prosím, nemáte někdo zkušenost se širokoúhlými LCD? Koupil jsem a nainstaloval 24" LCD Benq FP241WZ a úplně mi to rozhodilo Sturmovika. Předtím mi to se skleněným monitorem fungovalo. Teď mi při spuštění zůstane šipka (kurzor) z Windows namísto žlutého kurzoru v podobě malé šipky ze Sturmovika a při hře pak vůbec nefunguje na klávesnici ESC a nejde tak ze hry vyskočit. Jindy to jde, ale počítač se hned resetuje. Když jsem vše odinstaloval a znovu nainstaloval tak to na poprvé fungovalo normálně, ale při ukončení hry se počítač samovolně resetoval a pak už to zase nešlo. Jsem bezradný, to už si pořádně nezalítám?! Možná to má spojitost i s Actyve Sync od Mikrosoftu, protože jsem si ve stejné době jako monitor pořídil i Pocket PC Mio P550 s Microsoft Wondovs Mobile 5. Na AH mi řekly, že mi tu určitě pomůžete
Jirko dík, ale tohle zrovna nepotřebuju. To mi funguje, ale to při zmáčknutí EXIT při ukončování Ila má často za následek reset (spadnutí systému - XP) a neaktivní ESC na klávesnici při dalším pokusu spuštění Šturmovika a s tím spojený problémy.
To užž mě taky napadlo, ale ten strarej už nemám. Zkusil jesem to nainstalovat na druhej HDD a kurzor je zatím v pohodě, a ESC taky funguje, ale resetuje se to při EXITu pořád. Teda teď to jednou zvlád bez resetu a vrátil se normálně do Windows. Tak nevim...
dotaz mozna k nicemu nepovede, ale deje se to i kdyz mas stejne rozliseni a stejnou hloubku barev v IL2 jako na desktopu ?
PS: ac ano ci ne, bych doporucil zazalohovat system a odinstalovat drivery od vsech monitoru, grafickejch karet (v save mode) a znova nainstalovat posledni ... nezapomen si nekam napsat jaky drivery si tam mel predtim, abys to nemusel znova obnovovoat ze zalohy kvuli stejnejm driverum - standardni to procedura
pokud si pamatuju dobre, tak o nicem podobnem jsem zatim nikde necelt reseni problemu bude spis odpovidat laboratornimu cviceni, jak to tak vidim
Zajímavá věc Clone, stejné rozlišení a hloubka barev na monitoru a v Ilovi funguje - nepadá to, když dám jiné rozlišení, tak to spadne. Že by vadné ovladače monitoru? - je to novinka.
Do přeinstalování se mi nechce - málo času - ale časem snad. Zatím si to vždy přenastavím ručně.
Zatím díky.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.