Mám rád páteční rána. I když páteční večery ještě radši. No a když se tu tak při pátku a při kafi probírám svým hardiskem, narazil jsem najednou na dočista zapomenuté fotky. Koukaje na ně jsem si uvědomil, že od našeho úplně prvního setkání ve Wingsu 4.11.2004 uplynuly už tři roky. Jó ty byly doby, když 15 lidí na AH serveru byl vlastně nával.
BTW. Koukám i na ksichties z AF2 a pak taky na nazelenalého Dazze, poté co strávil noc ve skříni v Klimkovicích na AF3 ... No, nemá to chybu
Upravil/a Jirka dne 23-11-2007 08:04
Jj, Willows mel vzdycky nerva, kdyz na TS mluvilo moc lidi najednou. Jenze ona taky ta doporucovana protokolarni mluva na TS zabrala hafo casu...
Ja ji nikdy nepobral, a kdyz jsem se jednou pokusil o formulaci toho co jsem chtel houknout normalne sproste, radsi jsem nerekl nic, pac jsem to nebyl schopnej dat dohromady...a ten chudak uz horel...
Máš recht Tajpi. V případě některých z nás se za tu dobu už z chlapců stali muži, z mužů starci a z nich opět malé děti
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
310_cibule napsal:
Máš recht Tajpi. V případě některých z nás se za tu dobu už z chlapců stali muži, z mužů starci a z nich opět malé děti
No jo, něco na tom je, sestava Vilouws, Cutora, Jiricek, Clo-Clo a Bobr na Štukách,, Kraken a Ronsoč krytí ...... jejda to mi ještě i stál ..... to byl adrenalín ......
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.