November 24 2024 00:23:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Prosim pomoc s SST software
morfeuski
Ahoj vsem,
dostal jsem nedavno simulator IL-2 a joystick Saitek Cyborg Evo.Stahl jsem si s pomoci pruvodce ze stranek www.saitek.com soubor Saitek_SST_Software_32.exe.Behem instalace se instaluje novy hardware, jako treba saitek magic klavesnice a mys, vse normlane probehne,ale nikde se pak neobjevi spousteci soubor pro SST.Jak jsem vycetl z ruznych for a manualu, mela by se dokonce ve windows v pravo dole po zapojeni joysticku objevit ikonka umoznujici rychly pristup k softwaru SST.Bohuzel nic z toho se nedeje, je to,jako bych do windows nic nenainstaloval.Protoze bez tohoto softwaru nelze vyuzit funkci shift, prirazenou dvema z tlacitek a znasobit tak pocet funkci dostupnych primo z joysticku, jedna se o celkem neprijemny problem.Mam windows XP s SP2.Nenanapada mne, v cem by mohl byt problem, leda bych mel spatny soubor pro instalaci SST,ale to si nemyslim.Bohuzel na cd prilozenem k joysticku byl misto ovladace cd-rom obsahujici demo MS Flight simulator.
Mate nekdo nejaky napad, nebo podobnou zkusenost?Budu rad za kazdy tip ci radu, resim to jiz od vanoc a jsem uz skutecne zoufaly.Smutný

Liptow
Mam X45 a skusil som ten ovladac kedze mal byt akoze najnovsi. Vysledok bol presne totozny s tvojim Naštvaný a ked som chcel nahodit povodne ovladace, neslo to pokial som rucne nevycistil vsetok saitekbordel z registrov. Odinstaluj to, vycisti si registre a skus si nahodit nejaky starsi ovladac.

morfeuski
Dik za radu,ale zadne starsi verze jsem nikde nenasel.Nemohl bys mi prosim poskytnout link na nejakou starsi verzi?Fakt sem googlil,ale nic.

Liptow
http://www.saitekforum.com/showthread.php?t=11552

Skus odinstalovat povodny stuff, vytiahni joy z USB, nainstaluj driver, zastrc do USB a nainstaluj SST software z linky vyssie.

313_Blc
Úplně stejnej problém s novými ovladači ... na piču.
Díky za info s regedit. Mrknutí

Maxxis
morfeuski napsal:
Ahoj vsem,
dostal jsem nedavno simulator IL-2 a joystick Saitek Cyborg Evo.Stahl jsem si s pomoci pruvodce ze stranek www.saitek.com soubor Saitek_SST_Software_32.exe.Behem instalace se instaluje novy hardware, jako treba saitek magic klavesnice a mys, vse normlane probehne,ale nikde se pak neobjevi spousteci soubor pro SST.Jak jsem vycetl z ruznych for a manualu, mela by se dokonce ve windows v pravo dole po zapojeni joysticku objevit ikonka umoznujici rychly pristup k softwaru SST.Bohuzel nic z toho se nedeje, je to,jako bych do windows nic nenainstaloval.Protoze bez tohoto softwaru nelze vyuzit funkci shift, prirazenou dvema z tlacitek a znasobit tak pocet funkci dostupnych primo z joysticku, jedna se o celkem neprijemny problem.Mam windows XP s SP2.Nenanapada mne, v cem by mohl byt problem, leda bych mel spatny soubor pro instalaci SST,ale to si nemyslim.Bohuzel na cd prilozenem k joysticku byl misto ovladace cd-rom obsahujici demo MS Flight simulator.
Mate nekdo nejaky napad, nebo podobnou zkusenost?Budu rad za kazdy tip ci radu, resim to jiz od vanoc a jsem uz skutecne zoufaly.Smutný

Stahni si ze stranek saiteku ovladač na programovani saiteku jmenuje se to SST_151205_32 a EVO_:151205_32 a nainstaluj.

