November 23 2024 12:18:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
Zbytek ze sbírky na CZ_AH_Dedicated
AH_Cutora
Zdar panstvo (a damstvo?)

Tak je na čase konečně dořešit co s přebytkem ze sbírky na CZ_AH_Dedicated.

Vybráno bylo 29 173,41Kč
Server stál 23 609,- Kč (ve skutečnosti bylo zatím vyplaceno 20 000,-, zbytek až Vilows dodá dodák)
Zbývá mi na kontě ve prospěch sbírky 5 564,41 Kč

Právě jsem mluvil s HP Clo Clo Profesorem a domluvili jsme se, že asi nejlépe bude rozhodnout o těchto penězích na letním HP sletu. Bude tam dost lidí, mnozí z těch co peníze dávali a nejrychlejší a nejlepší to bude domluvit tam...

Tímto také předběžně informuji, že slet opět skutečně bude Úsměv HP Clo Clo dořešuje konkrétní termín a věci kolem, do půlky května padne definitvní termín. Bude to zase někdy koncem června, začátkem července...

Jste pro?

3BAP_Bugs
Kua fix, tak to aby som dorazil.Mrknutí

http://3iap.org
3BAP_Cassius Chaerea
Já nepřispěl, tak doufám že budu mít tu čest aspoň promazat udržbáře, nějakým panákem, když už nic jiného.Úsměv

mha
Jsem pro... Úsměv
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

Jirka
Martine, jsi slepičí prdelka. Clo-Clo to chtěl ještě nechat v tajnosti. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

HP_Clo-Clo
Tož ho Jirko nech, byl radostí sám bez sebe. Do neděle to vyvěsím sem na SVK, termín pro nedočkavé - pátek, sobota, neděle - 29.6, 30.6 - 1.7.2007

Program jako loni, prase je zajištěno, bude snad více combat elektro soubojů - modely ..... a další příjemná zábava.

(PS.: zatím se tu nehlaste, bude k tomu podrobnější vlákno Mrknutí

http://www.hanackaperot.ic.cz
1stCL_Fucida
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Úsměv.

Dorazíme doufám minimálně ve stejném počtu, jako minulý rok (dvě pajlotům jsem zapoměl nicky, tak se omlouvám..):

http://vwings.net...a/hana.jpg
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3BAP_Rohlos
Kurňa chlopi, ja sem taky nepřispěl, ale esi mě vezmete aj tak, tož to já sa tež těšim. Srry za OT. Přihlásím se až na ofic přihlašovacích přihláškách přihlašovacího přihlašovatele...

Šklebící se

1stCL_Fajlow
Zabírám si místo u Vogona až tam pojedeme ! A ať se třeba pobleju 5x Cool

Jirka
1stCL_Fajlow napsal:
Zabírám si místo u Vogona až tam pojedeme ! A ať se třeba pobleju 5x Cool

Letos autobusáka nejspíš nedělám. Budu se v klidu kochat krajinou. Úsměv

A už vůbec ne pro ty co mají dobu splatnosti za benzín tři čtvrtě roku. A je potřeba pět urgencí Mrknutí
Upravil/a Jirka dne 19-04-2007 08:05

Jirka
1stCL_Fucida napsal:
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Úsměv.

Dorazíme doufám minimálně ve stejném počtu, jako minulý rok (dvě pajlotům jsem zapoměl nicky, tak se omlouvám..):

http://vwings.net...a/hana.jpg

Já si připadám vedle Kurtise takový malý, nicotný. A to mám 195 cm a vážil jsem tehdy 120 kilo Šklebící seŠklebící seŠklebící se

P.S. Letos, pořád měřím 195 ale vážím o 30 kilo míň. Jiří, zamlouvám si s tebou společný foto Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Jirka dne 19-04-2007 08:34

310_cibule
Jééé, a to se zase bude chlastat?

A Blc zase po celonoční kalbě vyleze s lahví rumu pod paží na Sněžku?

A Gryzlov vymete diskotéku a sbalí všechny holky mladší třinácti let?

A Fajtla najdu ve svý posteli nahatýho, takže se budu muset přesunout do Břetisova manželského lože, kde mne najde jeho přítelkyně a pak mne i s Jiříčkem vyhoděj na mráz?

Ach jo, tak to nejedu. Žena říká, že na mne máte špatný vliv...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Jirka
310_cibule napsal:
Jééé, a to se zase bude chlastat?

A Blc zase po celonoční kalbě vyleze s lahví rumu pod paží na Sněžku?

A Gryzlov vymete diskotéku a sbalí všechny holky mladší třinácti let?

A Fajtla najdu ve svý posteli nahatýho, takže se budu muset přesunout do Břetisova manželského lože, kde mne najde jeho přítelkyně a pak mne i s Jiříčkem vyhoděj na mráz?

Ach jo, tak to nejedu. Žena říká, že na mne máte špatný vliv...

Libore, nestraš. To nám přece nemůžeš udělat. Co kdybych zavolal tvý ženě a zaručil se, že na tebe osobně dohlédnu a že se ti tudíž nemůže nic stát. Jako tvoje ochranka nebo tak něco. Vogona se přece každej bojí. VyděšenýMrknutíŠklebící se

Hiltos
Jirka zavola a ja se klidne i ukazu :-)

310_cibule
Hiltos napsal:
Jirka zavola a ja se klidne i ukazu :-)

To je pravda, Hiltoše už viděla (dokonce mu mohla odnést domů taškuMrknutí), ale Vogon, to zní tvrdě. To mne určitě pustí a... bude se těšit, že se už nikdy nevrátím. Šklebící se
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Jimik
Super, už se moc těším. Díky Hanáci!!!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,537 návštěv