December 18 2024 05:15:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Germany_1945
Mungo
Tento piatok(?) mapa neskutocne lagovala. Bolo to uz neskoro v noci a moc nas tam nebolo, ale bola doslova nehratelna.

Spawn Me-262 je vyslovene zmagoreny, clovek sa objavi niekde na ploche a netusi, kde vobec je startovacia draha. Je to casta chyba map. Nemozem si pomoct, ale v reali predsa pilot vedel, kde stoji a ktorym smerom je nielen draha, ale aj jej zaciatok.
Pohlad na 2-3 schwalbiny hrajuce offroad po ploche by bol zabavny, keby som vulchovala a nie sedel v jednej z nich :upsetw:

Neviem, ci je to riesitelne (mozno nie), ale neslo by lastovickam urobit betonovu drahu? Co som parkrat pocul, polne letiska neboli pre ne zrovna najlepsim napadom.
Upravil/a Mungo dne 06-11-2005 14:17

Noram
musím potvrdit lagování včera 5.11 na této mapě,co to způsobuje nevím ,ale jak se pak vyprazdnilo tak už to tak zlé nebylo

další mapy byli v pohodě

ad 262 a nechces jeste startovat ve 2 km Mungo?
mě včera nějak nepřišlo že by to někomu vadilo,hlavně když kolem mě letali 2 262 a 1 162
bohužel spawnpoint si nevybereš

Edit: ted sem se na tu mapu díval a letiště 262 je jedna velká dráha takže nevím co si hledal a že se objevíš zády k dráze no od toho je krk abys otočil hlavu Šklebící se
Upravil/a Noram dne 06-11-2005 15:32

http://noram.youaremighty.com/
Lucka
Potvrzuji lagování :yes:

Tajpan
No včera lagoval celý server AH.
Niektoré lagy boli ukážkové, stačila mapa normandia 1944.
Ale to je stará pesnička.

Mungo
Noram: Nie, pokojne budem startovat zo zeme, ale pochybujem, ze by Nemci nechavali lastovicky s ich chulostivymi motorcekmi startovat z hentakeho letiska. Ale ber to skor ako povzdych, tolko ma to netrapi.

To oznacenie drahy ale ano - stojis niekde na trave, vsade okolo hangare, stromy, nejaka dedinka a kde je draha clovek netusi ani omylom. Kedysi som podobne crossoval 15 minut so 110-kou a nepride mi to moc zabavne ani majuce nieco spolocne s realitou.

1stCL_Fucida
Taky cpu Schwalbe spíš na beton..
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AH_Ronsoc
1stCL_Fucida napsal:
Taky cpu Schwalbe spíš na beton..

Tak ja som bez problemov odstartoval a okrem toho tam kde bola Me262 bolo take siroke letisko ,ze by slepi zlietol :sm16:
Inac to fakt lagovalo .
Potrebovalo by znizit oblaky na minimum (co je iba skoda)

Mungo
Ok, uz som si pozrel prislusnu mapu aj to letisko. Takze konstruktivny navrh:
Dat na jeden aj druhy koniec mapy par ohnickov a do popisu misie napisat kompasove kurzy o orientacii drahy. Pre nas, co nelietame od rana do vecera na este len obcas trafime na tuto mapu by to bolo pozehnanie.

AH_Cutora
Zdar, ted jsem par dni nemel joy a tak se jsem nemohl letat a tim posoudit co se deje,

Ad lsgovani, budu sledovat, zatim netusim proc to zaclo cukat.

Ad orientace drahy a respawn pointy:
Tyhle vytky chapu, ale max. co pro to mohu udelat je dat tam par ohnu jak pise Mungo. Kdyz jsme zacinali, tak jsme presne z techto duvodu meli zaple vnejsi pohledy.
Jinak Schwalbe jsou na tom sirokanskem letisti a meli by se rodit primo na draze podobne jako na test RW. Volksjager to ma trosku horsi, ten se narodi vedle drahy, musi na ni dojet a otocit se do smeru. Dam tam nejaky ohne a do properitesu napisu orientaci drahy.

Na teto mape je to s betonem bida. Sama trava. Jeste to teda skouknu, ale mam za to, ze jsem tam beton nikde pobliz nevidel. Proberu to jeste s Krakenem - autorem mapy - a zkusime neco vymyslet.

Dik za reporty.

Hoper
švalbiny se mají cpát do lesa do skrytých hangárů ...
by to měli modrásci moc jednoduchý Úsměv

Mungo
Ti mi potom doslo, ked som si tu mapu spustil v offline. Ale ked sa narodis, si tam prvykrat a navyse ani len nepredpokladas, ze existuje taketo siroke letisko, tak ta to dezorientuje.
Takze odobne som za tych par ohnikov, mozno ten kompasovy kurz hlavnej drahy (co by IMO vseobecne nebolo na skodu - minimalne pri travnatych letiskach).
Nech sa eventualne vyjadria ostatni.

AH_Cutora
Jak v offline Mungo? Track? Nerozumim...

Jak uz jsem psal. Pridame par ohnu (treba po jednom do rohu letiste) a trosku to zkusime zprehlednit. Nebo treba tu ridici vezicku a vubec tak neco. Nebojte.

Noram
tam dejte ty weather balony nebo jak se to jmenuje nemyslim barazove

http://noram.youaremighty.com/
Opitze
Cutorko, ty kluku jedna usata, dobra, nejlepsi.... prosim te.... moc moc moc prosim... nechtel by jsi opet, aspon tak tricet sekund zapremyslet nad tim, jestli by jsi nezmenil tu cukrovou vatu(mraky) za ty stary? strasne to zere FPS, kdyz tam litaj tri-ctyri era, tak je to slideshow.... prosim, prosim... moc moc... Úsměv jsi velky clovek, s velikym srdcem, mas na to, to zmenit.... co? jooo, zmen to... nedelej krky.... nebud labut... zmen to... zmen to! pri sv. Josefovi z Cupertina...

Mungo
Nuz dal som si Full mission builder, chvilu loadoval mapy, az som nasiel tu, na zaklade ktorej ste to robili a preletel sa s vonkajsimi pohladmi.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,099,980 návštěv