clone9cz - historie kusu cislo 10440
- říjen 2005 prave jsem namontoval +Uber2nxt+HS2 kit
a COUGAR je tedy jako novy, ba dokonce jeste lepsi !!!
(nova mechanika je z Australie a hall senzory z USA, placeno pres PayPal z CR)
- unor 2006 praskla jedna pruzina na ose X
- unor 2006 rezervni pruziny, z Australie, dorazily za 6 dni od zaplaceni (menim par)
- ???? pri potlaceni praskla pruzina na ose Y
- cerven 2006 treti pruzina v haji, osa X
- březen 2007 ctvrta pruzina v haji, osa X
EDIT:
- kveten 2007 preventivne promazavam ulozeni pruzin
EDIT:
22. cervenec 2007, pri prudkem potlaceni praskla pruzina na ose Y
EDIT:
- unor 2008, pruziny menim dal, bud jsou prekalene nebo nevhodne zvolene pro pouziti s Uber2nxt
* HS2 kit je jiz nabizen se zarezovymi spoji, letovani odpada
Upravil/a clone9cz dne 04-02-2008 19:07
Já ti nevím, lítam v befku a rovně, ale sem tam musím udělat prudkej úhybnej manévr, když lákám spita do pasti. A občas to prdne v očku pružiny. Podle IJ jsem jedinej, kterej si nechává posílat nové pružiny.
Nevím, jestli si ty pružiny zkoušel vlastnoručně natahovat, mě se to bez páky moc nedařilo. Z toho tedy usuzuju, že jsou v klidovym stavu napnutý minimálně na 30kg. Při páce cca 1cm na 23cm by to pak mohlo v plném vychýlení dělat přes 80kg na nataženou pružinu.
Jednou mi dokonce prdla při předpínání (předpínání do klidovýho stavu, aby sla vůbec nasadit), odnes sem to s tržnou ránou a v omítce zůstala 2mm díra ... od tý doby používám při předpínání brejle.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.