November 22 2024 09:47:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Porouchaný joy
Lucka
Po dvou a půl letech mi u Saitek Cyborg Evo přestala fungovat spoušť. Namapovala jsem kulomety a kanóny na jiné tlačítko, ale není to ono.

Tady na fóru jsem kdysi četla, že je problém v porouchaném mikrospínači, který se dá vyměnit. Člověka, který mi ho v joyi vymění znám, ale musím ten mikrospínač někde sehnat. Kde se dá taková věc koupit? A jaký mikrospínač mám shánět? Má nějaké typové označení nebo tak něco?

Pomozte prosím Úsměv
Upravil/a Lucka dne 18-12-2007 17:47

AH_Cutora
Muzu ti dat vymlacenej Cyborg Evo Force 3D, kriz je uz nepouzitelnej na letani, ale cudle jsou OK. Skovavam ho prave na brakovani spinacu a kdyby me napadlo to na neco prebastlit. Jinak mi to jen zabira misto. Takze jestli chces, muze byt tvuj.

Maxxis
Lucka napsal:
Po dvou a půl letech mi u Saitek Cyborg Evo přestala fungovat spoušť. Namapovala jsem kulomety a kanóny na jiné tlačítko, ale není to ono.

Tady na fóru jsem kdysi četla, že je problém v porouchaném mikrospínači, který se dá vyměnit. Člověka, který mi ho v joyi vymění znám, ale musím ten mikrospínač někde sehnat. Kde se dá taková věc koupit? A jaký mikrospínač mám shánět? Má nějaké typové označení nebo tak něco?

Pomozte prosím Úsměv

Rozdělat joy a navštívit GM electronics a říct, chci to samé ! možná takhle to zkus. Mě už taky zdechl a cesta joye byla strastiplná, dal jsem ho na reklamaci, zboží bylo opraveno a při dopravě zpět ho pošta naštěstí rozdrtila, tak mám novej :-)

Lucka
Díky Úsměv
Zkusím navštívit GM electronics. Když neseženu, nějak se domluvíme Čutoro.

clone9cz
Lucka napsal:
Díky Úsměv
Zkusím navštívit GM electronics. Když neseženu, nějak se domluvíme Čutoro.

to je rada, mate rozum ???

ani tam nechod, nejdriv si to tlacitko vyfot a posli jim fotku - kdyz ho nenajdes v katalogu (do joyu vetsinou bejvaj atypicky spinace, jedno jestli čína nebo amerika)

nekdy je dobry se podivat na stranky vyrobce, obcas se najde i takovy, ktery uvede cisla soucastek, na ktere se zrovna nevztahuje dvouleta zaruka (jednou je to hracka a podle toho je taky navrzena zivotnost)

PS: hledej pod nazvem "mikrospinac"

http://www.wwii-illusion.net
VCAF_Joe
Ohledně součástek je (teda aspoň v Brně) nejlepší volba GES Úsměv

V joyi je většinou přibližně tenhle typ mikrospínačů:
http://www.ges.cz...inc=browse
Případně na spoušť zhruba tohle:
http://www.ges.cz...inc=browse

Hlavně si ověř mechanický rozměry a taky rozteč pinů. GL!

PS:
Odkazy na podobný materiál v GME:
http://www.gme.cz...32&lk=&sk=
http://www.gme.cz...74&lk=&sk=
Czech Spitfire Club - "We don't forget"

http://www.czechspitfireclub.cz
LesniHU
Clone, nekomplikuj to, stejne tam nejspis bude bud pet na pet s kulatou stopkou, nebo pet na deset bez packy, oba bezne k dostani. Rozdelat, aby to bylo videt, a pak prijit do obchodu a zasermovat s tim.

Jen to Lucko nesmis udelat jako ja, kdyz jsem shanel knoflikovou baterii do hodinek - prisel jsem tam s tou starou v ruce a povidam: potrebuju presne stejnou, ale nabitou. Prestoze to 'ale nabitou' je tam naprosto spravne, uplne je to zmatlo Úsměv.

