Vážení uživatelé,
po prozkoumání několika stovek vláken jsem dospěl k závěru, že tu některé již nepotřebujeme, buď jsou duplicitní, triplicitní, historicky neplatná, nebo je jejich TOPIC neexistujícím odkazem bez popisku.
Taková vlákna jsem přesunul do SVK koše a v únoru je smažu.
Pokud by někdo měl oprávněný názor je nesmazat, tedy myslím konkrétní vlákna, dejte vědět zde.
Připomínky rád uvítám
clone9cz
JAK TAK UČINIT
-----------------------------------------
JMÉNO VLÁKNA - ODKAZ
1. PROČ NESMAZAT
2. DO KTERÉ ČÁSTI FÓRA VRÁTIT
-----------------------------------------
prosím, ujistěte se nejen přes Hledání, jestli nejde právě o duplicitní vlákno, ale prolistujte i fórum, kam by se vlákno mělo vrátit
POZOR, vlákna typu "Koupil jsem si Joystick" se obnovovat nebudou, pokud v nich nenajdu alespoň minimum informací jako např.: je ze zlata, padne skvěle do ruky, jednoduše a pohodlne se programuje, sebrala mi ho přítelkyně a používá ho k jinému účelu ... třeba na vaření a pod.Upravil/a clone9cz dne 29-09-2008 01:45
Blíží se únor a tedy i mazání SVK koše. Prosím tedy všechny, prověřte alespon vlastní vlákna, zda se v nich přecejen nenachází nějaký cenný OFFTOPIC (vlákna nebudu při mazání číst).
Máme tu další mazací kolo, přestávám tedy plnit SVK koš a vy máte nejméně měsíc na rozmyšlenou, co vrátit zpátky do fóra.
Podmínky jsou stejné jako v lednu (viz TOPIC), tak doufám, že si nebudete neoprávněně stěžovat jako v případě smazání radarové základny, která visela v koši přes 3 měsíce bez vašeho povšimnutí !
s odstraněním těch mých pár (dvou?) a toho mne se týkajícího souhlasím
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.