Pořídil jsem nový PC s grafickou kartou GeForce 8800 GTS. Jaké ovladače pro tuto kartu nejlépe fungují v ILovi? Zatím létám na těch, co byly na instalačním CD.
Ještě by mě zajímalo, co zafajfkovat a co ne v nastavení ILa.
No pokud Ti to jede dobre tak nemusis s touhle kartou resit nic ne? Pro lepsi pocit bych si asi stahl jen posledni verzy ovladacu a dal bych se s tim nak netrapil
Jinak jak myslis co zafajkovat?? V obtiznosti? Pak na co se cejtis, nekdo lita na real, nekdo ma zaple ikonky, nekdo lita s vnejsima pohledama, zalezi jen na Tobe. Nebo pokud litas on-line tak na DS a muzes tam mit co chces..... Kazdopadne Lefevre v Normandii urco litat na real
Myslím v nastavení grafiky v ILovi - jsou tam položky jako "použít pallete", "komprese textur", atd...
Karta jede dobře co se týče výkonu, ale na některých letadlech mi občas problikávají textury a třeba v kabině Spitfiru je u výškoměru jakýsi bug - částečné zobrazení výškoměru posunuté stranou od toho "pravého", které se zobrazuje jen asi ve dvou barvách (fialové a zelené)
Lefevre, nastav si v il2setupe max. settings a ked ti to bude trochu drmat, zvol si nastavenie custom (zostanu tam tie max.nastavenia) a zvol si s3tc alebo 16bit kompresiu textur
v hre v graphic settings si nastav landscape perfect
Děkuji všem za rady.
Stáhnul a nainstaloval jsem nejnovější ovladače ke grafické kartě a všechna nastavení upravil podle Horrida. Výsledek je takový, že zmizelo problikávání textur a podle mého názoru IL jede ještě lépe, než s původními ovladači.
Jediné, co nezmizelo, byl tento bug:
Lefevre napsal:
...v kabině Spitfiru je u výškoměru jakýsi bug - částečné zobrazení výškoměru posunuté stranou od toho "pravého", které se zobrazuje jen asi ve dvou barvách (fialové a zelené)
Smazal jsem tedy obsah adresáře s ILem a zkopíroval tam obsah čisté instalace ILa, kterou jsem měl jako zálohu.
Ani potom bug nezmizel. Vyřešila to až kompletní nová instalace.
P.S. Moc nerozumím tomu, proč nepomohlo zkopírování čisté záložní instalace?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.