SkylarkCZ napsal:
Chlapi, nevíte někdo jak naprogamovat v SST softu víc věcí na jeden HAT (myslím s využitím shiftu a 3 módů)? Tuším, že to nejde ale i tak se ptám.
A proč by to nešlo? Napiš někomu o jeho profil a uvidíš jak je to dělaný.
SkylarkCZ napsal:
Chlapi, nevíte někdo jak naprogamovat v SST softu víc věcí na jeden HAT (myslím s využitím shiftu a 3 módů)? Tuším, že to nejde ale i tak se ptám.
A proč by to nešlo? Napiš někomu o jeho profil a uvidíš jak je to dělaný.
treba me, ja mam Cougara, ja ti nic neposlu, uvazuj rufu, trochu ... neni nekdo jako nekdo
Clone stačí pročíst fora a je tu spousta lidí co má X52(třeba já,Tyrl,Bretis,Pánek bývalý odborník a propagátor Bozzda....) a min 2 co maj X52 pro-jeden je Skylark a druhej myslím Chroust ne?
Ps:Skylarku můj profil X52 máš v mejlu-je to mix několika různejch profilů a mejch požadavků.
Upravil/a Rufu dne 03-08-2007 19:25
Apropo mám problém s navolením brzd na saitek pedály.Pokud navolím v Ilovi tak mi funguje jen na jedné straně při sešlápnutí.
(Příklad sešlápnu pravou a v ilovi je jako osa x ID2 pokud sešlápnu levou tak jako osa y ID2.)tzn jde navolit jen na jenu stranu.V SST to mám sice na 90% ,ale nějak mi to moc nefunguje.
Pokud by někdo měl profil s pedálama a na nich brzdy tak bych za něj byl vděčný abych vypozoroval jak
SkylarkCZ napsal:
Co máš přesně na mysli?
Osobně jsem zkoušel různě měnit funkci HATu a fungovalo mi to.
V SST přidělíš HATu funkci, zda má bý "POV" nebo "Buttons" Funguje to i tak, že když zmáčkneš SHIFT, tak HAT se stane POV nebo opačně. Dále můžeš určit, zda se má využívat všech 8 poloh ovladače nebo jen 4.
Upravil/a 313_Gryzlov dne 06-08-2007 08:19
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.