October 20 2025 18:23:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
1stCL_PETRAS

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Online hraní v 1.2
Jaromir83
čau, nezahrál byste si někdo prosím nejstarší (ten úplně původní) IL-2 Šturmovik online? mám všechny patche z bonus disku, tj. verze 1.2. icq 259689233.
Upravil/a clone9cz dne 28-09-2008 18:56

3BAP_Cassius Chaerea
Nekoupil by sis, ten nejnovější IL-2 Šturmovik? Myslím že potom by nebylo problém aby sis zahrál online i s více lidma.

Jaromir83
o tom samozřejmě uvažuju, skoro jistě si ho časem koupím, ale to by chtělo nejdřív upgrade kompu. ("nejnovější"-tím myslíš Complete edition nebo IL-2:1946?) zatím jsem si na zkoušku koupil ten nejstarší Šturmovik za kilo (takový demíčko-oproti tý nakorbený poslední verzi,chtěl jsem vyzkoušet jestli mě to vůbec chytne, předtím jsem nelítal) a říkal jsem si jestli byste někdo neoprášil instalačku a nezahrál si se mnou. dík

3BAP_Cassius Chaerea
Chce to 46. Myslím že se těžko najde někdo kdo má ještě původního ila.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 07-05-2007 19:57

mha
Tak tak, sice ho mam, ale uz jen na to, aby se na nej prasilo... Posilam ti PMko... Mrknutí
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

czs_scharck
Úsměv Taky ho ještě v kompu mám. Šklebící se Za stopáďo z Alberta. Šklebící se Začínal jsem na něm vloni v létě (teprv Smutný ) Kup 1946-tku. Myslím ale že v Hyperlobby potkáš na verzi 1.2 každý večer ještě tak 10 - 20 lidí i dnes. Mrknutí
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

clone9cz
problem puvodni verze, vlastne vsech verzi pred 4.02 je ten, ze maj jinej letovej model, pokud ho teda nekdo bude ochoten litat, tak si tim minimalne pokazi cit pro soucasny letovy model

http://www.wwii-illusion.net
Jaromir83
Mě se v tom HyperLobby vůbec nikam nejde připojit. Ani na lidi v roomu IL-2 co hrajou stejnou verzi jako já. Firewall mám vypnutej a když dám Join, ve hře to setejně po chvíli napíše něco jako "Not connected, reason-Timeout". Co s tím, není třeba víc verzí toho HyperLobby? Přes program Hamachi nám to s kámošema funguje. Nezahrál byste si někdo přes Hamachi IL-2 v1.2?

Noram
co máš za připojení Jaromíre?

http://noram.youaremighty.com/
CSL1_Wingman
ver. 1.2 Cool
Upravil/a CSL1_Wingman dne 09-05-2007 00:43

Jaromir83
koukám že jsem některé tady pobavil, to je dobřeÚsměv chápu že 1.2 je oproti 1946 asi výsměch. mám bezdrát bez veřejné IP. abych si nekoupil za 7 kil 1946 a nešlo se pak taky připojit, když nejde přes HjaprLoby ani ta 1.2, to by mě dost... přes hamachi byste si někdo nezahrál 1.2? Co Sharku1359, VGR_mho a ostatní. prosím, aspoň občas dogfajtek!

1stCL_Fucida
Jaromíre, tady už snad nikdo nemá nainstalovanýho původního Šturma - a jak předesílal někdo jiný: dnes je simulátor o generaci jinde. Pilot by si tak kazil návyky. Já si naposledy dal původní IL-2 asi dva roky zpátky - jen tak z nostalgie, ale už tehdy jsem se jen utvrdil v tom, že od nostalgie mám Fallouta a ne Šturma Úsměv.
Pokud tě to poletování baví, pak 700,- není zase až tak moc velká investice a můžeš to klidně létat i offline. Nebo si to můžeš pořídit nelegálně a pak se rozhodneš, jestli za to zaplatíš později, nebo ne..což bych tady samozřejmě neměl říkat, takže jakobych nic neřekl.

Asi jediné, co potřebuješ k létání Šturmovika je odemčený porty 21000, ale je spíš velkou výjimkou, když je někde náhodou blokovaný. Jestli chceš, můžu ti pomoct nastavit HyperLobby tak, aby fungovalo..(ICQ: 335209276), ale obávám se, že protivníky pro verzi 1.2 na tomto fóru nenajdeš.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

mha
Jaromir83 napsal:
koukám že jsem některé tady pobavil, to je dobřeÚsměv chápu že 1.2 je oproti 1946 asi výsměch. mám bezdrát bez veřejné IP. abych si nekoupil za 7 kil 1946 a nešlo se pak taky připojit, když nejde přes HjaprLoby ani ta 1.2, to by mě dost... přes hamachi byste si někdo nezahrál 1.2? Co Sharku1359, VGR_mho a ostatní. prosím, aspoň občas dogfajtek!

Mno co zkusit ještě prográmek All See Eye? Ale pokud ti jde připojit se přes hamachi, tak spíš půjde jen o problém nějakého nastavení...

Mno s tou verzí, je to jak píše Fuči... Vůbec se mi do toho nechce, nemám zas tak moc času abych si s hrál s instalací, nastavováním a tak... Ale pořád platí má nabídka z PMka... Mrknutí

Možná ještě zkus někoho najít přes přiložený ubisoft...
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

Sipi
Jaromir niekde pisal ze nema verejnu IP. Takze mozno ten port blokuje jeho provider. Skus mu zavolat ci ti ho mozu povolit, alebo si daj rovno verejnu IP.

czs_scharck
Jaromir83 napsal:

Nezlob se Járo ale jestli to nerozchodíš přes HL nebo přes OKO tak mě k tomu neukecáš už vůbec. Aby byla alespoň trochu sranda tak to chce alespoň 10 lidí takže asi padá i to Hamachi (navíc už tu Hamachi stejně už nemám a ani nechci)
Rozběhni to přes HL nebo očko a uvidíme. Zamračený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

AH_Watson
Teď jsem si vzpoměl, že AH_Čutora chtěl v květnu pořádat retro slet v Praze, kde by se lítala právě verze 1.2 . Ale už na to asi padá prach. Smutný

Jaromir83
nějak nikde nemůžu najít ten program All See Eye (OKO?). to je co?

1stCL_Punkey
Zagooglovat nebo zajahodovat přece neni zase tak těžký ne?Vyděšený

http://www.downlo...97471.html

Jaromir83
u ostatních her najde ASE stovky serverů, u IL-2 nicSmutný. divný

1stCL_Punkey
Options(ikonka kladiva a klíče)->Games->Not installed - najdeš si IL-2 a zadáš cestu.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,318,102 návštěv