Zdravím všechny
Chtěl bych se na vás obrátit z prosbou o pomoc.
IL2 sturmovik- forgotten battles jsem hrával na starém PC naprosto bez problémů, teď jsem si pořídil nové PC a stala se mi taková zajímavá věc.
Při spuštění IL normálně najede do menu a když chci spustit samostatné mise, tak po kliknutí se mi otevře prázdná stránka na které je jen pozadí a všechny další nabídky a texty chybí. To podobné mi to dělá i při spuštění kariéry, akurát tam se mi zobrazí jen tabulky, můžu si vybrat zemi, ale dál tam nenaskočí žádný text nic, ani tlačítko start nejde zmáčknout.
Jediné co mi normálně funguje je multiplayer a editor misí.
Mám nainstalovány všechny patche, poslední verzi 1.22.
Jinak starém PC jsem používal grafiku Geforce 4MX a teď mám Radeon2600.
Za každou radu díky.
Upravil/a MirrA dne 21-09-2007 23:04
Verze 1.22 je stará jako metuzalémovy vousy. Tudíž bude chyba v příliš novém compu. Nejlepší a nejjednoduší by bylo zakoupit poslední verzi 4.08 pod názvem Manchuria 46. U pana Krouzy jí dodávají svěže a za levno. :-)
BP_Tyrl napsal:
Verze 1.22 je stará jako metuzalémovy vousy. Tudíž bude chyba v příliš novém compu. Nejlepší a nejjednoduší by bylo zakoupit poslední verzi 4.08 pod názvem Manchuria 46. U pana Krouzy jí dodávají svěže a za levno. :-)
chyba v novem pocitadle nebude, tenhle problem se tu jiz vyskytnul, ale nevim jak vyresil
PS: me taky kdysi nesla spustit kampan, ale protoze letam z vetsiny on-line, tak me to netrapilo, priznaky byly stejne
MirrA napsal:
Zdravím všechny
Chtěl bych se na vás obrátit z prosbou o pomoc.
IL2 sturmovik- forgotten battles jsem hrával na starém PC naprosto bez problémů, teď jsem si pořídil nové PC a stala se mi taková zajímavá věc.
Při spuštění IL normálně najede do menu a když chci spustit samostatné mise, tak po kliknutí se mi otevře prázdná stránka na které je jen pozadí a všechny další nabídky a texty chybí. To podobné mi to dělá i při spuštění kariéry, akurát tam se mi zobrazí jen tabulky, můžu si vybrat zemi, ale dál tam nenaskočí žádný text nic, ani tlačítko start nejde zmáčknout.
Jediné co mi normálně funguje je multiplayer a editor misí.
Mám nainstalovány všechny patche, poslední verzi 1.22.
Jinak starém PC jsem používal grafiku Geforce 4MX a teď mám Radeon2600.
Za každou radu díky.
problem s kampani je obvykle zpusoben instalovanim nejakeho patche (klidne i neoficialniho s kampani), ze ale nejdou spustit mise samostatne je podivne, jdou alespon prehravat tracky ?
mno, nevím jak se Il na nový šturm instaloval / kopíroval, ale zkusil bych zběžně nahlédnout do ..\Missions\Single\ a pak do chtěných adresářů, jestli ty mise tam vůbec jsou :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
clone9cz: Já jsem měl původně nainstalovanou úplně základní verzi a už tam to nešlo, takže jsem si říkal, že nainstaluju ten patch a tam to bude opravený, jenže po nainstalování to bylo pořád stejný.
Tracky mi jdou normálně přehrát, problém je čistě ve spuštění misí a kampaně.
Koukal jsem i do adresářů pro mise a všechno tam vypadá normálně, nic zřejmě nechybí.
Zítra to ještě skusím ještě jednou celý úplně znovu přeinstalovat, jestli to náhodou nepomůže :-)
predpokladam, ze instalujes sturmovika do standardne pojmenovaneho adresare (bez diakritiky) ?
tim, ze jsou prehrat tracky by mely byt i DirectX OK
PS: jinak necekej od nas zazraky, sturmovik byl schopnej az od verze 2 a ja ho treba zacal litat az na 3 - to jeste ke vsemu jen on-line
Upravil/a clone9cz dne 21-09-2007 22:05
Takže už jsem to vyřešil. Chyba byla v tom, že jsem hru nainstaloval na jiný disk než mám windows. Přeinstaloval jsem to do originálního umístění a už to jede.
Všem bych chtěl poděkovat
nemám šturma na stejném disku co win a mise mi jdou spustit (teď jsem to pro jistotu zkoušel)
možná by ještě mohl být problém s českou verzí - mám instalovanou anglickou verzi
ale pokud to už funguje a není problém to mít na C:\... tak není co řešit ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.