Pokud máte někdo zájem si zahrát painball, pořádáme s kamošem 12.5.07 paintball akcičku na vynikajícím hřišti u Hodonína http://www.paintb...rk#hodonin
Jedná se o velice kvalitní hřiště v lese s překážkami, zákopy a bunkry + menší hřiště na "speed".
Už to mám napsané v kalendáři. A můžu potvrdit, že je to opravdu supr hřiště. Mám to kousek od baráku a něco jsem se tam nastřílel Velká rozloha, různé druhy terénů od vzrostlého lesa po písčitou pláň, spousta překážek, dřevěná pevnost na dobývání, v zákopech můžete běhat jako za války ... Každý si tam najde to svoje. A ceny za výbavu asi lepší po republice nenajdete... A kdo to má do Hodonína daleko, není problém přespat buď ve stanu, nebo můžu nabídnout přespání u mně ...i snějakou tou návštěvou sklepa ... A klidně můžou jet i vaše slečny či přítelkyně ...Viděl jsem už spostu holek, co je ta trocha adrenalinu navíc začala náramně bavit ... a les je všude kolem
Protože se blíží termín akce, potřebuju znát počet odvážlivců abych objednal adekvátní množství zbraní. Někteří se již ozvaly přes PM, kdo tak neučinil a chtěl by si zahrát, dejte vědět do středy.
A je tu opět paintballová akcička v Hodoníně. Tentokrát 20.10 od 9:30. Ceny zůstávají. Tak co? Neříkejte že vás baví bojobat pouze ze židle a v teploučku....
Je to daleko Jinak bych přijel. Ale speed paintball bych dal...je to sranda a hlavně strašně adrenalinu. Sice to není pro méně zdatné jedince, ale zdá se mi to mnohem lepší, než se někde flákat po lese.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.