panove, odbornici, uz dlouho se peru s jednou vlasntosti sturmovika
pri nejakem neopatrnem zmacnuti me nezname kombinace klaves s ESC mi prestane fungovat klavesa G a za boha to nede rozchodit ... nekdy se ale precenen zadari, mackanim vseho moznyho a ESC, ale trva to minuty
samozrejme vypnuti IL-2 to vyresi, ale vetsinou to bejva az kdyz chcipnu
klavesy mam standardni, TS namapovan misto pohledu na F5, F6, F7
i j k l m , je premapovano jako trim, ale ty jiste nemackam s tim ESC
tusite co s tim, klapky na F a V napriklad funguji
Nemeckas nahodou tou kombinaciou nejaku kombinaciu Win klaves?Pretoze to sa da a potom ti sice hru nezhodi ale asi priradi prioritu v procesoch pre Win ...uz sa mi zopar krat hlavne v kombinacii s CTRL podarilo Ila pekne rozhodit....
Upravil/a Lavo dne 15-05-2007 10:41
Já bych to rozšířil. Stává se mi to totiž také. Poprvé jsem byl vyvalenej, když jsem nemohl zatáhnout podvozek s P39.
Netýká se to jen klávesy G, když jsem měl jeden čas podvozek na mezerníku, tak jsem s tím problémy měl také.
Taky se mi stává, že při kombinaci Ahift+F1 mi občas naskočí console.
Vypadá to jako by to ke každýmu stisku klávesy přidávalo automaticky Tab.
Vyruším to tím, že skočím do win Alt+Tab a někdy pomůže promačkat tabulátor samotný asi 5x zasebou.
Divné ale je to tak.
Mne to takhle blbnulo s novýma ovladačema na MSFF2,jenomže mne fungoval jenom mezerník a ESC,JINAK MRTVÁ CELÁ klábosnice.Vyhodil jsem je a nechal původní z woken a BZ.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.