August 08 2020 04:43:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,663
· Nejnovější pilot: nexgeninnovators
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Divné načítání obsahu stránek
Hoper
Mám takový probblém.
Otevřu stránku SVK a zaloguju se.
Načte se "nová stránka". Teda vám. Mně se načte ta úvodní, bez přihlášeného usera. Když ale dám CTRL+F5 (samotný refresh nezabere), jsem "tam".

Vidím, že mám novou zprávu (hafo nových zpráv Mrknutí ).
Kliknu si na tu hlášku a dostanu so do Osobních Vzkazů. Jenže tam vidím starou došlou zpávu, ne tu aktuální (teda to hafo aktuálních Šklebící se)
Když dám CTRL+F5, už se mi zobrazí vše v pořádku.

Něco podobného se mi děje i se zprávama v Rychlovce a s novýma diskuzníma příspěvkama - kliknu na tlč. Domů a jsem v úvodní obrazovce bez přihlášeného usera. Pomůže zase až tvrdý refresh...

Tuten problém mám pouze v práci. Doma to jede dobře. Ale v práci mi takhle zlobí pouze SVK, žádné jiné stránky mi tohle nedělaj. Sme tu za proxinou, podezříval jsem problém s cachí, ale to by mi pak dělalo u všech webů, ne ?
(activex, java a podobné nesmysle na to vliv nemaj, neb se to chová stejně ať to mám povolené nebo ne)

Čili se ptám, co je shnilého Mrknutí v kódu SVK, že mi to takhle blbne ?
Nedělá si SVK nějaké verifikace, odkud je kdo přihlášen, že ne ?
 
GC3_Messik
SVK php fussion si dělá cookies a seasions. Možná to máš v práci nějak bloklé.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí
 
gc3normandie.over.cz
Lucka
Hopere, přesně totéž se mi občas stává také :yes:
 
Hoper
Lucko, tak to máš ještě dobrý, mně to teď dělá pořád Úsměv

Myslím, že by problém (u mne) mohl být v těch cookies. Jenže s tím já nic u nás neudělám. A to jsme ještě navíc síť v síti ...
 
Sipi
Je to pravdepodobne tou proxynou. Tiez som mal take problemy kym som cashovanie na proxyne nevypol.
 
Hoper
jenže to musí mít trochu souvislost s SVK, protože jinde mi to nedělá
 
rudidlo
Při otevírání vlákna http://vwings.cze...=798#28217 Se nezobrazuje vlákno komplet. (chybí i pravý sloupec.)
 
http://silicon-remarks.blogspot.com
Hoper
postoval jsem text (pár krátkých řádků) a jeden pic
linkovaný z mého webspace

dělá mi to to samé, co rudidlovi ...
 
AH_Cutora
Pravděpodobně se tam nachází v nějakém dalším příspěvku obří fotka a prohlížeč zhavaruje při sestavování stránky, případně server vůbec část dat neodešle. Jak tak koukám, zásek je asi už na straně serveru.

Jednou jsem takhle nechtěně složil jedno vlákno já, a laborováním s formátem fotek jsem to během 5ti minut objevil a odstranil. Ať se chytne za nos ten kdo posílal následující příspěvek po Tajpanovi a zmenší či odstraní úplně fotku co tam dával ...
 
falkon
Obavam sa, ze to vobec nie je vo fotkach.
Obrazky sa nacitavaju az po tom, co sa stiahne HTML stranka (samozrejme, prehliadace to robia "skoro sucasne", aby sa urychlilo zobrazenie stranky, nicmenej, pokial nie je HTML kod, nie su ziadne obrazky ). Navyse, stranku odsekne aj s vypnutym zobrazovanim obrazkov...

Tu je podla mna problem s niecom ako napr. pristup do DB a 'malom' casovym limitom pre 'zivot' scriptu. Na Forpsi maju nastaveny limit 25s, ale tato stranka sa nestihne vygenerovat cela do tych 25s. A mne sa to odsekne prave po tych 25 sekundach.
Takze treba skontrolovat, ci to nerobi nejake psie kusy (v Razovom resp. nasledujucich prispevkoch)...

Nicmenej je to velmi zvlastne, ze to robi prave v tom vlakne :rolleyes:
Upravil/a falkon dne 16-05-2006 21:37
 
caba
Možná je te OT,já tomu vůbec nerozumím,ale než se mi načte SVK to je doba.Připojení mám dobrý,jinde to to skáče hned.Se zalogováním mám stejný problém.Zvláštní je,že někdy mě to hodí i s nickem a někdy ne.Je problém u mě nebo kde.
P.S. Díky dobrý rádcovéCool
 
Munny
Načítání je problém zahlceného http. Když sem někdo nasdílý fotky z místního ftp, tak se zahltí dovolená rychlosts na servru. Aspoň nějak tak to tuším je.
 
