Som teraz na týždeň v Prahe a nemám čas behať po všetkých modelárstvach čo tu sú. Takže ak mi niekto môže doporučiť predajňu s čo najlepším výberom RC modelov - hlavne elektrolety budem mu moc povďačný. Ideálne nejaké polomakety to je to čo ma zaujíma. Proste zháňam nejaký set elektroletu z 2.SV aj s rádiom...
mno od Hangaru budu zrazovat. Ne ze by tam nemel pekne veci a i za prijatelne penize, ale prodavac ... je to clovek, co chce prodat a je schopen vnutit cokoli jen aby prodal. Zazil jsem, jak cloveka (zacatecnika) co chtel litat i jezdit presvedcil, ze nejlepsi radio do 3500Kc je nejakej silenej nejzakladnejsi HiTech (analog) na 35MHz a moje protesty byly splachnute do hajzlu. Pritom ten chlap je pan pilot a akrobat. Ale proste agresivni obchodnik. kseft predevsim.
Pecka ma dobry vyber, ale je trochu drazsi, obsluha neni vzdy dobre obeznamena (zalezi na koho tam clovek zrovna padne) a je to neosobnejsi. Ale je to seriozni obchod.
hotove sety nie iba polomakety od alfamodel www.afomodel.cz a k tomu by nolo treba dokupit celu elektroniku. A navyše to chce uz mat nieco nalietane takze asi kupim najskor nejaky cvicny model...
Bačo : Já si postavil cvičný model za jeden víkend.Náklady na stavbu asi 200 Kč a je to nejlépe létající RC model,co jsem kdy měl.Je celý z pěnového polystyrenu ovládá se výškovka,směrovka a motor (280 elektro stejnosměrný).V zimě startuju s lyžema.Vzlétne i ze stolu na ping-pong / to mám odzkoušené.
Design je něco jako Storch - hornoplošník,ale s vlastním profilem typu parasol.
Pokud bys chtěl,pošlu ti nějaké foto.Opravdu létá SUPER.
Párkrát už jsem přistával zpět do ruky.
v tom problem nevidim pokial mas elektroniku. Nieco uz mam za sebou kedysi davno som to lepil... Ale na elektroniku som za bolsevika nemal bubaky dnes je to uz cenovo uplne inde. Syn ma v septembri narodky tak si to kupim
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.