Ahoj lidi. Mám problém s X52. Nainstaluju ovladače i SST a můžu používat profil nastavení. Restartnu komp a použití profilu je možné jenom, když znova reinstalnu ovladače. Dělají to ty, co byly na cédu i nově stažené z webu. Nevíte někdo co s tím? Snažil jsem se tu prolézt fórum, abych neprudil s otázkou, která už je tu někde zodpovězená, ale nenašel..
Možná, že ti nějaký program brání v zápisu do registrů. Nepoužíváš nějaké programy na spyware, které mají rezidentní štít na registry??? Např Ad aware + Ad watch , nebo Spyware terminator ...
Pokud by problem byl v Ad aware, staci jen pred instalaci tipnout Adwatch. Az budes mit korektne vse nainstaleno, zase zapnout. Mne treba u Avastu Adwatch blokuje spusteni asdisp.exe ( modra bublina v trayi ). Vypnu adwatch, spustim asdisp, zapnu adwatch.
Tak jsem to zkusil a nic.. Zkusil jsem i odinstalovat všechny ochrany co mám v kompu (avast, kerio, ad-aware, spybot). Instaloval jsem ovladač na joy, restartnul jsem a zas to bylo v loji.. Netušim, kde je ten pes zakopanej..
Tak už jsem to našel. V msconfig jsem neměl v sekci po spuštění nastavené spouštění DirectOutputManager.exe . Nastavil jsem to a šlape to k mé naprosté spokojenostiíí...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.