November 22 2024 15:27:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
berany
SkylarkCZ
Chci se vás zeptat! Máte někdo zkušenosti s leteckými berany? Lítal s něma někdo ILa? Například Flight Sim yoke od CH.

http://www.highinthesky.cz/hits/e-shop/default.asp?sekce=sortiment&id=155

Řekněte pls, co si myslíte o ovládání bojové stíhačky s tímhle hejblátkem. Vzpomeňme třeba LightingaMrknutí

WT_Flan
Kup si radsi pedaly.Kvuli jednomu lightingu a par bomberum ??? Kazdeho penize...

Jp-
nepotřebuješ jedině pokud seš zarytej level bomber, nebo civilní pilot , jinak na pikaču pedále 100% support.

SkylarkCZ
Jasně borci ale takhle jsem to nemyslel. Pedály už mám.

Jenže před pár dny mě dorazil X52 PRO ale zjistil jsem na něj vadu, která je asi zřejmě na všech PROčkách. Takže reklamuju a koupím jinou výbavičku.

Bud joy od CH products nebo berany od CH.

Chtěl bych vědět jaké je ovládání stíhačky s beranama.

Souhlasím, že bez pedálů ani ránaMrknutí

WT_Flan
No, od CH pouzivam plynovku, neb ma milion cudlu, aj pod jednotlive prsty (prepinam na tom pohledy ), ale joy bych si nekoupil...Nejak tomu jednoduchemu osklivemu plastu s buhvijakou "elektrikou" vevnitr neverim. Paka je hnusna, aspon diky tem cudlum skvela na ovladani funkci v eru, jenze misty zacina mit skokovite posuny procent. Proste bych joyi pri kvedlani neveril.
I kdyz myslim, ze nekdo tu ma CH set v oblibe...

BP_Tyrl
Já bych řekl, že ovládání stíhačky beranama bude krajně nepraktické. Něco jako nacpat si do trabanta volant z Tatrovky.

MK_KaiN
Myslím že k ovládaní počítačové hry může použít kdokoli cokoli. Nenechej se zmást (všichni se tady totiž považují za piloty a to co se děje na monitoru považují za realitu Šklebící se ) Třeba taková směrovka se dá nádherně ovládat volantem. Vím to protože sem to zkoušel. Ovšem musí to bejt volant ze spoustou čudlů a nejlépe i z hejblatem na plyn. Takže ty berany, pokud budeš mít možnost vyzkoušet, vyzkoušej. Úsměv

clone9cz
proc ma Lightning berany to uz nikdo asi nezjisti, pravdepodobne se predpokladalo s dlouhejma preletama, kdy byly jiste povazovany za praktictejsi, rozhodne bych se ale vyhnyl uvazovanim nad vsemi pro a proti a zameril se na vec nejelementarnejsi

jak budes ovladat plnici tlak ? budes-li ho vubec chtit ovladat
Upravil/a clone9cz dne 24-07-2007 17:41

http://www.wwii-illusion.net
Rufu
Clone na to je tu přeci Peteho krabička(bohužel nevím jak se to jmenuje v originále).Mrknutí

Hoper
WT_Flan napsal:
No, od CH pouzivam plynovku, neb ma milion cudlu, aj pod jednotlive prsty (prepinam na tom pohledy ), ale joy bych si nekoupil...Nejak tomu jednoduchemu osklivemu plastu s buhvijakou "elektrikou" vevnitr neverim. Paka je hnusna, aspon diky tem cudlum skvela na ovladani funkci v eru, jenze misty zacina mit skokovite posuny procent. Proste bych joyi pri kvedlani neveril.
I kdyz myslim, ze nekdo tu ma CH set v oblibe...

Ten ošklivý plast rozeber a mrkni na "buhvijakou elektriku"
a budeš vědět, proč jsou CHáčka tak drahá...

a mám je už dost dlouho a relativně (minimálně první tři roky) hodně intenzivně používané a nižádné skokové posuny jsem zatím nezaznamenal
ale může to být kusem - psal mi onehdá Kocour a na jím třech zkoušených joyích našel nějaké muchy v počátečnám pohybu (těsně kolem středu)

SKYLARK_CZ: kup si joy a časem, když nebudeš vědět co s penězma i volant - využiješ ho jak na autíčka, tak třebas na ty berany :)

ed: komu čemu...
Upravil/a Hoper dne 24-07-2007 20:44
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

clone9cz
Rufu napsal:
Clone na to je tu přeci Peteho krabička(bohužel nevím jak se to jmenuje v originále).Mrknutí

nikoliv, plnici tlak je ta nejvetsi paka vlevo Mrknutí

http://www.wwii-illusion.net
BP_Tyrl
Nemusejí se berany držet oběma rukama? Ale na L13 jsem viděl bouráka a ten ovládal klávesnici palcem u nohy.Šklebící se

jofe
SkylarkCZ napsal:
Jasně borci ale takhle jsem to nemyslel. Pedály už mám.

