Cafte!
Chcel by som sa Vas spytat ci je mozne ist si zalietat online s WIFInou s negarantovanou 192kbit/s linkou?
Rozmyslam nad zavedenim netu domov a tato cesta je najschodnejsia ohladne samotnej instalacie a aj pomer cena/sluzby.
Mozem Vam robit s takouto linkou terc na zostrelovanie?
Dik!
No, já mám linku 256kbit/s s agregací 8 lidí. Musím ostatní ve skupině pochválit, zas tak často nestahují. Pokud ale ano, jsem odříznut od lítání.
Možná by stálo za to, přesvědčit poskytovatele, aby ti půjčil anténu a vyzkoušet to třeba 1 týden. Hlavně mu řící, na co to hlavně chceš (nízký ping, nízká ztrátovost paketů .....). Měl by ti umět říci, zda je schopna síť tyto požadavky splnit.
Já s mým poskytovatelem bojuju tak 1x za 2 měsíce.
AH_Enty napsal:
No, já mám linku 256kbit/s s agregací 8 lidí. Musím ostatní ve skupině pochválit, zas tak často nestahují. Pokud ale ano, jsem odříznut od lítání.
Možná by stálo za to, přesvědčit poskytovatele, aby ti půjčil anténu a vyzkoušet to třeba 1 týden. Hlavně mu řící, na co to hlavně chceš (nízký ping, nízká ztrátovost paketů .....). Měl by ti umět říci, zda je schopna síť tyto požadavky splnit.
Já s mým poskytovatelem bojuju tak 1x za 2 měsíce.
Dik za radu, vyskusam to nejako zariadit. Net vsak nebudem mat len na lietanie a tak sa budem musiet uspokojit len s tym co je v ponuke a je za prijatelnu cenu:no:.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.