November 24 2024 13:55:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
IL2- Nemožnost spuštění samostatných misí a kariéry - VYRESENO
MirrA
Zdravím všechny
Chtěl bych se na vás obrátit z prosbou o pomoc.
IL2 sturmovik- forgotten battles jsem hrával na starém PC naprosto bez problémů, teď jsem si pořídil nové PC a stala se mi taková zajímavá věc.
Při spuštění IL normálně najede do menu a když chci spustit samostatné mise, tak po kliknutí se mi otevře prázdná stránka na které je jen pozadí a všechny další nabídky a texty chybí. To podobné mi to dělá i při spuštění kariéry, akurát tam se mi zobrazí jen tabulky, můžu si vybrat zemi, ale dál tam nenaskočí žádný text nic, ani tlačítko start nejde zmáčknout.
Jediné co mi normálně funguje je multiplayer a editor misí.

Mám nainstalovány všechny patche, poslední verzi 1.22.
Jinak starém PC jsem používal grafiku Geforce 4MX a teď mám Radeon2600.

Za každou radu díky.
Upravil/a MirrA dne 21-09-2007 23:04

BP_Tyrl
Verze 1.22 je stará jako metuzalémovy vousy. Tudíž bude chyba v příliš novém compu. Nejlepší a nejjednoduší by bylo zakoupit poslední verzi 4.08 pod názvem Manchuria 46. U pana Krouzy jí dodávají svěže a za levno. :-)

3BAP_Cassius Chaerea
U pana Krouzy? Seš dobrej vtipálekŠklebící se.

clone9cz
BP_Tyrl napsal:
Verze 1.22 je stará jako metuzalémovy vousy. Tudíž bude chyba v příliš novém compu. Nejlepší a nejjednoduší by bylo zakoupit poslední verzi 4.08 pod názvem Manchuria 46. U pana Krouzy jí dodávají svěže a za levno. :-)

chyba v novem pocitadle nebude, tenhle problem se tu jiz vyskytnul, ale nevim jak vyresil

PS: me taky kdysi nesla spustit kampan, ale protoze letam z vetsiny on-line, tak me to netrapilo, priznaky byly stejne

http://www.wwii-illusion.net
clone9cz
MirrA napsal:
Zdravím všechny
Chtěl bych se na vás obrátit z prosbou o pomoc.
IL2 sturmovik- forgotten battles jsem hrával na starém PC naprosto bez problémů, teď jsem si pořídil nové PC a stala se mi taková zajímavá věc.
Při spuštění IL normálně najede do menu a když chci spustit samostatné mise, tak po kliknutí se mi otevře prázdná stránka na které je jen pozadí a všechny další nabídky a texty chybí. To podobné mi to dělá i při spuštění kariéry, akurát tam se mi zobrazí jen tabulky, můžu si vybrat zemi, ale dál tam nenaskočí žádný text nic, ani tlačítko start nejde zmáčknout.
Jediné co mi normálně funguje je multiplayer a editor misí.

Mám nainstalovány všechny patche, poslední verzi 1.22.
Jinak starém PC jsem používal grafiku Geforce 4MX a teď mám Radeon2600.

Za každou radu díky.

problem s kampani je obvykle zpusoben instalovanim nejakeho patche (klidne i neoficialniho s kampani), ze ale nejdou spustit mise samostatne je podivne, jdou alespon prehravat tracky ?

Hoper
mno, nevím jak se Il na nový šturm instaloval / kopíroval, ale zkusil bych zběžně nahlédnout do ..\Missions\Single\ a pak do chtěných adresářů, jestli ty mise tam vůbec jsou :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

MirrA
clone9cz: Já jsem měl původně nainstalovanou úplně základní verzi a už tam to nešlo, takže jsem si říkal, že nainstaluju ten patch a tam to bude opravený, jenže po nainstalování to bylo pořád stejný.
Tracky mi jdou normálně přehrát, problém je čistě ve spuštění misí a kampaně.
Koukal jsem i do adresářů pro mise a všechno tam vypadá normálně, nic zřejmě nechybí.

Zítra to ještě skusím ještě jednou celý úplně znovu přeinstalovat, jestli to náhodou nepomůže :-)

clone9cz
predpokladam, ze instalujes sturmovika do standardne pojmenovaneho adresare (bez diakritiky) ?

tim, ze jsou prehrat tracky by mely byt i DirectX OK

PS: jinak necekej od nas zazraky, sturmovik byl schopnej az od verze 2 a ja ho treba zacal litat az na 3 - to jeste ke vsemu jen on-line
Upravil/a clone9cz dne 21-09-2007 22:05

MirrA
Takže už jsem to vyřešil. Chyba byla v tom, že jsem hru nainstaloval na jiný disk než mám windows. Přeinstaloval jsem to do originálního umístění a už to jede.
Všem bych chtěl poděkovat Úsměv

Hoper
nemám šturma na stejném disku co win a mise mi jdou spustit (teď jsem to pro jistotu zkoušel)

možná by ještě mohl být problém s českou verzí - mám instalovanou anglickou verzi

ale pokud to už funguje a není problém to mít na C:\... tak není co řešit ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,116 návštěv