November 22 2024 09:54:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 1
batoh

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
NVIDIA overclocking
VGR_cardas
zdravicko panove, nezna/nepouziva nekdo z vas nahodou utilitku podobnou ATITool pro NVIDII...konkretne se mi jedna o tu vlasntost, ze nemusim zkouset trochu taktnout a mrknout jak vypada obraz, atd... ale ATITool umi sam odhadhnout (mno, nakolik presne je asi jina diskuzeÚsměv) kam az kartu pretaktit...dikes

ps. jsem holt linej to delat "rucne" Pff

WT_Horrido
No nevim jakou mas kartu a verzi ovladace, ale pretaktovavadlo je primo v ovladacich a taky umi "odhadnout." Neni nutno instalovat najaky extra program.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

VGR_cardas
WT_Horrido napsal:
No nevim jakou mas kartu a verzi ovladace, ale pretaktovavadlo je primo v ovladacich a taky umi "odhadnout." Neni nutno instalovat najaky extra program.

aha, sry...mam leadtek 7600 GT PCIex...pretaktovaci utilitka tam je, ale limity to neukazuje....jsou tam jenom dva runnery a vedle nich napsany takt

Patrikhuhu
Vyzkoušej přímo nové ATITool. Údajně toto chodí i s NV.

Maxxis
VGR_cardas napsal:
zdravicko panove, nezna/nepouziva nekdo z vas nahodou utilitku podobnou ATITool pro NVIDII...konkretne se mi jedna o tu vlasntost, ze nemusim zkouset trochu taktnout a mrknout jak vypada obraz, atd... ale ATITool umi sam odhadhnout (mno, nakolik presne je asi jina diskuzeÚsměv) kam az kartu pretaktit...dikes

jeden se menuje rivatuner a ten druhej myslim powerstrip, ale nejsem si jistej zkus se mrknout ve vyhledavaci, ten power... je v plne palbe placenej,ale jinak free a riva tuner je free

AMP
VGR_cardas napsal:

Kua Dome na našich stránkách něco o nVidii je. Já jsem ještě ATInu ani na vlastní oči neviděl

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
VGR_cardas
Maxxis napsal:
VGR_cardas napsal:

jeden se menuje rivatuner a ten druhej myslim powerstrip, ale nejsem si jistej zkus se mrknout ve vyhledavaci, ten power... je v plne palbe placenej,ale jinak free a riva tuner je free

ty znam, ale nejak jsem u nich nevidel tu moznost, nechat to automaticky otestovat...ale mozna jsem jen slepy

jinak mrknu na ty novy ATIToll...diky vsem, hodim jsem potom report Úsměv

XXX_Dazz
ATItool je tuším jediná tweakovací utilitka, která dokáže automaticky najít nejvyšší frekvence pro taktování. Poslední verze by měly běžet i pro Nv. Musím, ale ještě poznamenat, že ATItool není pro taktování nějak důležitý artefakty v obraze, ketré se objevují při příliš velkém přetaktování jsou vidět i v Ilovi nebo třeba v 3DMarku.
Teměř všechny tweakovací utilitky a ovladače posledních můžeš najít tady http://downloads.....
Já používám RivaTuner jelikož v něm jde kromě samotného zvedání frekvencí ještě optimalizovat obraz v OpenGL což je mnohdy přínosnější než jen samotné zvyšování frekvencí.

Maxxis
VGR_cardas napsal:
Maxxis napsal:
VGR_cardas napsal:

ty znam, ale nejak jsem u nich nevidel tu moznost, nechat to automaticky otestovat...ale mozna jsem jen slepy

jinak mrknu na ty novy ATIToll...diky vsem, hodim jsem potom report Úsměv

jo taky pravda, pane, sem to nejak přeskocil, no nic, udělěj si sám jediná rada a stejnak nvidia je nanic, kupte si radeona a tam je vic udělátek :-)

