November 24 2024 03:36:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
X52 PRO
SkylarkCZ
Kupuju nový joy po hrozných zkušenostech s cyborgem evo force (s vuli 3 cm se litat opravdu neda). No a ted se rozmýšlám mezi x52 a x52 pro. Nevím jestli ty prachy za PRO se vyplatí. Nemáte někdo nějaké zkušenosti s tímto klackem?Moc by ste mně pomohli.Mrknutí

GC3_Chroust
Mam ho necelej tyden, X52 mi po dvou letech zacala pomalu blbnout a PRO zrovna zlevnila na +- 4000, tak jsem to zkusil, zmena v ovladani klacku je znat aspon pro me celkem dost, ale uz nevim jeslti to nebylo opotrebovanim te klasicke X52, pak jsou jeste o neco lepsi cudlajse na joy, to je asi tak vsechno, provedeni a kvalita me prijde naopak horsi (u plynovky, joy je tak nastejno, ale to bude asi kus od kusu) jestli to stoji za ty prachy, tak to si musis vybrat sam, ja ty prachy zrovna mel tak zatim moc ani nelituju, ale treba casem zacnu Šklebící se

Jinak rozdil je ted +- 1000, coz je celkem dost.. Za tech puvodnich 5000 a vic podle me nestoji..

Rozdíly Pro verze oproti klasické

- X52 Pro má profesionálnější vzhled
- celočerné provedení
- předělaný systém změny letových režimů
- předělaný 8mi směrný klobouček
- předělná tlačítka pro realističtěší pocit
- předělané MFD
- Předělaná analogová kolečka na plynové páce
- Nový pružinový mechanizmus na hlavním joysticku, který využívá 2 pružiny a nový kuželový střed. To dodá lepší přesnost při ovládání letadla.
- Joystick využívá více senzorů pro zjistění polohy v osách X a Y. To také zvýší přesnost ovládání a profesionální pocit z letu.

- LEDky – Všechny LED diaody jsou nyní standardně zelené, a dávají tak pocit skutečného kokpitu. LEDky se ale také mohou nastavit na barvy červenou, žlutou a nebo libovolnou kombinaci těchto 3 barev
- LEDky na plynové páce – páka nyní obsahuje zelené a červené disody
- Interactivní MFD (Multifunkční displej) – MFD je možné naprogramovat tak, že načte data z každé hry, která dovoluje tento výstup. Tato funkce je možná díky SDK kitu přiloženém na DVD u joysticku.
- MFD + Flight Simulato X – pro hráče, kteří hrají Flight Simulator X přednastavil Saitek MFD program a přiložil ho jako součást instalace. V Fligh Simulatoru X je možné zobrazit rádiovou komunikaci stisknutím “shift + F2”. Všechny informace z tohoto panelu pak budou zobrazeny na MFD. Saitek vydá podobné programy i pro další hry (X-Plane, CFS 3, Lock On a Battle of Britain).
Upravil/a GC3_Chroust dne 09-05-2007 22:57

313_OTU_oblak
nojo, ohledně EVO - hodně lidem jsem ho NEdoporučil a hodně lidem po čase odešel - ale lidi ho stejně z nějakého důvodu kupujou, docela by mne zajímalo proč.

Snad ti nová páka bude sloužit lépe, pokud jsi neměl plynovku tak můžu jenom doporučit Úsměv

CW_boZZda
Chrouste a jak bys popsal teď pohyb joye oproti původní X52? Je to teďka jaké?

http://www.czechwings.com/
GC3_Chroust
No na prvni kvedlani je snad jen o neco tuzsi, jinak me to prislo skoro to sami, teprve ve hre je poznat vetsi rozdil, prechody se mi zdaji plynulejsi, ero se celkove lip ovlada, pohyb je presnejsi....ale jak rikam, uz si nepomatuju jaky to bylo z novou X52, treba to je jen rozdil mezi novym a starym joem, ale samo si budu rikat ze ne, kdyz jsem za to dal ty prachy Šklebící seŠklebící se

Kazdopadne ty Tvoje upravy s pruzinkou tady budou mnohem hure proveditelny, dostat se k te vnitrni bude asi o neco slozitejsi.

BP_Tyrl
GC3_Chroust napsal:
Kazdopadne ty Tvoje upravy s pruzinkou tady budou mnohem hure proveditelny, dostat se k te vnitrni bude asi o neco slozitejsi.