Jenže před pár dny mě dorazil X52 PRO ale zjistil jsem na něj vadu, která je asi zřejmě na všech PROčkách. Takže reklamuju a koupím jinou výbavičku.

Bud joy od CH products nebo berany od CH.

Chtěl bych vědět jaké je ovládání stíhačky s beranama.

Souhlasím, že bez pedálů ani ránaMrknutí

Si radšej priplať za lietanie v AK. Pri virtuále je skoro jedno s čím kvedláš.....

SkylarkCZ
MK_KaiN napsal:
Myslím že k ovládaní počítačové hry může použít kdokoli cokoli. Nenechej se zmást (všichni se tady totiž považují za piloty a to co se děje na monitoru považují za realitu Šklebící se ) Třeba taková směrovka se dá nádherně ovládat volantem. Vím to protože sem to zkoušel. Ovšem musí to bejt volant ze spoustou čudlů a nejlépe i z hejblatem na plyn. Takže ty berany, pokud budeš mít možnost vyzkoušet, vyzkoušej. Úsměv

Když sem byl malý tak jsem s kámošem lítal dokonce jen na volantuŠklebící se. Volant na křidélka, pedály na výškovku no a směrovka...v té době jsem ani nevěděl co to je. Lítali jsme takovou bláznivou hru od Mrkvosoftu-Crimson SkiesŠklebící se

SkylarkCZ
clone9cz napsal:
proc ma Lightning berany to uz nikdo asi nezjisti, pravdepodobne se predpokladalo s dlouhejma preletama, kdy byly jiste povazovany za praktictejsi, rozhodne bych se ale vyhnyl uvazovanim nad vsemi pro a proti a zameril se na vec nejelementarnejsi

jak budes ovladat plnici tlak ? budes-li ho vubec chtit ovladat

Na té základně těch beranů jsou 3 pákové ovladače ale asi bych si spíš sehnal náký plyn samostatně.Mrknutí

SkylarkCZ
Hoper napsal:

Ten ošklivý plast rozeber a mrkni na "buhvijakou elektriku"
a budeš vědět, proč jsou CHáčka tak drahá...

a mám je už dost dlouho a relativně (minimálně první tři roky) hodně intenzivně používané a nižádné skokové posuny jsem zatím nezaznamenal
ale může to být kusem - psal mi onehdá Kocour a na jím třech zkoušených joyích našel nějaké muchy v počátečnám pohybu (těsně kolem středu)

SKYLARK_CZ: kup si joy a časem, když nebudeš vědět co s penězma i volant - využiješ ho jak na autíčka, tak třebas na ty berany Úsměv

ed: komu čemu...

Já těm CHčkám věřím. Dělaj to přímo v Kalifornii (takže žádná čajna) a prý je něco aj ruční práce.Mají i docela dlouhou tradici výroby a nejen herních joysticků.
Sice nevypadají zrovna nejlíp ale o to přece nejde. Bozzďa ted jednoho joye od nich má a říkal, že je to úplně jiná třída než třeba ty Saiteky. Půjdu určitě do nich!!MrknutíÚsměv

CW_boZZda
Jo Úsměv

http://www.czechwings.com/
Hoper
[img]http://hoper.web.tiscali.cz/hamster.gif[/img] is not a valid Image.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Flan
OK, znam jen paku, krouzek kolem mysitka odesel raz dva ( ackoliv mysitko nepouzivam ), skoky jsou spis ke konci chodu paky. Fajn, pokud to ma byt dobra znacka budu jenom rad, pac doufam, ze to jeste dlouho vydrzi. Za ty prachy, ...no neber to.

FK_Rychtyg
SkylarkCZ napsal:
Chci se vás zeptat! Máte někdo zkušenosti s leteckými berany? Lítal s něma někdo ILa? Například Flight Sim yoke od CH.

http://www.highinthesky.cz/hits/e-shop/default.asp?sekce=sortiment&id=155

Řekněte pls, co si myslíte o ovládání bojové stíhačky s tímhle hejblátkem. Vzpomeňme třeba LightingaMrknutí

Ahoj, tak s tímhle se IL2 létat nedá, měli jsme kluka co letal u nás v FK a šlo to tak akorat s He 111, když si vzal nějakou stíhačku tak mu lítali ruce s beranama po celém pokoji a spíše padal než létal. Ovšem pokud máš rád také dopravní éra (například B 737, A310) nebo něco co v realu ty berany má, tak vřele doporučuji nové berany co teď nedavno pokud vydal Saitek. Opravdu vypadají velice dobře a mnohem lépe se s nimi létá. Tyto od CH products jak říkam i na ty dopravní nic moc kvalitka, už jenom to že pro přidání tahu nebo nastavení vrtule musíš chmatat za berany a tím padem tam máš ruce propletené jak nevím co. Ten Saitek to má už aspoň vyřešené. Nevím ovšem jak je to s cenou, ale nejlevnější asi nebudou noSmutný

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,728 návštěv