Edit:
To byl jen přetisk textu k původnímu videu z Rusko-Čečenského konfliktu s varováním na brutální záběry.Každá poprava je vražda a válka je vraždění.
Původně tu byl odkaz na video natočené Čečenci po dobytí jedné vesnice,ale pro opravdu otřesné záběry jsem to radši smazal.
Upravil/a pete dne 20-08-2007 20:17
Predne vubec nechapu proc brutalni vrazdu nazivas popravou a za druhe nechapu co jsi chtel zverejnenim videa vrazedneho radeni primitivni sebranky, nemajici nic spolecneho s valkou jako takovou, vubec rict?
Mas dojem ze si tu nekdo mysli ze valka je vecernicek pro deti?
Upravil/a WT_Horrido dne 18-08-2007 23:21
Kurwa, co tim postem s vrazdicimi hovady, zadnou valkou, chces rict ? Proc to sem davas ? Ze se zabery vrazdici party si to lze uvedomit lepe co je valka ? Co takhle treba nejaky video znasilneni v primem prenosu, abych lepe vedel jaky to je hnus a ze se to deje ?
Fakt jsem to nepobral...
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.