December 22 2024 06:03:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
GK ATI1950PRO
torr
Jelikož budu přecházet na tuto kartu a do ted jsem měl NV6800 a vůbec jenom Nvidie,tak by mě zajímalo jestli jsou nejaké problémy bud touto kartou nebo vůbec s kartama od ATI.Sem tam se dočtu že na nějakou hru byl vydán spešl patch pro ATI karty,pro NV nic.Takže mám pár otazek:
- nevyšel nějaký opravný patch pro ATI karty?
- neni něco čehobych se měl vyvarovat at už při konf. GK nebo samotnýho šturma
- existují nějaké chyby,kterou jsou anejdou opravit?Abych to třeba nesváděl na vadnou GK

děkuji za odpovědi

313_Ffajtl
Tak to já teď přešel na nVidia Quadro FX3450/400 SDI....

nemáte někdo info, jestli je dobrá....? Mám ji v práci a nevím, jestli má cenu vůbec brát do hokny druhý Joy a šturma...

http://www.313.cz/
Patrikhuhu
Torre. Prodělal jsem stejnou výměnu jako ty. Žádný výrazný problém jsem neshledal. Je to jen v nastavení ovladačů a conf.ini u Šturmovika. Ovladače používám nějaké 7.3 nebo 7.4 (nejsem si jist).

mha
Zdravím, používám dlouhodobě karty od ATI, momentálně mám X1600pro s 256 MB RAM a jsem maximálně spokojený. Nevšiml jsem si že by NVIDIE měli v něčem výrazně na vrch, ale jsem laik...

Jinak doporučuji použít ovladače omegy místo catalystů... Mrknutí
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

WT_Horrido
Mimo ohromneho vykonu nemaji nvidie vyrazne navrch v nicem. MrknutíŠklebící se

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Podrs
WT_Horrido napsal:

NVidie obecně jsou vůbec načítovaný... Šklebící se

http://www.310raf.com
Lucka
torre,
také jsem váhala, jestli kartu od nVidia nebo ATI a nakonec jsem nedávno koupila tuto kartu, která je slabší setřičkou ATI x1950Pro. Hra na ní jede plynule, voda je nádherná, detaily prakticky na maximum. Použila jsem nastavení conf.ini, které mi poradil rudidlo a ovladače mám z přibaleného CD - nějaké 8.?, ani nevím přesnou verzi. Sedmičková řada ovladačů je prý pro Šturma vhodnější a teď tady ve vláknu ještě čtu, že nejvhodnější jsou Omegy. BTW kdyby sem nějaký dobrodinec postnul link, ráda bych je vyzkoušela.

Prozatím jsem se svojí novou ATI maximálně spokojená a myslím, že x1950 rozhodně není špatná volba.
Upravil/a Lucka dne 17-08-2007 12:27

Panek
Zamračený
To mi přijde jako diskuse o autech.
Q: Chlapci, budu si kupovat Ferrari, nevíte jaká barva by se k němu nevíce hodila?
A: Mno, fakt nevím. Můj Vartburg mění barvu podle počasí.
Q: No jo Němci a jejich technika, tak já možná koupím Porche.
A: To má male kufr woe.
Q: V poho, když budu potřebovat někam vyvést své golfové hole, takm mám ještě Hummera.
A: No já manželce koupil trabanta combi, takže obě naše auta jsou velkoprostorová.
Q: No jo, někdo se holt nemá jako ty.

torr
předem děkuji za info.Jinak toto vlákno není o tom co je výkonější zda NV nebo ATI ale zkušenostech majitelů ATI karet.Prostě výkonější karta do AGP není.Prostě mě zajímají skušenosti majitelů karet od ATI.Já osobně o ATI kartach vím 100% jen to že každou chvíly vydávají nové ovladače a je to s nima jako v rulete narozdíl od Nvidie kde vydá ovladač jednou za čas a jsou stabilní.

LWolf
Jedinej zásadní rozdíl je, že ATi je dost choulostivá na ovladače. Takže nemůžeš jako u nVidie dávat jedny přes druhý Úsměv ale musíš poctivě - odinstal - rest. - instal. - rest. Zamračený
Jinak budeš překvapenej výkonem oproti 6800 a občas jiným chováním karty než jsi zvyklej Úsměv

ehm... tohle jsem si nemohl odpustit:
"Torr děkovala, bůů bůů v bezpéči."

torr
LWolf napsal:

ehm... tohle jsem si nemohl odpustit:
"Torr děkovala, bůů bůů v bezpéči."

nechápu jakou souvislost to má s mým dotazem a už vůbec nechápu co to má znamenat?

LWolf
No, byla to narážka na Tvou přezdívku... myslel jsem, že ji máš odtamtud Mrknutí
Nápověda - Fallout 2 - město Klamath

torr
LWolf napsal:
No, byla to narážka na Tvou přezdívku... myslel jsem, že ji máš odtamtud Mrknutí
Nápověda - Fallout 2 - město Klamath

Aha,tuhle hru neznám.Nicméně moje přezdívka je viceméně vzpomínka na jednu skvělou českou hard-metalovou skupinu,která hrála v 80-90letech. ...Torr horší jak mor ..

Lucka
Ještě bych, s Tvým laskavým svolením torre, využila toto vlákno k jednomu dotazu: Jak velkou roli pro výkon karty ve Šturmovi hraje šířka paměťové sběrnice 128 a 256 bit?

LWolf
Podle mě to u Šturma moc poznat není.
Jinak má to vliv při vysokých rozlišeních a zapnutém AA a AF, tam se větší šířka sběrnice hodí.
Platí "čím víc, tím víc". Vyděšený

torr
Prakticky souhlas LWolfem.Větší šířka sběrnice má pouze smysl při vysokém rozlišení a současně se zapnutým AF a AA

mha
WT_Horrido napsal:

Mno nevím Horrido, porovnával jsem své nastavení s kolegama z letky na srazu co mají NVIDIi a žádný propastný rozdíl ve výkonu (v Ilovi) jsem nezaznamenal...

Je ale fakt že jsem dlouhodobě lehce stranící ATI... Úsměv

PS : Odkaz na omegy nahodím k večeru, nemám ho po ruce...
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

Lavo
torr napsal:
předem děkuji za info.Jinak toto vlákno není o tom co je výkonější zda NV nebo ATI ale zkušenostech majitelů ATI karet.Prostě výkonější karta do AGP není.Prostě mě zajímají skušenosti majitelů karet od ATI.Já osobně o ATI kartach vím 100% jen to že každou chvíly vydávají nové ovladače a je to s nima jako v rulete narozdíl od Nvidie kde vydá ovladač jednou za čas a jsou stabilní.

Torr naopak , Nvidia je znama tym , ze chrli drivery jeden za druhym , pretoze na rozdiel od ATI neopravuje chyby v driveroch iba navysuje vykon...Inak najvykonejsia karta do AGP je Tato krasavica .Bohuzial , nemozno ju akosi zakupit u nas....Smutný

EDIT : Omega driver
Upravil/a Lavo dne 17-08-2007 18:02

Maxxis
a rozdil je taky v barvach obrazu mezi ati a nvidia.... ja uz nic jineho nez ati nechci, srovnejte si to vedle sebe a uvidite rozdil, ja srovnaval 6600 vs 1950 xt a ta hloubka barev je výrazně lepší

WT_Horrido
No 6600 ale neni zrovna vykrik nejmodernejsi techniky ze? Vyděšený
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,119,929 návštěv