kolegove piloti,
rad bych, konecne, realizoval vlastni navrh trika
[img]http://www.volny.cz/clone/1stcl/tricko_1_willy.gif[/img] is not a valid Image.
jeste, jeden nestacil
verejne to sem predhazuji jen proto, ze jiz drive byl o nej zajem a nerad bych ves o nej pripravil
tedy, shanim nekdo ze zdejsich uzivatelu, ktery by se dobrovolne podilel na distribuci pro sirokou verejnost ... samozrejme za nejakou uplatu, tudle vec ja totiz delam nerad i za penize
tim myslim zajisteni objednavek, adres, poctu kusu, velikosti a odeslani
moji praci pak bude zpracovani navrhu v predlozitelne podobe pro sitotisk a zajisteni vyroby (pokud jste videli lioni polokosile, tak myslim, ze se nemate ceho obavat, strcim to do stejne firmy)
osobne to vidim na 10 kusu objednanych v prvnich hodinach, s tou distribuci ale nevim, jedne, ze by jste se stavili v Praze (v praci nas chteji stehovat, takze budu mit problem s uskladnenim)
PS: nejaky kusy pro kamarady uz mam predobjednany, kdyz se nesezene distributor pro vas ... smolik
todle nema s logem CSL nic spolecnyho, todle je logo "Bayerische Flugzeugwerke AG", me osobne to lezi doma pres 3 roky a cca pred 2 jsem to tady uz zverejnil
EDIT: tim chces rict, ze mi muj napad nekdo ukrad ?
Upravil/a clone9cz dne 30-04-2007 20:58
1stCL Novotny napsal:
Clone nemělo by to být ještě v kruhu?????
ty otazniky chapu, verze v kruhu by se ale nehodila k podisu, proto jsem uzil verzi s BFW, ktera se pouzivala (minimalne na dokumentech) pred prejmenovanim firmy Bayerische Flugzeugwerke na Messerschmitt AG
Upravil/a clone9cz dne 01-05-2007 00:24
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.