November 22 2024 13:34:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Ján Režnák
Georgeu
Ján Režňák zemřel.....Smutný

Kurtis
Georgeu napsal:
Ján Režňák zemřel.....Smutný

Z této zprávy mám pocity, které ještě Kryton pořádně neumí Zamračený

Pokec

WT_Horrido
Zemrel 19. 9. 2007.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_TeeDee
http://zpravy.idn...domaci_zra

WT_Horrido
Hehe tak na idnes ho nuti bojovat ve 109E proti La-5FN Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
a na obrázku je "španiel".Úsměv

Wutz
WT_Horrido napsal:
Hehe tak na idnes ho nuti bojovat ve 109E proti La-5FN Úsměv

a to je to co mu Fajtl nedovedl odpustit.Vyděšený S!

Hoper
je úžasný, že si ho idnes "přisvojuje" co by Čechoslováka...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

313_Ffajtl
je to spíš smutné....

Kabrňák a skromný člověk to byl.... Všechna čest...

http://www.313.cz/
Jirka
Jaká jsou kritéria pro to, aby jste do vlákem informujíchích o úmrtí nějakého pilota napsali 100x S! a pořádali vzpomínkové lety a pro to, aby jste tam psali podobné hovadiny jako tady ?

Já sám jsem o Jánu Režnákovi věděl jen málo. Až tahle zpráva mě vlastně přiměla si o něm něco vyhledat na netu. Hodnocení nechávám historikům.

Pro mě odešel jeden z "Pilotů, co byli při tom".

S!

Hoper
Ff, byla to ironie...

jinak si pamatuji horkou diskuzi na SVZ a článeček snad z nějakých slovneských novin, kde Režňák objasňoval svůj bojovný "zápal" na východní frontě...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

3BAP_Cassius Chaerea
Jirka napsal:
Jaká jsou kritéria pro to, aby jste do vlákem informujíchích o úmrtí nějakého pilota napsali 100x S! a pořádali vzpomínkové lety a pro to, aby jste tam psali podobné hovadiny jako tady ?

Já sám jsem o Jánu Režnákovi věděl jen málo. Až tahle zpráva mě vlastně přiměla si o něm něco vyhledat na netu. Hodnocení nechávám historikům.

Pro mě odešel jeden z "Pilotů, co byli při tom".

S!
101xS!
Vyděšený

alfik
A što éto S? Něpanimáju...

Panek
Byl jsem právě ve městě, když za mnou přišel voják a říkal mi, že jdemem bojovat proti partyzánům. Řekl jsem mu, že jsem pilot a že nebudu s puškou po lesích honit partyzány. Ostatní, většinou mladší piloti a pozemní personál pak nastoupil do nákladních aut a vkoloně odjeli pryč. My jsme zůstali na letišti a druhého dne jsme se dozvěděli, že to všecho byla jen záminka, že ve skutečnosti kolona odjela k povstalcům. V ten den mi také Holuznický telefonoval, abych přeletěl Bf 109G na Tri Duby, kde bylo povstalecké letiště. Žádné z piešťanských letadel však nebylo letuchopné, cházel benzín a nějaké součástky. Pak na leiště dorazili Němci a vyhnali nás z něj.

Jeho komentář k povstání

Mungo
Ten clanok na idnes je paradny zblitok. Vratane tych vyjadreni historikov.
Reznak vs. Fajtl na vychodnej fronte? Must be kidding. Mozem sa mrknut, ale v tej dob uz boli myslim davno spat na Sk - ked Fajta spol. uznali schopnymi nasadenia v La

Kurtis
Mungo napsal:

Když chceš někomu, kdo sotva ví o slovenské letce, vysvětlit, že jeho jednání bylo přinejmenším rozporuplné, takováhle cesta je zaručená.

Kdyby si to přečetl třeba můj brácha, hned by Režňáka postavil před polní soud Šklebící se

Klasický neobjektivní článek, kterých je všude plno ...

3BAP_Bugs
Mungo napsal:
Reznak vs. Fajtl na vychodnej fronte? Must be kidding. Mozem sa mrknut, ale v tej dob uz boli myslim davno spat na Sk - ked Fajta spol. uznali schopnymi nasadenia v La

Ani nad Slovenskom to nešlo.Vyděšený Keď došla 1. zmiešaná na Tri Duby, Pohotovosná už neexistovala a vlastne Slováci v Piešťanoch už boli dávno "uzemnení".
Dnes je to už len medzi ním a "vyššou mocou", takže tie "vyjadrenia" tiežhistorikov nemá zmysel ani komentovať.
Akurát jeho jediná veľká chyba bola, že mal talent a žil v takej dobe.

http://3iap.org
3BAP_Cassius Chaerea
Měli ho odsoudit, prej to byl abstinent.

alfik
Cassi, tak za to by měl dostat kulku!!! Šklebící se

313_Volume
furt resite neco co vas minulo a potkat vas to tak taky nevite co delat...ve 20 nebo kolik mu bylo si tezko mohl byt jisty co je spravne, ja to nevim ted a je mi o dost vic a ze poutikalo plno cechu a slovaku ven...mozna taky zmizeli proto ze jim treba i neco hrozilo, nebo proto ze odesli kamosi a urcite byla i spousta vlastencu....jak uz nekdo podotkl, slovaci se za prvni republiky nemeli dobre, vsichni si tady hraji na vlastence, ale kdo z vas to zazil? ani ja ne, ani nikdo z tech co tu napsali....za prvni republiky se zilo jinak nez ted, a lidi byli pomichani, v polovicce mest byla silna nemecka mensina a cesi byli novi pani....jsem z kraje ktery vymenil jen v 19XX tolik panu, ze se z toho mistnim lidem hlava tocila a pak, pak si zvykli chvili tenhle a pak zas onen....a kdyz se jim naskytla moznost byt skutecne sami pro sebe, verim ze to tak zaonacili jen ti pani nahore, obycejny clovek mavl rukou a rekls nejak bylo nejak bude, ten kdo to neumel vydychat zmizel a nekteri holt zustali....tenhle pan pilot byl soucasti regulerni armady, urcite slozil nejakou prisahu a poslouchal rozkazy, mozna i mel averzi k rusum, mozna ne, mozna ho bavilo litat a strilet po nich jako nas to bavi virtualne, neberu mu to....porad je pro me rovnejsi chlap nez nektere jine osoby z te doby....a ani ty clovek nemuze odsoudit, je to vic jak 60 let za nama, nikdo nevi a nikdo se uz nic nedovi, vsichni si muzou jen myslet....
kazdopadne 32 (35) je uctyhodne cislo, kazdopadne jeden z mistru sveho oboru....za koho bojoval nechme bokem....
S!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,826 návštěv