Včera jsme zavítali v docela hojném počtu na BP. Záhy se nám tam nahodila tato mapa, z čehož jsme tedy z pochopitelných a obecně známých důvodů nebyli vůbec nadšení. Nicméně původní zklamání nad Pacifikem minimálně u mě poměrně rychle vystřídala radost z rozdělení pozemních cílů a vůbec jejich zapracování do mapy. Vzdálenosti k nim mi přišly tak nějak vyvážené a vůbec vše vypadalo docela hezky odladěné. Mapu jsem si tedy víceméně hezky užil. Přesto bych se chtěl zeptat, jestli by admini BP nezauvažovali o nasazení planesetu skutečně z konce roku 1942. Japonci mají úplně zbytečný pozdější A6M5 (který je pro ně díky přítomnosti A6M3 stejně zbytečný). Američané používají mnohem pozdější P38J a Wildcat FM-2. P39 D-2 je taky dost pila, hrdinnému císařskému stíhači by jistě více šmakovala verze D-1, nebo alespoň nějaké výraznější omezení počtu těch šíleně rychlých a ve skutečnosti jen v minimálním počtu vyrobeným D-2.
Ale jinak je ta mapa super. Nálet skupinky B17 na naše letiště byl dosti efektní
Díky za pochvalu. Sharka to jistě potěší. Jinak na našich stránkách a na stránkách Letky 13 již vřou diskuse k finálním úpravám a překopávkám. Takže příště už to asi bude úplně jiná mapa.
Jináč jsem rád, že se vám u nás líbilo a až bude te mít zase cestu kolem, tak se stavte.
BP_dFrog napsal:
Až vyjde oficiálně v patchi od DT, přidáme. Jinak by to jen způsobovalo totální chaos u těch kdo by byli bez něj. A všichni modovanou hru nelétají.
ano v plánu DT je jiný - lepší model Yamato než ten ze SAS
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.