November 24 2024 13:53:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
MS Sidewinder FF2 - problem pocas letu
Mungo
nic nie je dokonale:

Moj problem vyzera nasledovne:
niekedy zblbne simulacia odporu paky, avsak FF odozva zostane zachovana. Nejde o znamy problem pri prepnuti sa z Ila do Win a spat.
Stava sa mi to pocas letu - pri zmacknuti spuste zbrane (obvykle je to odhod bomCool, nejakom FF efekte (turbulencia), ale aj vo Win pri nastavovani joysticka. Ten proste "vypne" a paka snima polohu, ale nekladie ziaden odpor.
Sucasne v nastaveni joystickov, v kolonke nastavenia FF zacne joystick oznamovat chybu s FF. A takisto ma tendenciu sa chovat v rezime testovacieho efektu "sedenie na pyramide" Cool
Niekedy zaberie uplne odpojenie joya od PC a siete a pripojenie, inokedy az viacero restartov PC

Neviete, v com by mohol byt problem? Myslim, ze ovladaci soft som uz raz reinstaloval. Teoreticky je mozny nejaky konflikt s inym FF zariadenim (volant Saitek R440), kde mam sily naopak pocas lietania vypnute - volantom trimujem.
Upravil/a clone9cz dne 30-10-2007 14:45

Rufu
No já teda myslím že jsi kápnul na hlavičku-ten volant to bude jádro pudla.Nebo spíš zy soubory na FF saiteku přemažou něco od MS.Asdik

Panek
Joy mi blbnul následovně:
Kousal se mi PC a joy ani KB ani myš po restartu nešla. Musel jsme vypnout a po chvíli zapnout PC. Jednoho dne jsem PC už nezapnul. Vyměnil jsem zdroj a problém zmizel. Šklebící se
Téké mne u páky zlobily ty čidla na to jestli páku držím, tak jsem je přelepil leukoplastí a je pokoj.

Ale dle dvého rozboru to vidím na kolizi s volantem.

313_Blc
Další možnost je špatná podpora chipsetem a to řeší jen nákup extrení karty pro ... no teď si nevzpomenu, bo pul litra Rumu je moc ... snad příště. (ale doufám, že sem ti pomohl, bo sem měl ten samý problém) Šklebící se

Mungo
313_Blc napsal:
Další možnost je špatná podpora chipsetem a to řeší jen nákup extrení karty pro ... no teď si nevzpomenu, bo pul litra Rumu je moc ... snad příště. (ale doufám, že sem ti pomohl, bo sem měl ten samý problém) Šklebící se

Tak si hupkom spomen, lebo zrusit ten volant sa mi nechce - skvele sa nim trimuje vyskovka.

mkubani
Jedno je iste. V MS FF 2 problem nikdy nie je. Je to 110 percentny joystick. Chyba je v uzivatelovi. Úsměv Mungo, hanbi sa. Úsměv

Mungo
mkubani napsal:
Jedno je iste. V MS FF 2 problem nikdy nie je. Je to 110 percentny joystick. Chyba je v uzivatelovi. Úsměv Mungo, hanbi sa. Úsměv

Uz ti niekto naimpregnoval slipy jemne rozotretym KOH?

MK_Paja
Na MSSWFF2 doporučuju, neinstalovat žádné drivery ( WINXP, Vistu sem netestoval), jen zastrčit do USB a hrát.
Proti vypadávání sil při pádu do oken, jsem učinil jednoduché opatření. V setupu ILa vypnul FF. Zůstanou "pružiny" který se už nikdy nevypnou. Úsměv
Zvykneš si, uvidíš.

WT_Horrido
paja_cz napsal:
Na MSSWFF2 doporučuju, neinstalovat žádné drivery ( WINXP, Vistu sem netestoval), jen zastrčit do USB a hrát.
Proti vypadávání sil při pádu do oken, jsem učinil jednoduché opatření. V setupu ILa vypnul FF. Zůstanou "pružiny" který se už nikdy nevypnou. Úsměv
Zvykneš si, uvidíš.

A vubec nejlepsi tak bude koupit genius joy za trista. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

CSL1_Golas
paja_cz napsal:
Zvykneš si, uvidíš.

Pokud nenainstaluješ ovladací soft od microšrotu, tak si nemůžeš nahrát makra a používat přednastavené profily.... Přímo v ilovi to nevadí, všechna tlačítka jdou ve hře nastavit, ale třeba více příkazů na jedno tlačítko nedáš, já například mám na msFF joyi tlačítko na Teamspeak a to tam bez přiřazení klávesy určitému čudlu nedáš.

clone9cz
3BAP_Panek napsal:
Joy mi blbnul následovně:
Kousal se mi PC a joy ani KB ani myš po restartu nešla. Musel jsme vypnout a po chvíli zapnout PC. Jednoho dne jsem PC už nezapnul. Vyměnil jsem zdroj a problém zmizel. Šklebící se
Téké mne u páky zlobily ty čidla na to jestli páku držím, tak jsem je přelepil leukoplastí a je pokoj.

Ale dle dvého rozboru to vidím na kolizi s volantem.

problem muze byt jeste s pretizenim samotneho USB, doporucuji tedy prozkoumat Event log na udalosti tykajici se USB v inkriminovanem case ... ac FF nemam, predpokladam, ze takove joye vyzaduji vyssi odber proudu jak 200mA, tento pozadavek vsak musi schvalit "system", pokud tedy dojde k pretizeni USB, joy uz si nemusi znovu zazadat o zvysenou dodavku proudu a zustane treba bez sil

ac si tim jist nejsem, doporucil bych nasledujici 2 zpusoby reseni, prvni je vedecky, druhy exaktni

1. zjistit odber proudu vsech zarizeni na USB (na SW si nevzpomenu, ale myslim, ze to lze pres Everest) a porovnat s papirama od zakladni desky

2. zapojit joy a volant, pripadne jakekoliv jine USB zarizeni s vyssim odberem (FF joye, externi disky, USB lampicky) , co "nejdal" od sebe (nebo je docasne odpojit) a testovat - zakladni desky maji totiz nekolik radicu a rozlozenim zateze by se mohl problem vyresit sam

http://www.wwii-illusion.net
Mungo
Teoreticka moznost by tu bola, ale nepomaha ani uplne odpojenie a znova pripojenie joysticka - a to by sa mohol doske znovu "ozvat".
Obe zariadenia maju vlastne napajanie z normalnej siete, takze USB pohana nanajvys cast elektroniky.
Je teda pravda, ze dohromady mam 5 aktivnych USB periferii (mys je myslim PS2)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,090 návštěv