Bud jsem slepej, nebo linej to poradne hledat anebo to tu nikdy nebylo, ale potrebuju radu jak rozchodit Microsoft SW FF I s gameportem na mem notasu, kterej ma jen USBcka. Od Nagana jsem dostal redukci, ale nejak mi to nefachci.
Jakou máš redukci? Oni se totiž dělají obyč redukce kde je jenom patice od gameportu a připojení na USB a pak se dělají takový spešl krabičky s elektronikou.
Ty první jsou vždycky určený k nějakýmu zařízení a nejsou přenositelné. Zkoušel jsem ji z Geniusu napojit na MS zařízení a prd.
Pak je taky druhá možnost, že ten USB port v notebooku neuživí tady ten Joy. Některý notebooky mají omezený napájení přes USB.
Joy notes vidi, jako 4osy, 4tlacitkovy joy s hatem. Krabicka vypada velmi chytre a ma prepinatko (4polohy) mam to nastavene prave v poloze 4x4+hat. Kdyz dam kalibraci tak se vse zobrazi ok ale jak na nej hrabnu tak krizek spadne doleva dolu a tlacitka taky nevrtej..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.