Tajpan napsal:
Máme skoro 200 lietatelných strojov z obdobia 1936 cca 1946 , fúru máp z skoro z celého sveta a je to predsa málo. Som zvedavý aké scenáre a planesety do DF máp sa budú vymýšlať , ked príde BoB.
Až bude Bitva o Británii na pultech obchodů a začne se hrát, tak první co by mě napadlo je, aby se Oleg vrátil v čase ještě o několik měsíců zpátky a začal se zabývat Bitvou o Francii. Tak významnou událost 2. světové války by neměl ponechat bez povšimnutí. A Pro Čechy a Slováky by to bylo, přinejmenším z historického hlediska, hodně zajímavé téma. Moc nerozumím tomu, proč se Bitva o Francii už dávno neobjevila ve Šturmu.
A polská éra už nějací nadšenci modelovali, nevím, jestli to bylo pro šturma, nebo už pro bobika.
Popravdě, Bobika už neřeším. Pořád ho oddalují, začíná mi to připomínat LockOn, blahé paměti.
Moc nelítám, Thrustmaster mi nechce vydat Thrustmaper pro Vista 64bit, ani Belkin pro n52, zatím nic nevydal, tak se spíš věnuju jiným koníčkům. A co se simů týká, spíš se teď víc těším na KOTS, než na Bobika.
z marketingového dôvodu.
Produkt ktorý vyrábaš musíš aj predať. A ak chceš niečo predať, musí to nom niekto aj vedieť. Hlavne ak nekupuješ vec na každodennú potrebu.
A výraz Bitka o Britániu, Spity, mesersmity, Hejkely,štuky tieto výrazy pozná aj ten , čo sa vôbec nevyzná v letectve a nemá k nemu žiadny vzťah.
A plus ešte najlepší scenár, David verzus Goliáš, to ludia milujú.
Takže sa BoB bude predávať skoro sám od seba.
Bitka o Francii , to je už vec skôr pre fajšmejkerov a tiež som smutny že takú to vec asi nikdy neuvidíme.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.