Totálně mi umřel tir.Jeden den v poho a druhej den nic.Widle ho nevidí,reinstal nepomáhá,ledky nesvítí,jiná usb taky nic.Mam ho cca 8 měsíců.Je sice eště v záruce,ale já blb sem si asi s účtem a dodákem omylem utřel zadek,tkže smůla.Kdyby měl někdo nějakej nápad,nebo jednoho staršího zbytečnýho tira tak sem s nim,určitě se dohodnem.Momentálně laboruju s Free Trackem v2.1,ale tir je tir...už sem to i rozchodil,ale furt to neni tak plynulé a hladké jako tir
3BAP_Panek napsal:
Měl jsem něco podobného. Furt jsem ho nemohl rozchodit, ale když jsem ho připojil k jinému PC tak šel. Pak jsem ho hodil zpět a šel i ve starým PC.
že by jiskřička naděje,taky ti ho widle neviděly nebo to házelo nějaký hlášky....no zejtra to vemu do práce a zkusim na jinym pc,tak snad...
.. tak vyzkoušej napsat té firmě kde jsi to koupil .. .jednou jsem také něco podobného udělal s účtem a taťkovi odešel LCD monitor .. napsal jsem zástupující firmě a řekli mi že podle výrobního čísla zjistí kdy bylo prodána a jestli mám nárok na reklamaci ...
.. napiš jim, popiš problém s dodákem či s účtem a uvidíš jestli ti výjdou vstříc ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.