Hoper
poslední obrázek (příspěvek) byl patrně můj - už jsem to psal
pic měl velikost 800x600 a cca 81kb
linkováno ze serveru Tiscali, kdy všude jinde se zobrazí okamžitě
navíc jsem ten pic smazal - bez úspěchu
čili Čutoro, v tutom bych problém neviděl

T-Munny - všechny ostatní vlákna se načítají v pořádku, takže ani tvoje doměnka nebude ta správná ...
 
rudidlo
Hoper napsal:
Mám takový probblém.
Otevřu stránku SVK a zaloguju se.
Načte se "nová stránka". Teda vám. Mně se načte ta úvodní, bez přihlášeného usera. Když ale dám CTRL+F5 (samotný refresh nezabere), jsem "tam".

Vidím, že mám novou zprávu (hafo nových zpráv Mrknutí ).
Kliknu si na tu hlášku a dostanu so do Osobních Vzkazů. Jenže tam vidím starou došlou zpávu, ne tu aktuální (teda to hafo aktuálních Šklebící se)
Když dám CTRL+F5, už se mi zobrazí vše v pořádku.

Něco podobného se mi děje i se zprávama v Rychlovce a s novýma diskuzníma příspěvkama - kliknu na tlč. Domů a jsem v úvodní obrazovce bez přihlášeného usera. Pomůže zase až tvrdý refresh...

Mě už to dělá taky.

Navíc se vyskytl další problém. I přes milion reloadů se liší tabulka nových příspěvků pro přihlášeného/nepřihlášeného usera.
 
http://silicon-remarks.blogspot.com
BP_Tyrl
Klikněte zde, pokud nechtete čekat. Jsem hnidopich.
 
clone9cz
rudidlo napsal:
Navíc se vyskytl další problém. I přes milion reloadů se liší tabulka nových příspěvků pro přihlášeného/nepřihlášeného usera.


to neni problem, to je umysl, klikni si, jako neprihlaseny, na diskusni forum a uvidis, proc to tak je
 
http://www.wwii-illusion.net
rudidlo
Taky mě to napadlo.

Ale ten hoperův problém se mi v práci zobrazuje pořád.
 
http://silicon-remarks.blogspot.com
57MH_Zvire
Zo tu Koprovinu můžou koláčky. Když si vyčistím kompl, tak než se mi zase natahají, tak mi to dělá taky. Problém je v tom, že pokud má někdo na firmení síti vysokou bezpečnost, tak je v chajzlu. Skus se Kopr kouknout, jakou úroveň vezpečnosti ti nastaví doména v IE.
 
airspace.cz
57MH_Zvire
Ale jinak si z toho nic nedělejte. My máme v práci tak paranoidní síťaře, že když je blbej den a jsou skvrny na slunci, tak se mi zablokuje při vstupu na www.asus.com můj doménový účet kvůli třikrát odmítnuté funkci webu. To je aspoň prdel, když vám džáva nebo fleš sestřelí přístup do domény, protože nějaká funkce není povolená. A že třeba na tenhle web musím tak desetkrát denně. Cool
 
airspace.cz
rudidlo
57MH_Zvire napsal:
Zo tu Koprovinu můžou koláčky. Když si vyčistím kompl, tak než se mi zase natahají, tak mi to dělá taky.

Promazal jsem cookies pro doménu vwings.net, ale nepomohlo to.
 
http://silicon-remarks.blogspot.com
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-07-2020 13:51
Dnes je Black Tot Day, tak si dejte rum.

19-07-2020 21:13
Má 100% sRGB GAMUT. To není věc nastavení, ale kalibrace barev. V nastavení teploty barev v menu monitoru je možnost sRGB.

18-07-2020 11:35
Jaromíre, tady píšou že ten tvůj monitor nemá sRGB gamut option, tak jak je to s tím sRGB? Šklebící se https://www.tomsha
rdware.com/reviews
/aoc-agon-ag322qc4
-curved-freesync2-
gaming-monitor,593
3.html

03-07-2020 15:35
Hlavně 100% sRGB

03-07-2020 15:27
ale někdo ti ho ohnul, měl bys ho dát do svěráku a narovnat ho Šklebící se Jinak pěkný no těch 400 cd/m2 .. Úsměv

03-07-2020 14:58
Mám nový monitor. AOC AGON AG322QC4 - První dojem velmi dobrý. Za 10k neber to Šklebící se

01-07-2020 15:18
Rádo se stalo Úsměv

29-06-2020 15:09
10 let na fóru SVK. Díky.

29-06-2020 09:45
Dokonce jsem psal ve vláknu "pokud se jedná o 26.-28.8." ... jo zmatek ... ?

29-06-2020 09:44
Jejda, proč jsem si myslel, že je to v srpnu?

24,494,721 návštěv