Behem instalace si to myslím vyžádá připojení nebo odpojení saiteku. Mě to blblo taky stačilo jej šoupnout do jinyho portu USB a razem se mně objevila ikonka dole u hodin

Colonel_SK
Ahojte,
ako vidím, nemám s tým problém len ja. Dňa 11.01.2008 som obdržal nový Cyborg EVO, lebo ten môj starý Cyborg EVO vireless už dosluhuje a nefungujú mu tlačítka na F1, F3 a F4 a taktiež ma štavalo to neustále dobíjanie NiMH AA akumulátorov.
Včera som sa pustil do inštalácie, však nemôže s tým byť predsa problém, že ? Ale veľmi som sa zmýlil. Prvá chybička bola v tom, že v krabici s EVO som nemal žiadne inštalačné CD, len lístok s odkazom na stiahnutie driverov zo Saitek com. To som aj urobil, veď žiaden problém.Úsměv
Odpojil som Siatek vireless a preštudoval na saitek stránkach ako na to. Ako prvý som nainštaloval Saitek_Cyborg_Evo_SD6_32.exe súbor. Windows všetko pekne rozoznal a v hracích zariadeniach som si vyskúšal či všetko šlape. Úsměv Pristúpil som k druhému kroku, kde podľa orginál návodu zo saiteku sa nemusí najprv starý program odinštalovať, lebo toto za neho urobí SST program pri novej inštalácii. Tak som aj spravil. Použil som najaktuálnejší driver pre STT : Saitek_SST_Software_32.exe. Po zahájení inštalácie okamžite odstránil starý STT program a reštartoval PC. Po obnovení Wizard instaleru som začal tušiť problém. Nikde sa neobjavilo, že pokračuje s inštaláciou SST programu, aj keď vyhľadávanie hardveru bežalo bezchybne. Po dokončení inštalácie som zistil, že SST nie je aktívne. Pod Program Files som nikde nenašiel súbor s menom Saitek a nájsť Profile.exe pre spustenie SST programu bolo nemožné.

A tu sa začala moja peripetia. Vyhľadal som čo sa dalo, vrátane týchto stránok, použil som staršie ovládače,( evo_151205_32.exe,SD_WinXP_4_3_3_2000.exe) čistil registre, skúšal rôzne postupy inštalácie s najprv odpojeným, potom zapojeným joyom, ale všetko márne. Najviac som sa dostal k tomu, že konečne som mohol spustiť SST program, keď som použil SST driver: SD_WinXP_4_3_3_2000.exe, ale bolo mi to prd platné, lebo profil ktorý som si vytvoril sa nedal priradiť pre Saitek Cyborg EVO. Stále sa mi zobrazola chybová hláška : Test EVO.dat does not contain a profile for this device. The device has not been profiled!VyděšenýŠklebící seNaštvaný

Toto sa mi stalo nočnou morou a fakt už nemám trpezlivosť na to aby som to rozchodil.

Máte nejaký návrh na konkrétny driver pre EVO a SST program pod ktorým ste to rozbehali ? Ak áno, tak sem s tým, lebo vôbec ma nenapadlo, že sa budem zaoberať pomaly dva dni s jednou " sprostou" ištaláciou.
Snáď moju PC negramotnosť omlúva len to množstvo problémov, ktoré som čítal na oficiálnych stránkach Saiteku, ale aj tu u Vás či na našom fórume.

Vopred sa teším na nejakú rozumnú radu. Nedelný večer je tu a ja nie som ready !!! CoolVyděšený

Fuzo
Máš XP nebo Visty??? Jestli XP tak bych ti radil hodit očko na problémy ve Vistách, měl jsem ten samej problém. Vyřešila to až nová betaverze SST .
FTp : ftp://ftp.saitek.com/pub/software/beta/

Jinak na jejich foru je těchto problémů hodně. Mne pomohl následující postup:
1.Zapojený JOY
2. Odebrat ve správci zařízení vše co je SAITEK
3. vytáhnout JOY
4. instalace beta ovladačů + zapojení Joy-e
5. Instalace Beta SST

Na fóru Saiteku jsou i jiné postupy , je třeba hledat. Kopírují v tempu setup.exe někam jinam ale chce to fakt hledat.

http://www.fuzo.cz
Colonel_SK
Ahoj,
mám ešte klasiku WinXP s SP2, práve preto len tie ovládacče pre WinXP- 32.

