Rekl bych ze zadny...protoze hra to musi primo podle me podporovat. A vyhledove to nema taky cenu kupovat, protoze tydle veci vyhledove utahnou 4-jadrove procesory.
Jednak to hra musi primo podporovat a druhak to zatim podporuji asi tak ctyri hry ktere za neco stoji (Ghost Recon 2 napr.).
Navic k zadnemu narustu vykonu nedochazi z toho duvodu, ze se pridaji dalsi objekty na scenu, meni se osvetleni sceny atd., takze to naopak par fps uzere.
Proste vyhodna koupe, nevahej.
WT_Horrido napsal:
Jednak to hra musi primo podporovat a druhak to zatim podporuji asi tak ctyri hry ktere za neco stoji (Ghost Recon 2 napr.).
Navic k zadnemu narustu vykonu nedochazi z toho duvodu, ze se pridaji dalsi objekty na scenu, meni se osvetleni sceny atd., takze to naopak par fps uzere.
Proste vyhodna koupe, nevahej.
1stCL_Bumik napsal:
Rekl bych ze zadny...protoze hra to musi primo podle me podporovat. A vyhledove to nema taky cenu kupovat, protoze tydle veci vyhledove utahnou 4-jadrove procesory.
neutahnou, to uz se vi davno, PhysX ma totiz procesor primo navrzeny na pocitani "fyziky" a tomu nemuze konkurovat zadne jine CPU, ani ctyrjadro
jj, CPU to neutahnou, ale byli testy dnesnich grafickych karet a ty si fyziku pocitaji celkem obstojne. Tusim ze uz od 7600GS a ati 1650pro je physX pomala. navic u te ATI by teoreticky melo fungovat to, ze kdyz to mas v crossfire (staci i PCI-E 1x) tak ta jedna karta pocita jen fyziku a druha se stara o grafiku (plati i 2 karty na grafiku a jedna na fyziku). a to uz je pak levnejsi si poridit (pokud ma clovek ATI, u nVidie nevim jak to je) druhou kartu za 1500 a nemusi kupovat physX. Ale stejne to jsou ptakoviny. lepsi si poridit za ty penize lepsi CPU, nebo grafiku
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.