Slyšel jsem že prý nejlepší joy pod sluncem je ten od mikrošrotu. Jde přesně o tenhle? Microsoft SideWinder precision 2
Nezdá se mě to, protože jsem našel tohle:
No někde to tu nedávno proběhlo že když kočila výroba a prodej,tak někteří podnikavci skoupili větší množství-tzn je nový a nepoužitý.Jinak ten přídomek nejlepší se spíše týká tohodle typu http://www.amazon...B00005NIMB
Mohu to srovnávat, ale popravdě nemám tušení, jak se ty další džoje jmenují.
Oba jsou udělány jak pro leváky tak pro praváky, jeden z nich má takovou přestavovací podložku pod zápěstí a dělá se s FF i bez. Je dost populární. V Liberci ho mají 3 z 5 mně znamých pilotů.
A pokud srovnám Precision s těmi dvěma, co nevím co jsou zač (ale má je možná polovina pilotů ), tak Sidewinder vede především v robustnosti a pevnosti. Prostě ten džoják není něco, na co by se člověk bál šáhnout. A to mu dává náskok před ostatními
Má vevnitř optiku, což v tu dobu byla dost vyjímka, a ta pořád šlape jako hodinky. A po téměř pěti letech užívání to má asi stejnej vakl, jako ten kosmickej po půl roce.
Zbytek (nastavení a ovladače) je asi spíš otázka, kolik tomu budeš věnovat času. Dá se tam nastavit leccos. Ale beztak má největší výhodu právě v té optice a pevné stavbě.
Ergonomie pro praváka dobrá, i když někde jsem četl, že spíš pro velkou ruku (s tím nemám problém).
EDIT: Koukal jsem teď na net. Jeden z těch džojů je Cyborg (testováno s FF i bez). Ten druhej fakt nevím, už je to starší - z doby, kdy jsem si právě ten MS Prec kupoval)
Upravil/a Kurtis dne 23-07-2007 23:12
Mám doma oba 2 joysticky... kdysi jsem lítal na zlomech typu F22 F23 a Můžu řict, že tohle je špička... s ničím už se mi tak dobře nelítá jako s MS SW 2
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.