VGR_cardas
XXX_Dazz napsal:
ATItool je tuším jediná tweakovací utilitka, která dokáže automaticky najít nejvyšší frekvence pro taktování. Poslední verze by měly běžet i pro Nv. Musím, ale ještě poznamenat, že ATItool není pro taktování nějak důležitý artefakty v obraze, ketré se objevují při příliš velkém přetaktování jsou vidět i v Ilovi nebo třeba v 3DMarku.
Teměř všechny tweakovací utilitky a ovladače posledních můžeš najít tady http://downloads.....
Já používám RivaTuner jelikož v něm jde kromě samotného zvedání frekvencí ještě optimalizovat obraz v OpenGL což je mnohdy přínosnější než jen samotné zvyšování frekvencí.

tak ATITool opravdu funguji i pro Nvidii...na sve 7600GT jsem se z puvdonich 560/700 dostal na 600/745 ...slo by to jeste dale, ale problem je to uchladit, ze Úsměv ...v ilovi mam nejvyssi teplotu na 70 °C coz je tak rozumny max. asi (leda ze bych konecne vyluxoval bednu a vycistil vetrackyÚsměv).

jinak ta optimalizace OpenGL me zajima...nemohl by jsi to trochu podrobenji popsa, bo je grafice zas tak moc nehovim...dikes

310_Gringo
Je to jen můj názor ale proč kvuli ilovi taktovat 7600 gt?Já mám 7600 gs což je trochu ořezanější verze a mám ve hře nastaveno všechno na max.No a šlape to jak po másleMrknutí

XXX_Dazz
Něco mám tady, ale je to staré a nedodělané http://www.dazz.i...r/rt1.html nicméně stejné nastavení používám i v současné době na 7600GT.
Upravil/a XXX_Dazz dne 26-04-2007 11:07

VGR_cardas
310_OTU_Gringo napsal:
Je to jen můj názor ale proč kvuli ilovi taktovat 7600 gt?Já mám 7600 gs což je trochu ořezanější verze a mám ve hře nastaveno všechno na max.No a šlape to jak po másleMrknutí

mno, nevim co je s mym kompem spatne, ale pred tim, nez mi rudidlo upravil config (jeste jednou dik) to chodilo uplne mizerne...jeste ted to neni uplne idealni (skoro vsechno na max. , 1024X768) ale lepsi to je ....taky jsem si myslel, ze to poleti na max. s touhle kartou, ale prd asi (mam athlon 64 3000 a 1GB RAM 400MHz).

to dazz: diky, zkusim

edit: dazzi link nefacha...dik
Upravil/a VGR_cardas dne 30-04-2007 13:06

XXX_Dazz
Měl sis pospíšit Šklebící se trošku jsem si o víkendu s webe hrál takže už to tam není.

Jinak já jedu 7600Gt na 1280x1024 a pohodička, v Ilovi to mám trošku ořízlé, jestli chceš pošlu ti config.
Upravil/a XXX_Dazz dne 30-04-2007 13:40

AMP
Podporuje tvoje deska RAM na 400MHz????? VyděšenýVyděšený

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
VGR_cardas
VGR_AMP napsal:
Podporuje tvoje deska RAM na 400MHz????? VyděšenýVyděšený

ted nevim esli to bylo na me, ale ano....http://global.msi...at2_no=171

to dazzŠklebící seikes, zkusim, pls posli na cardas@centrum.cz....

310_Gringo
VGR_vardas-Já mám Semprona 3000 a taky 1GB ram na 400mhz.Tak je divný že ti to nedává takovej výkon ještě když máš lepší procesor.....Třeba ovladače?Já tam necpal žádný novinky ale nachal jsem tam ty co byly u karty...

VGR_cardas
310_OTU_Gringo napsal:
VGR_vardas-Já mám Semprona 3000 a taky 1GB ram na 400mhz.Tak je divný že ti to nedává takovej výkon ještě když máš lepší procesor.....Třeba ovladače?Já tam necpal žádný novinky ale nachal jsem tam ty co byly u karty...

ja mam forceware 93.71 ...jinak jsem zkousel i omegy, ale z nejakeho zvlastniho duvodu me vubec nefachaj... tak zkusim ten dazzuf config a uvidime.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,793 návštěv