Mam problem, nejsem schopny rozchodit TS pod vistama64. TS normalne spustim, pripojim se, ale nic neslysim, ani nikdo neslysi mne.
Na strankach AH jsem kdysi nasel postup jak rozchodit TS pod XP a od te doby co jsem to udelal podle nich to jelo bez problemu a ja uz na to nehrabl.
Nemohl by mi nekdo pomoct a poradit, jak to rozjet? Nejlepe naprosto polopatisticky a s pomoci screenu?
Glad69 napsal:
Mam problem, nejsem schopny rozchodit TS pod vistama64. TS normalne spustim, pripojim se, ale nic neslysim, ani nikdo neslysi mne.
Na strankach AH jsem kdysi nasel postup jak rozchodit TS pod XP a od te doby co jsem to udelal podle nich to jelo bez problemu a ja uz na to nehrabl.
Nemohl by mi nekdo pomoct a poradit, jak to rozjet? Nejlepe naprosto polopatisticky a s pomoci screenu?
Na vistách 64 jedu taky a s TS není problém v tomhle OS. Možná i to TS máš správně jenom je třeba si zkontrolovat nastavení zvuku rsp. "Zařízení pro záznam" (zesílit mikrák + přidat mu boost) Dej si v TS test a jestli vidíš zelený světýlko a nic neslyšíš je to asi blbě nastavený nebo ztlumený nebo nejhorší varianta, že ti odešel mikrák Zkoušej přijdeš na to
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.