Mimochodom som napísal aj do Saiteku, urobil som im obrázky, kde jasne vidieť, že driver, ktorý je na stiahnutie pre SST WinXP 32 pre Cyborg EVO na ich WEB stránke, je na dve veci ( na hov.o a na nič :twisted: :mrgreen: )Veď on vlastne neinštaluje SST ako program, ale inštaluje len pomocný virtuálny hardware. Z obrázkov to je vidieť lepšie : ( omluvte moju angličtinu )

Hallo,
I still have the same problem ! I can't use SST profile editor for Saitek Cyborg EVO.:mad: I tryed to cleen register ( regedit command and Ctrl+F ) from Saitek software first time. Next time i tryed it withoud uninstall old Saitek software. Nothing helped. :twisted:

1) Install the driver Saitek_ST_Software_32.exe ( orginal from Saitek webpage ). It is going withoud problem.
2) Install the driver Saitek_SST_Software_32.exe ( orginal from webpage ) This driver does not run right, it does not install SST profile editor !! :?: You can see it on this pictures :
Start :
[img]http://i18.photobucket.com/albums/b136/colonel_IL-2/Rozne/Saitek_ST_Software_32_Start.jpg[/img] is not a valid Image.
Finish:
[img]http://i18.photobucket.com/albums/b136/colonel_IL-2/Rozne/Saitek_ST_Software_32_Finished.jpg[/img] is not a valid Image.

I was trying to use old drivers too. I used : .
1) Install the driver EVO_1.5.1.2.50.exe. It is going withoud problem.
2) Install the driver SD_WinXP_4.3.3.2000.Exe. This one installs SST profile editor, unfortunately this one does not work with Cyborg EVO! You can see it on this pictures . These pictures are different from pictures of Saitek_Software_32 (Start and Finished install )
Start :
[img]http://i18.photobucket.com/albums/b136/colonel_IL-2/Rozne/SD_WinXP_4_3_3_2000_Start.jpg[/img] is not a valid Image.
Finish:
[img]http://i18.photobucket.com/albums/b136/colonel_IL-2/Rozne/SD_WinXP_4_3_3_2000_Finished.jpg[/img] is not a valid Image.

If i use SST for Cybor EVO only, i have an Error report : " Test EVO.dat does not contain a profile for this device. The device has not been profiled ! Of course, If i use my old Siatek Cyborg EVO Wireless and SST profile editor for it, SST works all right.

Have you any suggestions how I can install the SST profile editor for only Cyborg EVO? What driver can i use for it ?

Odpoveď som dostal takú, že si mám stiahnuť Beta driver ( aj keď ďalej píšu, že Beta sú len pre Vistu ), alebo kedže mi nerozozná SST program hardwer, tak bude vadný on, ( to ako úplne nová funglovka Cybor EVO - asi nemajú moc veľkú mienku o svojich výrobkoch :roll: :lol: ) aby som ho vymenil v UK, lebo mám ročnú záruku .... blabla bla..
Tak mi vlastne PRD POMOHLI !!!! Super Technická podpora !!!! :lol: :mrgreen: :twisted:

Colonel_SK
Heuréka, problém odstránený. ÚsměvMrknutí

Jasne, že to bolo tým blbým ovládačom. Cool

Podľa rady toho maníka z podpory od Saiteku, ktorý som obdržal až dnes, som išiel na ich ftp a stiahol si dva upravené súbory.

ftp://ftp.saitek.com/pub/software/beta/Saitek_Cyborg_Evo_SD6_32_beta2.exe

ftp://ftp.saitek.com/pub/software/beta/Saitek_SST_Software_32_beta2.exe

Bez akýchkoľvek orácií som natvrdo v C:/Windows/Temp/ všetko vymazal. Saitek tam mal už veľa naukladané, z mojich predchádzajúcich pokusov.Vyděšený

1) Začal som inštalovať ovládač Saitek_Cyborg_Evo_SD6_32_beta2.exe, tak, že som nemal zapojený joy v USB. Inštalácia sa rozbehla, vyžiadala si zapojenie joya a prebehla bez akýchkoľvek nedostatkov. Joy fungoval bezvadne.

