Hola..tak jsem si s tím vercajkem na létání asi něco vyvedl..
Dělal jsem hodně změn a během nich se mi asi něco pokazilo. To, že jsem přišel řádově o několik desítek GB dat je spíš takový detail, vše důležité jsem měl zachováno a tak a navíc kýženého výsledku jsem se taky dobral, ale nastala mi tady taková zvláštní věc - při pokusu o instalaci Šturmovika (ano, taky se částečně nacházel mezi postiženými a přitom nezálohovanými) mi Windows hodí zajímavou hlášku, se kterou mi ani pan Google nedokázal rozumně pomoci, konkrétně:
Při používání transformací došlo k chybě. Zkontrolujte platnost zadaných transformačních cest. F:\1033.mst
Přičemž rozumím jen té cestě na konci, ale co s tím mám dělat, to už netuším. Tak pokud by se našla nějaká dobrá a problému znalá duše, byl bych vděčný a na blízkém srazu bych samozřejmě vše v panácích vrátil . Nechce se mi reinstalit systém..a jak píšu, po dni trápení mi už došly nápady suxxxx.
Takže po další hodině přemýšlení jsem to vyřešil. Bingo. Byl zřejmě problém v původní instalaci, což sine neopravilo ani odebrání z registrů, ale podařilo se mi "zbytky" instalací starého Šturma odstranit pomocí TOHOTO software přímo od Microsoftu.
Bylo by to mnohem snazší, kdyby mi Windows nehodily až takhle matoucí chybovou hlášku. Nicméně pokud se s tím bude potýkat kdokoliv další, tak teď už ví
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.