Lucka
Tak jo, dík za rady. Teď ještě rozmontovat páku joye, aby bylo vidět na ten čudlík. Při mém technickém "nadání" to bude jedno velké dobrodružství Šklebící se

Mungo
Lucka napsal:
Tak jo, dík za rady. Teď ještě rozmontovat páku joye, aby bylo vidět na ten čudlík. Při mém technickém "nadání" to bude jedno velké dobrodružství Šklebící se

Nie je to tak zle. Evo som rozmontuval dost davno a spodna korba je daleko vacsia zabava, kedze okrem skrutiek je zacvkanuta vystupkami drziacimi pruznostou plastu a tie uvolnit je peklo - ked clovek nema kde to chytit a nevie poriadne kde su. A nechce to urvat.

Co sa rukovate tyka, myslim ze stacilo uvolnit zopar skrutiek na bokoch a jemnym kyvanim / vykyvnutim to uvolnit von. Dobra rada vzdy znie to najprv uvolnit, pozriet sa dnu a nasledne si vytvorit obraz co kde bolo zhruba ulozene a az potom to naozaj rozobrat. Najma dosticky plosakov, pruzinky, mechanicke zapadky. Digifoto nie je na skodu, ak to budes mat otvorene dlhsiu dobu, lebo vzrasta riziko, ze nieco zabudnes. Ja som to mal otvorene len kvoli prestrieknutiu potika, aby neklepal.

Vypajkovanie a napajkovanie mikrospinaca bude vacsia zabava.

ivanivanovic
Lucka napsal:

Pomozte prosím Úsměv

Presne ten isty joy presne ten isty problem Šklebící se nie je to nahodou tlacitko cislo 3 ? Šklebící se

Este ze mi ta SPSE na nieco bola Šklebící se

Lucka
ivanivanovic napsal:
Presne ten isty joy presne ten isty problem Šklebící se nie je to nahodou tlacitko cislo 3 ? Šklebící se

Jo, tlačítko 3 Šklebící se
Takhle se s tím vážně nedá pořádně střílet. To je vopruz, co? Naštvaný

313_123
LesniHU napsal:
Clone, nekomplikuj to, stejne tam nejspis bude bud pet na pet s kulatou stopkou, nebo pet na deset bez packy, oba bezne k dostani. Rozdelat, aby to bylo videt, a pak prijit do obchodu a zasermovat s tim.

Jen to Lucko nesmis udelat jako ja, kdyz jsem shanel knoflikovou baterii do hodinek - prisel jsem tam s tou starou v ruce a povidam: potrebuju presne stejnou, ale nabitou. Prestoze to 'ale nabitou' je tam naprosto spravne, uplne je to zmatlo Úsměv.

seš jak moje manželka
když si chtěla koupit posilovač stehen
a po prodavači ve sportu vehementně požadovala
péro mezi nohy (chudák s toho koktal)

310_Gringo
To víš to po něm asi nehce ženská každej denŠklebící seŠklebící seŠklebící se

ivanivanovic
Lucka napsal:
ivanivanovic napsal:

Jo, tlačítko 3 Šklebící se
Takhle se s tím vážně nedá pořádně střílet. To je vopruz, co? Naštvaný

to ano Šklebící se chvilu som to riesil prekonfigurovanim Úsměv ale potom na to nasr... rozobral opravil a cuduj sa svete ono to funguje Úsměv i ked som to od vtedy mal rozobrate asi 4x Šklebící se

Zas az tak dobry pozor som v skole nedaval Vyděšený

clone9cz
a nebylo to takhle ???

LesniHU napsal:
Clone, nekomplikuj to, stejne tam nejspis bude bud pet na pet s kulatou stopkou, nebo pet na deset bez packy. Rozdelat, aby to bylo videt, a pak prijit do obchodu a zasermovat s tim.

Jen to Lucko nesmis udelat jako ja, prisel jsem tam se svou starou a povidam: "Pět na stole v českejch". Úsměv

http://www.wwii-illusion.net
Hanss
clone9cz napsal:
a nebylo to takhle ???

LesniHU napsal:
Clone, nekomplikuj to, stejne tam nejspis bude bud pet na pet s kulatou stopkou, nebo pet na deset bez packy. Rozdelat, aby to bylo videt, a pak prijit do obchodu a zasermovat s tim.

Jen to Lucko nesmis udelat jako ja, prisel jsem tam se svou starou a povidam: "Pět na stole v českejch". Úsměv

Clone udělal vtip...Cool

to už je druhej, co ja vím Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,740 návštěv