November 22 2024 08:56:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Ruské filmy s leteckou tématikou?
310_cibule
Tak jsem si dneska koupil u stánku 1. díl filmu Leningradské nebe (DVD). Hraný film z roku 1960. Viděl to někdo? Jaké to je?

A máte někdo Zpívající eskadru či Noční čarodějky z www.ritkavideo.cz?

Názor? Stojí to za to? Nebo je to jen propaganda jako třeba Normandie-Niemen?
Upravil/a 310_cibule dne 26-02-2008 11:00
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

mha
310_cibule napsal:
Tak jsem si dneska koupil u stánku 1. díl filmu Leningradské nebe (DVD). Hraný film z roku 1960. Viděl to někdo? Jaké to je?

A máte někdo Zpívající eskadru či Noční čarodějky z www.ritkavideo.cz?

Názor? Stojí to za to? Nebo je to jen propaganda jako třeba Normandie-Niemen?

Koupil jsem si to dnes ze zvědavosti také a čekám spíš něco na způsob Normandie - Niemen... Úsměv
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

Rad
No nevím, tento distributor (Little Ass - video) oprašuje bolševický spektákly z minulýho století a nazývá je "úchvatnými válečnými velkofilmy" - všechno je to hustá propaganda na druhou. Viděl jsem jeden - Luga, hranice obrany - větší zrůdnost alá válečný film jsem snad neviděl, fakt hnus po všech stránkách Naštvaný Jejich letecké filmy budou asi dost podobné. Možná tam bude pár origo záběrů, ale ten zbytek...

310_cibule
Ale jó, je to tak. Ale beru to jako dokument doby a když se tam mihne i nějaký ten IL-4 - jako třeba v Torpédových bombardérech -, tleskám ručkama radostí jako malé dítě Cool
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rad
Mrknutí pak je vše vpořádku a stačí popřát pouze pěkný "filmový" zážitek, respektive co nejvíce oněch "mihnutí" Šklebící se Na přebalu toho Leningradského nebe je tuším 88ka v zaměřovači a nějaká ta Rata se tam taky snad mihne Šklebící se

1stCL Pepan
310_cibule napsal:
Ale jó, je to tak. Ale beru to jako dokument doby a když se tam mihne i nějaký ten IL-4 - jako třeba v Torpédových bombardérech -, tleskám ručkama radostí jako malé dítě Cool

Šklebící se
Taky tleskám ručkama jako malé dítě - film může být o čemkolivŠklebící se

310_cibule
Pépi, ale já nemyslel ty filmy s XXX. Jak se to onehdá celé odehrávalo za letu na palubě boeingu. Pamatuješ, ten byl dobrej? Cool
Upravil/a 310_cibule dne 26-02-2008 17:09

XXX_Dazz
Chtěl tady někdo radu ohledně XXX filmů ???
Šklebící se

1stCL Pepan
310_cibule napsal:
Pépi, ale já nemyslel ty filmy s XXX. Jak se to onehdá celé odehrávalo za letu na palubě boeingu. Pamatuješ, ten byl dobrej? Cool

Myslíš jak tam byly ty scénky ve stavu bez tíže? Joo stará to chtěla hned vyzkoušet - od té doby nemám doma klid už jsem musel koupit i uniformu pro letušky...Mrknutí

WT_Horrido
Ja mohu doporucit tento velkofilm: http://www.pirate...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Falcon
310_cibule napsal:
Tak jsem si dneska koupil u stánku 1. díl filmu Leningradské nebe (DVD). Hraný film z roku 1960.

Koupil jsem to taky, já vůl Šklebící se

Názor? Stojí to za to?

Jo! Jednozančně to stojí za to! Ještě teď tleskám ručkama!! Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

WT_Peci
Noční čarodějky - Myslíš V nebe Nočnyje vedmy?
Mám v originále v divx Úsměv No podle mě je to pouze pro opravdové fajnšmekry - je to slaďák Šklebící se

310_cibule
Sou tam aspoň nějaký kukuruzniky?

WT_Peci
Jo tak kukuruzniky se tam najdou, i německý tanky na podvozku T-34 tam jsou. Úsměv

WT_Horrido
WT_Peci napsal:
Noční čarodějky - Myslíš V nebe Nočnyje vedmy?
Mám v originále v divx Úsměv No podle mě je to pouze pro opravdové fajnšmekry - je to slaďák Šklebící se

Slaďák? Nějaká vědma se zamiluje do blonďatého ubermenše nebo tak?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
za jednou vědmou jezdí hrdina na motorce Vyděšený samozřejmě je to geroj v uniformě, ale to se musí vidět, to se nedá převyprávět Cool

310_Falcon
310_cibule napsal:
Sou tam aspoň nějaký kukuruzniky?

Nevydržel jsem až do konce, to se fakt nedalo, ale jsou tam Raty i Kukuruznik. Přiletěl v něm komisař, aby soudruhům tak nějak politicky vysvětlil situaci na frontě.

310_cibule
Tak to ma byt, to mam rad. To je ze života.

Už se na tyhle flmečky těším. Člověk časem zapomíná, jak tahle doba byla krásná. Taková pravdivá, vnitřně poctivá... fňuk

Tajpan
WT_Horrido napsal:
Ja mohu doporucit tento velkofilm: http://www.pirate...

Vyděšený bol som nemilo prekvapený , úrovnou námorných bitiek , ked zoberiem v úvahu žáner filmu. i ked i iné "námorné bitky" nie sú zlé. Cool

WT_Horrido
Neni to uplna spicka to jo, ale CGI je kvalitne provedeno a herecke vykony jsou slusne. Myslim za na prvni dil to jde. Pff
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,335 návštěv