2) Odpojil som Joy a nainštaloval som ovládač Saitek_SST_Software_32_beta2.exe. Taktiež počas inštalácie si vyžiadal pripojenie joya a inak bol priebeh inštalácie bez akýchkoľvek problémov. Keď sa objavil nový hradware, tak som pre jeho inštaláciu použil automatické vyhľadnie bez pripojenia na net a bolo to.

Ale pozor, sú tu aj zásadné odlišnosti oproti predtým používanému SST.

1)Po inštalácii sa neobjavila ikona SST programu na ploche ( čo by vôbec nevadilo )
2)Tento nový ( starý ja fakt neviem ) spustený SST profile editor nemá 3D obrázok joya
a tak nevidíte, ktoré tlačítko práve programujete. Dá sa to však zvládnuť podľa ich čísiel.
3)Programované súbory sa neukladaju ako *.dat, ale používajú inú príponu *.pr0, čo úplne vylučuje použiť staré prednastavenia z Cybor EVO wireless ( k mojej škode ), ktoré používajú príponu *.dat. Naštvaný

Po týchto peripetiach si to opäť rád zopakujem a spravím si nový súbor Cyborg EVO IL-1946.pr0

Takže, s prístupom na FTP si dokážete poradiť aj s iným problémom ako práve s Cyborg EVO. Tých ovládačov v Beta je tam naozaj dosť.

Všetkým Vám ďakujem za pomoc a návrhy+
Upravil/a Colonel_SK dne 15-01-2008 15:57

haluz paja
Zdravím,asi blbý dotaz. Ale nevíte náhodou někdo,jak rozchodit ve šturmu shift tlačitko na kniplu saitek cyborg evo?
Mám nainst. ovladač SST 6_6_6_9.exe,ale jaksi nemohu rozchodit shift tlačítka aby je iL rozpoznal.
U starších SST souboru mi to šlo bez problému. Bohužel sem je smázl,a teď je na netu nemohu nikde najít. Smutný

TozziFan
Tak jestli jsi staré smazal, tak máš smůlu. Nové to neumí přeprogramovatZamračený

WT_Pedropan
Mozna jsem uplne nepochopil tvuj problem ale:

1. Netusim, jak se ti podarilo "smazat" tlacitko Shift v SST. Ono se ti uz neobjevuje v programovaci tabulce? A jakym prikazem jsi ho smazal? Standardne prece umi jen funkci "Latched".

2. IL-2 nepotrebuje videt Shift. Shift je funkce SST a pouze pridava dalsi hladinu klavesovych prikazu.

EDIT: Hmm, tak ted koukam, ze ja mam verzi SD6 6_6_2_0. A ten si pochvaluju, protoze naopak umoznil poprve po letech naprogramovat Shift i na starickem Saiteku Cyborg Sticku...
Upravil/a WT_Pedropan dne 11-07-2010 19:39

http://www.wtigers.org/
haluz paja
Netusim, jak se ti podarilo "smazat" tlacitko Shift v SST. Ono se ti uz neobjevuje v programovaci tabulce? A jakym prikazem jsi ho smazal? Standardne prece umi jen funkci "Latched".

No,ono to v puvodnim softu slo preprogramovat i to shift tlacitko. Bohuzel sem reinst. okna,a omylem sem smazl i SST...
Ale uz sem na to dosel. Ted se to musi naprogramovat v tom softu nikoliv v ilovi. Parkrat probehl system pokus-omyl,a nakonec to funguje.
Takze problem vyresen. Diky.Mrknutí

WT_Pedropan
No to mas pravdu. V tom prapuvodnim SST to slo. Jenze profily z techto verzi nesly pouzit v tech SD6...

http://www.wtigers.org/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,141 návštěv