Nemáte někdo odkaz na ty úpravy pružinky? Mě začíná celkem drhnout. Klidně bych si ho našel, ale nemám zrovna dovolenou.SmutnýŠklebící se

CW_boZZda
Úsměv navod?
úplně jednoduchý.
Sežeň si taková ty umělohmotná stahovadla na kabely. Co nejmenší seženeš. No a potom stáhni pružinu na jedné a na druhé straně. jenom vždy dvě oka k sobě. No a hotovo. Úsměv Získáš tím úplně poddajný joystick. Můžeš si s tím vyhrát a udělat si tímto odpor dle potřeby Mrknutí

SkylarkCZ
Díky chrouste!Úsměv Jen nevím jestli se hned neopotřebuje jako ta tvoje stara x52. Rekni, ktere casti jsou kovove. Na obrazcich to nejde moc poznat. No a zásadní otázka: kde jsi to sehnal za 4 000 jestli se můžu zeptat. Nejlevnější jsem našel za 4830.

CSL1_Zmije
Koukám,že všichni jsou spokojeni s X52,před 3 týdnama jsem si přídil X52PRO a jsem z toho dost zklamaný.Precizní a přesný pohyb X,Y u joye při manévrech nula,hlavně když sleduju enemy_ho,to řešení dvou pružin s mystičkou na vystředění je proste neštastné.Nevím jestly to je tím,že jsem x_let létal s MSFF2,ale koneční dojem z X52 PRO u mne je ten ,že jsem zbytečně vyhodil 5 litrů,kdyby někdo měl mějakou radu,co se týče nastavení (laboroval jsem s tím týden) budu rád.Zvažuju ,že použiju kombinaci plynovku X52 PRO a zpátky MSFF2.

GC3_Chroust
viper_68 napsal:
Koukám,že všichni jsou spokojeni s X52,před 3 týdnama jsem si přídil X52PRO a jsem z toho dost zklamaný.Precizní a přesný pohyb X,Y u joye při manévrech nula,hlavně když sleduju enemy_ho,to řešení dvou pružin s mystičkou na vystředění je proste neštastné.Nevím jestly to je tím,že jsem x_let létal s MSFF2,ale koneční dojem z X52 PRO u mne je ten ,že jsem zbytečně vyhodil 5 litrů,kdyby někdo měl mějakou radu,co se týče nastavení (laboroval jsem s tím týden) budu rád.Zvažuju ,že použiju kombinaci plynovku X52 PRO a zpátky MSFF2.

No klasika saitek, at je to CYBORG, X52, X52 Pro .... litat se tim podle me da, ale je fakt ze me to moc nejde, tak to mozna bude tim Šklebící seŠklebící se Kua ale Fuci lita taky na EVU?? Ale tomu to nejde taky Vyděšený

GC3_Chroust
Skylark napsal:
Díky chrouste!Úsměv Jen nevím jestli se hned neopotřebuje jako ta tvoje stara x52. Rekni, ktere casti jsou kovove. Na obrazcich to nejde moc poznat. No a zásadní otázka: kde jsi to sehnal za 4 000 jestli se můžu zeptat. Nejlevnější jsem našel za 4830.

Je to stejny jako klasika X52, kovovy to asi moc nebude Mrknutí

Jinak treba GameExpres 4200 Kc a tak dal, staci pohledat..

1stCL_Bumik
Starej lita na Mrkvosoft Sidewinder 2...nebo tak nejak se ten jeho klacek jmenuje Úsměv

1stCL_BlueL
mam X-52 celkem dlouho a nemuzu si to vynachvalit, aspon z meho pohledu jeto jeden z nejlepsich joyu...

3BAP_Cassius Chaerea
Hele Bumíku, sem slyšel že pomrkáváš po Chroustově plynovce, na to rychle zapomeň ta je zadanáVyděšený.

1stCL_Bumik
Doufam ze s ni hodnekrat spadnes!!!!! Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Tys byl dicinky gentlemanŠklebící se.

CW_boZZda
I love my X52! Vyděšený

Panek
Jj Sidewinder rules, právě jsem si pořídil 2007 edidion FF a je te super, jen tam není osa pro plynovku, tu mám ale od X52. Mrknutí

CW_boZZda
3IAP_Panek napsal:
Jj Sidewinder rules, právě jsem si pořídil 2007 edidion FF a je te super, jen tam není osa pro plynovku, tu mám ale od X52. Mrknutí

Tak to by chtělo trošičku osvětlit.
Cože 2007 edition???Cool

BP_Tyrl
CW_boZZda napsal:
Úsměv navod?
úplně jednoduchý.
Sežeň si taková ty umělohmotná stahovadla na kabely. Co nejmenší seženeš. No a potom stáhni pružinu na jedné a na druhé straně. jenom vždy dvě oka k sobě. No a hotovo. Úsměv Získáš tím úplně poddajný joystick. Můžeš si s tím vyhrát a udělat si tímto odpor dle potřeby Mrknutí

Skvělá práce. Díky.Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,471 návštěv