklej odjinud- pokud to nekomu vadi ci neco podobnyho tak se nebudu zlobit pokud me taktne upozornite/servete (a dekuji tem co uz to nekdy udelali a pomohli mi takÚsměv )
Upravil/a kaja dne 02-03-2008 22:24

WT_Horrido
Jen tak pro zajimavost za kolik se asi tak drazi tahle paka:

http://www.aukro....ion_2.html
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Ikar
kaja napsal:
..... pokud to nekomu vadi ci neco podobnyho tak se nebudu zlobit pokud me taktne upozornite/servete ....

...tak tady vetsinou vadi vsechno vsem, ale to je v poho...

...s tema dvema litrosema jsi asi preprah naprah, jak pise rufu, je to akceptovatelny u ff v dobre kondici...jestli se ti ale zda tech cca 600 malo tak si ho radsi nech a zkus mu prijit na chut ;-)

www.310raf.com
313_Blc
310_Ikar napsal:
kaja napsal:
..... pokud to nekomu vadi ci neco podobnyho tak se nebudu zlobit pokud me taktne upozornite/servete ....

...tak tady vetsinou vadi vsechno vsem, ale to je v poho...

...s tema dvema litrosema jsi asi preprah naprah, jak pise rufu, je to akceptovatelny u ff v dobre kondici...jestli se ti ale zda tech cca 600 malo tak si ho radsi nech a zkus mu prijit na chut ;-)

Naprostej souhlas Mrknutí

ALE NE, TEĎ VÁŽNĚ ... AD. CENA - JE TO MOC.

Jsou lepší / podobné joye, které jsou cenou kolem 700 s FF. Bohužel se teď už přestávaj vyrábět, takže pokud chceš, aby ti rvali ruce, za tu cenu, tak doporučuji ještě cca 3-4 roky počkat ...

kaja
vsak pisu ze ho neprodavam nutne, pokud ho nikdo nebude chtit tak si ho klidne necham a bud mu na tu chut prijdu nebo kdyz bude cas tak ho zkusim nak prekopat.... chapu ze ta cena je vysoka, ale vim jak moc sme ho jednu dobu chtel a kolik bych za nej dal atp..... (a jak sem byla nastvanej kdyz mi jeden clovicek zaspal na aukru dva sidewindery za 500 a 900Úsměv )- proste pokud by nekdo chtel moc tenhle joy a mel 2K v kapse tak je hned jeho, pokud by nekdo moc chtel a nemel tak staci napsat a dohodnem se.

HOWG

MK_Paja
Nebuď zas tak naštvanej, sidewindery žádné optické snímání XY nemají, jen normální, pravděpodobně kvalitní, potenciometry.

Čert ví kde vznikla ta fáma.

WT_Horrido
Fama vznikla u sidewinderu 1 ktere potenciometry nemely. Stejne je mi zahadou proc Sidewinder drzi, to ostatni pouzivaji takove shitozni potenciometry nebo jak to je?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Ucho
WT_Horrido napsal:
Stejne je mi zahadou proc Sidewinder drzi...

Mám doma tři Precis. II. U dvou blbnou potenc. v twistu a občas nějaké tlačítko. Prům. doba užívání >3 roky hodně intenzivně. Pak mám Turbův historickej a tam nejde jen střelba tl.1, což je opravdu výkon, na to že byl v Číně a většinou sloužil i jako popelník :-)

BTW a vy mu tu děláte občanskou morální hlídku na stanovení ceny? :-)
Když někdo dva dá, proč ne jeho věc, jestli je opravdu novej nepoužitej.... to si o těch v aukcích nemyslím.

WT_Horrido
Tri roky intenzivniho pouzivani je pro ostatni klacky nedostizny sen...

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
No nevim ale ten muj je v intenzivním používání přes 15 let a furt drží!Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
BP_Tyrl
To jsem teda myslel, že je Schmoudle starší. Většinou se s ručním ovládáním začíná cca v půl roce.Šklebící se

Jp-
WT_Schmouddle napsal:
No nevim ale ten muj je v intenzivním používání přes 15 let a furt drží!Šklebící se

ale ty cheatues s občanskou výpomocí od soudseda a to se nepočítá

WT_Horrido
Z vas by mel Freud radost ze? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Můj Sidewinder FF2 po čtyřech letech a maximální intenzitě používání už není úplně ve formě. Potenciometr na křidélka je v naprostém pořádku, úplně jako novej. Horší je to s výškovkou, tam už jsou menší skoky, které mě štvou. Směrovka je, co jsem se teď koukal, taky už trochu špatná, ale to mě netíží. Tlačítko č.1 je v podstatě zničené (používám tedy dvojku..Smutný), velmi špatně funguje tlačítko číslo 3 a klobouček vlevo.
Trošičku jsem zapochyboval o přestavbě s pomocí HAL senzorů a spíše jsem zauvažoval o nákupu kvalitnějších potenciometrů + několika mikrospínačů. Vše ostatní (hlavně dobrý FF) totiž na joyi funguje stále bez sebemenších problémů. A koneckonců mám k němu už téměř citový vztah Úsměv
Neměnil někdo na Sidewinderu potenciometry? Nevíte jaké do toho nacpat?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,110 návštěv